Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Инфо за Копринка

Мнение от Naas »

Нивото спада, рибата дърпа много стръвно, почти веднага след замятане следва кълване. Преобладават бабушките и от време навреме по някоя каракуда. За място не мога да те насоча, разпъвай където намериш мисля че където и да отидеш ще си хванеш. Вчера ходих на Копринския ръкав вечерта и понеже нямах много време и бързах се паркирах доста нагоре в плитчините и треволяците. И все пак за два часа към 20 баби и 2 каракуди като съм изтървал поне още два пъти по толкова заради кофти кука, имаше и едно кленче и една сулка. Не съм снимал всичко но ето две снимки да се добие представа:
Прикачени файлове
Изображение4811.jpg
Изображение4811.jpg (162.81 KiB) Преглеждано 1959 пъти
Изображение4801.jpg
Изображение4801.jpg (246.7 KiB) Преглеждано 1959 пъти
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Благодаря за бързия отговор
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Рибата е полудяла на Копринка толкова шарани за толкова кратко време не бях хващал ......от миналата година :lol: Дава доволно само да знаете къде да я търсите !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

Е сподели де.Ако трябва на ЛС.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

stoilkatastz написа:Е сподели де.Ако трябва на ЛС.
Споделил съм , ама на едно друго място :wink: Ама нали си ми другар ще ти покажа това -

Изображение

и това

Изображение

:wink:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

Бравус бе,малки тайни и добри риби.
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Здравейте,
Да споделя и аз малко инфо от Копринка (на дунавският ракав, по към язовира) бях два дена на риболов опитвах на тежко на царевица на косъм с повдигач но нямах късмет да хвана някой шаран. На фидер с прехвърляне в ритъм през 5 минутки се събраха доволно количества червеноперки, в хранилката слагах жито, царевица и бял , за стръв бял, торен и сладка царевица. Червеноперка дава доволна , инцидентни каракуди. Като цяло риболова беше добър на дребни рибки.
Нивото спадна за два дена около 20 - 30 см във вертикал. Около мен не видях и не разбрах някои да се отчете със шаран само слушах истории как миналата седмица давало но тази не ;)
Мисля да не съм направил грешка като съм избрал дълбоките места затова утре ще проверя и по плитките ;) или ще избера пясъчник.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Не си уцелил просто мястото :wink:

Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

За няколко дена ето това се хвана,костурите не съм ги снимал но и те взимаха доволно.Изображение
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Къде е това на кой ръкав.
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

На така наречения Слънчев бряг.Три царевици без повдигач..
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Манифестация - и на брега и във водата ! АД :twisted:

Аватар
MIIRON
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от MIIRON »

маико мила то имало останали шарани по нашият язовир!Почва да ми минава през главата даси доида за някои роболов .с тези СНИМКИ ме надъхвате хора. а по дупките дали върви някъв риболов на плувка?
Lubol
новобранец
новобранец

Мнение от Lubol »

Аз бях на едно местенце http://m.google.com/u/m/zm6W40, нямаше никои поне не се виждаха други риболовци, дълбочина има , на фидер излизаха червеноперки и някоя заблудена каракуда. На блесна хванах 6-7 хубави костурчета. Моята мечта шарана тази година беше непостижима на този язовир. Пробваш царевица на косъм с повдигача различни дипове,топчета :) но не и не само една бяла около кило на топче с аромат на риба .
От другата седмица пак на Дунава :)
Аватар
thunderboy
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от thunderboy »

И аз бях два дена миналата седмица на дунавския ръкав (източния бряг) и на копринския, като изклюим силния вятър който пречеше малко на лова на плувка, и това че на дънните рядко чувкавше, все пак даде добър улов - каракува, костур, червеноперка, уклей и бабета, от време на време излизаха и други индивидчета, даже се хванаха три шаранчета на лувка, но ги върнахме обратно щото бяха малки. Дразнещи са дребните костурчета дето кълват като невидели ама няма как :)
Парите не са най важното нещо в живота, но те ми трябват за да си го купя!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”