Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде около Шумен?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде около Шумен?
Благодаря за инфото, колега. На язовирчето под Брадърс дава ли нещо освен каракудки? Гледам, че доста хора се събират през почивните дни...de4obg написа:bantumi написа:Хищника активен ли е на езерото?
Колкото пъти да ходя се оказа че... Хишно излиза само на малкия.Бях там когато извадиха една щука около 3 кг.И казаха че имало и доста удари на сулка.Преди няколко дена ходих на стената.Голямо мъртвило на всякъде!Дребна перка каракуда излиза на малкия.Не-знам но сякаш рибата се върти само на малкия.Проблема е че е твърде населено и трябва да се ходи рано...
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Имало и червеноперки, казват. Аз само 1 път отидох тая година, повече на бира/скара и помежду другото напълних една кофичка каракуда. Много кълве, щом по обяд беше гол след гол, че и жените ловиха... 

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Е не бяха нещо кой знае какво, около нормата, по-малките ги пускахме обратно, но ставаха за йедини!
То там и едро има, но не може да се дореди от дребосъка. Това се чудех и на другите колеги, обсадили плътно гьола - що не вземат да им хвърлят малко захранка. Гледам ги дремят, не им кълве, а аз си поприпомних плувкарския период, взех една захранка ягода за 2.50 лв. и 10 мин. след като захраних, се почна.
По едно време ми писна да ловя даже, то не те оставя да си оставиш въдицата на стойката... 

Ясно, събота ще убия няколко часа там. И сянка има, идеално е за почивка. Колата задължително ли се оставя горе на пътя, няма ли как да се слезе долу? Щом казваш, че има по-едра риба, значи би трябвало да може да се прилъже с по-добра захранка и стръв консервирана царевица.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Колата оставяш горе на шосето, освен ако не караш танк или поне много здрав джип 
Пък за едра риба само съм чувал, но аз не съм хващал. Гледам някои ловяха на царевица, но не видях да хващат. Аз пробвах, но дребосъка чука постоянно и накрая я сваля. Но аз ловях на 10-тина метра от брега, може би е от това. Някой, който му разбира повече на плувкарството, може и да има успех

Пък за едра риба само съм чувал, но аз не съм хващал. Гледам някои ловяха на царевица, но не видях да хващат. Аз пробвах, но дребосъка чука постоянно и накрая я сваля. Но аз ловях на 10-тина метра от брега, може би е от това. Някой, който му разбира повече на плувкарството, може и да има успех

Предимно на Свинския ходя за дребно за стръв.Излизат и по едри каракуди на царевица но рядко.Един приятел ми каза че имал удар и на шаран там но ... незнам от каде се е взел там.bantumi написа:Благодаря за инфото, колега. На язовирчето под Брадърс дава ли нещо освен каракудки? Гледам, че доста хора се събират през почивните дни...de4obg написа:bantumi написа:Хищника активен ли е на езерото?
Колкото пъти да ходя се оказа че... Хишно излиза само на малкия.Бях там когато извадиха една щука около 3 кг.И казаха че имало и доста удари на сулка.Преди няколко дена ходих на стената.Голямо мъртвило на всякъде!Дребна перка каракуда излиза на малкия.Не-знам но сякаш рибата се върти само на малкия.Проблема е че е твърде населено и трябва да се ходи рано...
- choch0
- научил се да хвърля
Там си има шаран отдавна .... до колкото знам и щука вече има .... някои колеги като хванат от шуменския и ги пускат там ....
За Щука и аз чух да ви кажа но не повярвах.Дано се развъди има доста храна за нея там...choch0 написа:Там си има шаран отдавна .... до колкото знам и щука вече има .... някои колеги като хванат от шуменския и ги пускат там ....
Може да видя и аз какво излиза там тези дни

-
- новобранец
Ходи ли на Преселка?Разкажи как е там?dim-dim написа:Здравейте колеги от Шумен. Ще ходя на Преселка на отдих малко 1-2 дена другата седмица ако е хубаво времето и ме интересува каква риба има в язовира(шаран,амур !?) и какви са условията. А ако издадете и някоя тайна за самия водоем ще съм ви много благодарен!![]()
Смятам риболова да протече изцяло на косъм с топчета,пелети и царевица.
Благодаря ви предварително После ще споделя инфо като се върна.
- bad_santa
- научил се да хвърля
Колеги знаете ли нещо за Малката мера?
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
- choch0
- научил се да хвърля
Питаш за язовира дето е до магистралата на който има камери ли питаш?bad_santa написа:Колеги знаете ли нещо за Малката мера?
- bad_santa
- научил се да хвърля
Същия, носят се слухове че бил пуснат,затова питамchoch0 написа:Питаш за язовира дето е до магистралата на който има камери ли питаш?bad_santa написа:Колеги знаете ли нещо за Малката мера?

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС, бъди щастлива, защото той най-добре знае какво е обич и вярност!!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Доколкото ми е известно за Малката мера винаги си е бил пуснат,да не би да бъркате за Калугерица,досега беше забранен от собственика,сега не знам дали го е пуснал,както и за някакви камери.
яз. Дибич е пуснат засега с билет,без такса,в момента ще има търг за него,излизало каракуди ,перки,чува се са останали сомове,амури и толстолоби.
яз. Дибич е пуснат засега с билет,без такса,в момента ще има търг за него,излизало каракуди ,перки,чува се са останали сомове,амури и толстолоби.