КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Ribko
фен клуб-скобар

Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Мнение от Ribko »

Кво става с богровската щукам, някой да е ловил скоро.. ?
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:arrow: нямам инфо за Богров :? .

На Панчерево - платеното :arrow: забранили са риболова на щука с изкуствена примамка - нафрашкали за всичко със шаран и на каквото и да метнеш (блесна, силикон и т.н) закачаш някой "убавец" я за корем я за перка :arrow: а ти си ловиш щука и става конфликт със собственика :| та за това са забранили :arrow: умря спининга и там :(

Поздрави

:drinkers:
...и наслука
Аватар
franky
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от franky »

Да...А да се лови по касапския начин "на тапа" и после рибата да се плаща по 8лв., не е особено привлекателно:) И защо изобщо нагъчкват толкова шаран в тази част на гьолчето, като шаранджиите са предимно в другата част... А доколкото за случайното закачане на шараните, когато беше разрешен спининга, с очите си видях как на 2 пъти бяха налапали блесната, в интервал от 2 часа :))
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Колеги бихте ли ми казали каде има щука около Пазарджик и Дупница
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Привет,

:arrow: инфо от миналата седница от Чумаковци.

Бях взел 20 каракудки за стръв - за тапа. От 6.30ч. до 10ч. бяха изразходвани :cry: - много кустенурки, поне 14 рибета извадих почти изядени от кустенурките. Резултата - 1 щука около 1.5кг. и няколко заигравки на писалки :) .
Като свършиха рибетата :arrow: с мухарката на р. Искър - добре, че е близо - 30 метра- та за 10 мин. около 30бр. уклей и малки кленчета :arrow: и пак за щука.
В края на деня резултата беше три щуки :arrow: едната гореописана и две около, но под кило. Имаше една изпусната - много водорасли - и една изглежда не беше налапала хубаво, а бе не се засече :roll: .
Лових на 1 тапа и спининг. Даде само на тапата :!: На спининга :arrow: железа и воблери - пълна незаинтересованност от страна на щуката :cry: . Имам разни повърхностни примамки - газят по повърхността даже над водната леща :arrow: няколко самоделки и няколко купени по нета - гумени жабчета - със системи за не закачане са всички. Та на тях имаше няколко заигравки и шляпания, но без закачена риба. Но съм доволен и приятно изненадан. Като цяло водата е паднала много и за спининг трудно може да се говори, освен за тези повърхностните дето пробвах. Просто за другите е много малко мястото за водене :?

Та това е за сега от мен :D

Поздрави

8)

P.S. :arrow: давайте инфо и Вие - времето започва да застудява и зъбатата тръгва на лов :axe: 8)
...и наслука
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

geosmil написа:Здравейте и от мен! :) Момчета знаете ли къде е Сашево?! За непросветените ще кажа, че това е Петко Каравелово - Търновско, цял месец морихме щуките там по корекциите на Янтра, голямо удоволствие и големи емоции, и както знаете изтърваните риби са най-големите, но действително имаше екземпляри, които буквално ни натрошиха материалното осигуряване, счупен прът, изронени зъби на макара и няколко отнесени блесни! :)
Верно е това не сьм ходил там ама сьм гледал снимки и много сьм зарибен.Иначе Драганово си остава класика в жанра
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

szhristov написа: В края на деня резултата беше три щуки :arrow: )
Здравей Христов,
Добър резултат, тази година нямам такава слука. Много слабо и нямам с какво да се похваля, а и да дам някаква информация.Наслука.
breji
новобранец
новобранец

Мнение от breji »

колеги аз редовно ходя на стефаново , но за щука там вече не е оферта за последните 10 излета имам само едно щукенценце около 300 грама което естествено пуснах обратно.на 25.09.2010 бях там на риболов с 2 тапи и няколко дънарки . тапите цяло денонощие никаква щука не ги погледна,обаче за сметка на това разбих шарана,лина и каракудата.имам 2 лина по кило,три шарана (1кг,1.5кг и един японски 3кг) и каракуда 2кг.кефа се за японеца защото в язовира има само 2 а аз хванах единия.шарковците и каракудата мутант ги улових на косъм с цавица а линовете на 2гр плувка с кука 14 и грозд бели.Но за щука не препоръчван на никого да ходи там,ако ви се ходи някаде специално за щука изберете си друго място !!!
Аватар
dakataegotin
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dakataegotin »

Точно така колега,по София вече няма къде да се ходи за щука.Тук около Ямбол обаче излизат доста добри щуки,распери и сомчета,говоря за Тунджа. Ако имате път насам я търсете около селата Ханово,Тенево и Коневец. Ако искате да хващате големи диви распери и кленове- местата са м/у село Устрем и Лесово.Който е ходил на Лесово местността Даркая,много добре знае за какво говоря :wink: .Давам Ви златна информация за да можете да си хванете риба без да плащате-както е на по-вечето софийски язовири. Наслука :)
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

dakataegotin написа:...около Ямбол обаче излизат доста добри щуки,распери и сомчета... Наслука :)

:D Мерси за инфото колега.

Наслука

...и наслука
breji
новобранец
новобранец

Мнение от breji »

4ух , 4е на ''арката'' излизат добри щуки, но аз не съм ходил там и нямам мнение за канала.Едно прияте4е ми каза 4е преди около седмица е извадил щука 6 кг
Mitashki93
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Mitashki93 »

Здравеите колеги.Скоро ще се разходя по марица искам да питам някои скоро имал ли е слука.И ако някои ми даде инфо за някое местенце покраи града дето държи зъбатките още по-добре.
За Риба-Винаги готов
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Mitashki93 написа:...Скоро ще се разходя по марица ...
Привет колега. :? За съжаление не мога да помогна - за Марица май ти ще даваш инфо като се разходиш.

:idea: Разгледай :arrow: мисля, че имаше тема за Марица около Пловдив.

Наслука

...и наслука
itodorov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itodorov »

Някой скоро ходил ли е за щука около София.
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

Привет,
itodorov написа:Някой скоро ходил ли е за щука около София.
:arrow: миналата седмица инфо от колега за Връждебна зад летището - на дъно - капо.
:arrow: Чепинци - хванали са няколко на тапа...но не мога да дам инфо за големина.

Този уикенд мисля да посетя Връждебна зад летището...

Поздрави
...и наслука
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”