Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кърджалийски регион
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: Кърджалийски регион
Скоро ще пратя ЛС поне на двама от вас за онова място,дето има шаран,сом и кефал -да може да се пробвате и най-важното да релаксирате сред онази красива долинка,щото така и така има още 22 денонощия забрана 

- Антон Тонев
- сериозен играч
ДоооооообреINCUBUS написа:Скоро ще пратя ЛС поне на двама от вас за онова място,дето има шаран,сом и кефал -да може да се пробвате и най-важното да релаксирате сред онази красива долинка,щото така и така има още 22 денонощия забрана

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Поморийския
- ще става разбирач
Здравейте градски кой каде ще открива сезона
- pacho109
- сериозен играч
Не е ли рано да се кажеПоморийския написа:Здравейте градски кой каде ще открива сезона

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Поморийския
- ще става разбирач
Има колеги които след някой друг ден ще са на бивак
- antivik
- кандидат преподавател
А-а-а при нас с тези валежи и гърмежи бивакуването изглежда ще почака
, инак отдавна го готвех.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Антон Тонев
- сериозен играч
На Ивайловград, да.Там вече е парцелирано, и така до края на лятото.Поморийския написа:Има колеги които след някой друг ден ще са на бивак

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Стига де не е вярно!Места винаги има за всички.Стига да има мераклий за риболов!Антон Тонев написа:На Ивайловград, да.Там вече е парцелирано, и така до края на лятото.Поморийския написа:Има колеги които след някой друг ден ще са на бивак
Георги Тенев
- Vesko1
- сериозен играч
Няма такова нещо...хубавите места се предават от група на група...едни идват други тръгват...и така.Хасковлии и пловдивчани са окупирали тоя язовир отдавна...georgi30 написа:Стига де не е вярно!Места винаги има за всички.Стига да има мераклий за риболов!Антон Тонев написа:На Ивайловград, да.Там вече е парцелирано, и така до края на лятото.Поморийския написа:Има колеги които след някой друг ден ще са на бивак

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Да и половин Кърджалий,даже мога пойменно да ти ги кажа.Но все пак има места за всички!Друг е въпроса че цяло лято като се храни едно място е доста по различно.
Георги Тенев
- Антон Тонев
- сериозен играч
Геш, нима не помниш последния ни излет двамата.Какво хвана тогава- 2 каракуди/може и аз да съм каръка/.На предпоследния ни - също.Е, когато бяхте на Малки Воден/впрочем май едва излезнахте от тамgeorgi30 написа:Да и половин Кърджалий,даже мога пойменно да ти ги кажа.Но все пак има места за всички!Друг е въпроса че цяло лято като се храни едно място е доста по различно.

За храненето на едно место- за това си прав .Помниш ли Ачо, последно къде бяха застанали, и как се слизаше до тях.Да спор няма-прекрасен язовир, прекрасна природа, чудни равни места за бивак, обаче е селяния да шия.Да спомена ли,/без имена/ на язовира,Владо, си беше изкарал 5-6 доста прилични риби/ти ги видя/.Не съм чак такъв маниак.За мен не е важно да изкарам риба.За другото место-последния път освен Владо/на 600/, и Веско-/на 200м/ от нас,имаше ли някой друг???.Риба има навсякъде, стига да можем да я извадим

да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- Поморийския
- ще става разбирач
Миналата годидина преди откриването срешнах Зульо и Митрона на пазара.И къде ще откривате а те на Ивайловград .То на горния риба бол те хукнали към панаира
- Антон Тонев
- сериозен играч
При еднакви условия, 100% щях да съм на Ивайловград.Обаче,на този етап- не благодаря.Поморийския написа:Миналата годидина преди откриването срешнах Зульо и Митрона на пазара.И къде ще откривате а те на Ивайловград .То на горния риба бол те хукнали към панаира
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Тони абсолютно си прав за всичко но откъм риби и охрана не може да става сравнение,Ивайл. е много по охраняван и държи доста повече риба от "горния" а последно като бях на Дъбовец като едва излезнах излезна един шаран 6+ и две каракуди по кило.Ти си наясно че аз също не съм лаком за риба но друго е да има от време на време по некое ударче!Но по важен е моабета!Ок извинявам се за речта, ще се чуваме!А ти видя ли си скайпа бре?Нищо не каза за шарко.А между другото предполага че и "горе" ще е претъпкано от хора!
Георги Тенев
- Поморийския
- ще става разбирач
Тони не разбирам за какви условия става въпросАнтон Тонев написа:При еднакви условия, 100% щях да съм на Ивайловград.Обаче,на този етап- не благодаря.Поморийския написа:Миналата годидина преди откриването срешнах Зульо и Митрона на пазара.И къде ще откривате а те на Ивайловград .То на горния риба бол те хукнали към панаира
ти нали влачиш, миналата година горе се отчете много добре.
А извадените сомчета са в пъти по малко от Ивайловград
така е ама там пазванти бол
ама панаира е голям Троя пасти да яде