ПОПЧЕТА-2012

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ПОПЧЕТА-2012

Мнение от Божидар Стойков »

hunte написа:на несебър дават ли да се влиза на пристанището?
Неделя бяхме цял ден там, по принцип дават, но единия дядка от охраната понякога мрънка (поне миналата година), затова минавай отзаде по плажа, зад Club 66, никой няма да ти каже нищо, направо се върви към фара. (ако говориш за южното пристанище), на северното се влиза без проблем!
Изображение
Изображение
kamaka
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kamaka »

tolio_pm написа:Колега, мисля че на Поморие също ще ти е удобно, предполагам,че охраната на пристанището там няма да ти направи проблем да влезеш с колата.
От преди месец-месец и нещо охрана на пристанището в Поморие-НЯМА.Друг е въпроса че "милицьонерите" може да решат да се правят на мъже(една година ни глобяваха на "моряшкия вълнолом")
ма никой не разбра защо де:)
Благодаря колеги
Те по принцип ги е яд че немогат да си хванат риба и затова са ви малтретирали и са ви рекетирали с някой лев за да си купят риба но изчистена за да не я чистчт те понеже жените им ше ги мерят с неизчистената риба чак до морето.....не че няма и колеги сред тях,но те не се правят на интересни и даже неразбираш че е такъв..тез дето се правят избиват комплекси защото жените или приятелките им ги правят на мушмули,а по принцип той работи за теб/за нас/ понеже ние им даваме заплатите само че....и т.н.
Много боклук в наща родина има и то във всичките среди,което не е добре...и остава само една гола надежда
Хора има много,ама Човеци вече няма............
Аватар
melenko
новобранец
новобранец

Мнение от melenko »

Днес на буната бред(НОЙ)за един час(повече неможах да издаржа много ветровито беше)15рибета-попчета де,ама нали направих сефтето,така,че акона някоиму се ходи там калвеше си на бяла мида.Друг вапрос е,че изтарвах повечето,който ми клавнаха.Слука на всички.
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

На Несебър, ужното пристанище колегите пълнят кофите, разходих се снощи към 18:30... Утре сме там, Поздрави и наслука!
Изображение
Изображение
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Днес, на горе споменатото място, едно кило и половина за 3-4 часа, много лош вятър и вълна.
Изображение
Изображение
Аватар
renvan3
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от renvan3 »

браво колеги,аз пък ще влезна със лодката да видя какво ще направя в други ден
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D :D Днес отскочих до Поморие въпреки че е работен ден имаше народ бол към 07:40 когато пристигнах имаше 20-30 човека които си вадеха и риба та застанах си накрая на кея в дупките и ги подкарах имаше дребни , средни и едри тук там , но едрите ги саваше само в дупките , по кея и и навътре предимно пясъчно попче дребосък с рамера на оловото и тук там някое средно но народа прибираше всичко без значение от размераму.Тези които ловяха на бял червей имаха най много риба но и най дребна аз бях на цаца и пилешки гърди като попа предпочиташе пилешките гърди.В 10:30 приклучих риболова щото духна огладнях и ожаднях а си бях забравил садвичите и водата вкъщи та си бих камшика и равносметката е 2,4кг попчета.На кея вече не с се влиза с колите имаси охрана която отваря портала на тези които имат пропуск а през останалото време портала е затворен.
Изображение Изображение
Наслука на всички :D :D :D
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
marto951005
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от marto951005 »

колеги някои имали инфо за бяла - кълвели
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

На кея вече не с се влиза с колите имаси охрана която отваря портала на тези които имат пропуск а през останалото време портала е затворен.

честито:(
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
Go4ev
новобранец
новобранец

Мнение от Go4ev »

Колеги инфо от днешния 22 април няма ли?? Никой ли не излиза по Бургаския край за попчета? Ако има хайде споделете и някоя снимка може да качите :)
Рибар да си на този свят е труден занаят !!!
Drajev
новобранец
новобранец

Мнение от Drajev »

marto951005 написа:колеги някои имали инфо за бяла - кълвели

Колега не се чуди въобще. Рибата е там и яде. Таксата да влезеш с лодката е 10лв. Рибата е предимно средна по размер, но се хваща и някой по едър екземпляр. Аз вчера бях там и съм доволен, изкарахме по някой килограм. :finga:
Аватар
atanasov1589
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от atanasov1589 »

Той колегата май пита за от буната.И аз тези дни се каня да ходя с лодката ама ще видим.
Аватар
martin varna
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от martin varna »

Вчера бяхме на Бяла с лодка. За цял ден имам около 7-8кг. кая. На моменти спира търсиш друго място или сменяш "ема" и пак тръгва.Рибите са доста едри и не са хвърлили хайвера още. Десет лева такса да си пуснеш лодката. Заповед на кмета-не знам колко е законна?
Аватар
androalex
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от androalex »

Е тия вече са супер нагли ,не стига че е незаконно събирането на такса ,ами и я увеличават двойно ! Обърнали са го на бащиния! Предлагам , колеги юристи да предложат вариант за решаване на проблема!
hunte
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hunte »

Божидар Стойков написа:
hunte написа:на несебър дават ли да се влиза на пристанището?
Неделя бяхме цял ден там, по принцип дават, но единия дядка от охраната понякога мрънка (поне миналата година), затова минавай отзаде по плажа, зад Club 66, никой няма да ти каже нищо, направо се върви към фара. (ако говориш за южното пристанище), на северното се влиза без проблем!
мерси колега :) утре мисля да отида да пробвам че май се отвори пролука свободно време :) как стои въпроса с паркирането и къде, че май обикалят превозни средства тип ПаЙЕК из несебър :lol:
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”