Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА-2012
Модератори: emo vasilev, alekst
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Re: ПОПЧЕТА-2012
Неделя бяхме цял ден там, по принцип дават, но единия дядка от охраната понякога мрънка (поне миналата година), затова минавай отзаде по плажа, зад Club 66, никой няма да ти каже нищо, направо се върви към фара. (ако говориш за южното пристанище), на северното се влиза без проблем!hunte написа:на несебър дават ли да се влиза на пристанището?

-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря колегиtolio_pm написа:Колега, мисля че на Поморие също ще ти е удобно, предполагам,че охраната на пристанището там няма да ти направи проблем да влезеш с колата.
От преди месец-месец и нещо охрана на пристанището в Поморие-НЯМА.Друг е въпроса че "милицьонерите" може да решат да се правят на мъже(една година ни глобяваха на "моряшкия вълнолом")
ма никой не разбра защо де:)
Те по принцип ги е яд че немогат да си хванат риба и затова са ви малтретирали и са ви рекетирали с някой лев за да си купят риба но изчистена за да не я чистчт те понеже жените им ше ги мерят с неизчистената риба чак до морето.....не че няма и колеги сред тях,но те не се правят на интересни и даже неразбираш че е такъв..тез дето се правят избиват комплекси защото жените или приятелките им ги правят на мушмули,а по принцип той работи за теб/за нас/ понеже ние им даваме заплатите само че....и т.н.
Много боклук в наща родина има и то във всичките среди,което не е добре...и остава само една гола надежда
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Днес на буната бред(НОЙ)за един час(повече неможах да издаржа много ветровито беше)15рибета-попчета де,ама нали направих сефтето,така,че акона някоиму се ходи там калвеше си на бяла мида.Друг вапрос е,че изтарвах повечето,който ми клавнаха.Слука на всички.
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
На Несебър, ужното пристанище колегите пълнят кофите, разходих се снощи към 18:30... Утре сме там, Поздрави и наслука!

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Днес, на горе споменатото място, едно кило и половина за 3-4 часа, много лош вятър и вълна.

браво колеги,аз пък ще влезна със лодката да видя какво ще направя в други ден
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

Наслука на всички

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- marto951005
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
колеги някои имали инфо за бяла - кълвели
-
- разбира нещата
На кея вече не с се влиза с колите имаси охрана която отваря портала на тези които имат пропуск а през останалото време портала е затворен.
честито:(
честито:(
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- Go4ev
- новобранец
Колеги инфо от днешния 22 април няма ли?? Никой ли не излиза по Бургаския край за попчета? Ако има хайде споделете и някоя снимка може да качите 

Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
marto951005 написа:колеги някои имали инфо за бяла - кълвели
Колега не се чуди въобще. Рибата е там и яде. Таксата да влезеш с лодката е 10лв. Рибата е предимно средна по размер, но се хваща и някой по едър екземпляр. Аз вчера бях там и съм доволен, изкарахме по някой килограм.

- atanasov1589
- ще става разбирач
Той колегата май пита за от буната.И аз тези дни се каня да ходя с лодката ама ще видим.
- martin varna
- научил се да хвърля
Вчера бяхме на Бяла с лодка. За цял ден имам около 7-8кг. кая. На моменти спира търсиш друго място или сменяш "ема" и пак тръгва.Рибите са доста едри и не са хвърлили хайвера още. Десет лева такса да си пуснеш лодката. Заповед на кмета-не знам колко е законна?
Е тия вече са супер нагли ,не стига че е незаконно събирането на такса ,ами и я увеличават двойно ! Обърнали са го на бащиния! Предлагам , колеги юристи да предложат вариант за решаване на проблема!
-
- научил се да хвърля
мерси колегаБожидар Стойков написа:Неделя бяхме цял ден там, по принцип дават, но единия дядка от охраната понякога мрънка (поне миналата година), затова минавай отзаде по плажа, зад Club 66, никой няма да ти каже нищо, направо се върви към фара. (ако говориш за южното пристанище), на северното се влиза без проблем!hunte написа:на несебър дават ли да се влиза на пристанището?

И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа