Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Къца- кълве воблери BG
A-a-a-a, eвала, Къца, добър вкус! Ще се почерпите с Павката.
Хм... сменили са визията на етикета...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- къца - кълве
- сериозен играч
Ако е така значи са се появили ментета.
- ivalpetkov
- разбира нещата
Бих те помолил ако имаш възможност да поясниш това за етикета на твоите воблери.Как точно изглежда оригиналът и етикета на ментето в случая подкрепено със снимка.Не заради друго,ами да знаят колегите какво да търсят и какво да си купуват.Нека модератора не ме разбира не правилно.Не целя някакъв груб опит на реклама,а просто ми е любопитно какъв е оригиналът,че твърдиш че това по горе е менте.Значи-снимки на воблерите има,как работят има,марка уиски има,продуктово позициониране има,темата я има..и това е по-рекламно от пояснението за ментетата.Застраховам се,защото виждам,че всичко се върти някак си около това дали имало реклама,дали участниците в темата били авери на производителя и такива неща...къца - кълве написа:Хм... сменили са визията на етикета...
Та за ментето ми беше въпроса-кое е оригинал и кое менте?..Или просто като се разтече боята по изделието и му лепваме оправдателното- "това е менте"
Последно промяна от ivalpetkov на Чет Сеп 20, 2012 8:24 pm, променено общо 2 пъти.
-
- сериозен играч
Tва май е оригинала.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- научил се да хвърля
Евала му правя на "къца - кълве".......Стабиларка е

Вярно, Kъцата е пич, евала!
п.с.

Бай Стояне, и аз във вида, показан от теб го знам - вероятно са направили промени наскоро - напоследък доста фирми си променят визията, ама не мога да разбера какво лошо има в нещо старо и добре познато. В Габрово още си е с тъмнозеления етикет... Важно е съдържанието да е същото!
Сега виждам - става дума за бутилка от литър
Възможно е на това да се дължи разликата. Още веднъж евала на Къцата 
п.с.

Бай Стояне, и аз във вида, показан от теб го знам - вероятно са направили промени наскоро - напоследък доста фирми си променят визията, ама не мога да разбера какво лошо има в нещо старо и добре познато. В Габрово още си е с тъмнозеления етикет... Важно е съдържанието да е същото!

Сега виждам - става дума за бутилка от литър

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Радващ е обратът на темата

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Муня не страдай ! Предвит че е взел литър , то все си мисля да го поканим на февруарското Панежко пъстърво откриване и съответно да те огрее и теб . Демек един екстра аператив , като се раздели на три части бутилчето , преди основната частМунчо написа:...Ще се почерпите с Павката....

Няма проблеми . "Грубият" опит за реклама беше преди време , доста преди да се пръкне таз тема . В случаят си е вид презентация с поносима доза спамivalpetkov написа:...Не целя някакъв груб опит на реклама...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Здравейте колеги.Когато си отида в Бг ще си закупа от гореспоменатите воблери за да ги пробвам с Спейниш бассовете. 

- къца - кълве
- сериозен играч
Та за ментето ми беше въпроса-кое е оригинал и кое менте?..Или просто като се разтече боята по изделието и му лепваме оправдателното- "това е менте"
Не се срамувам от разтечената боя,това не се харесва на хората,но рибите си го харесват дори и без оченца.Това,че ще пием с шефа не ме кара да се самозабравям.Като стъпя на криво и той ще ме изхвърли,но дори това да се случи уговорката остава.
Не се срамувам от разтечената боя,това не се харесва на хората,но рибите си го харесват дори и без оченца.Това,че ще пием с шефа не ме кара да се самозабравям.Като стъпя на криво и той ще ме изхвърли,но дори това да се случи уговорката остава.
Maле... съсипахте ми темата с това пиене.
Вместо да показвате тука снимки с тия кленове по 5 кила на къца- кълве, вие Вискита на по 10 години пиете...
<- многоточието е да си сипя една ракия.
Къца- кълве и мене трябва да почерпиш, май доста хора ще си купят от твОите играчки, заради мОята тема.
Поздрави и наслука!
...

Къца- кълве и мене трябва да почерпиш, май доста хора ще си купят от твОите играчки, заради мОята тема.

Поздрави и наслука!

- къца - кълве
- сериозен играч
Поздрави и наслука!
...
Дай един адрес и телефон на лични.Няма да плащаш нищо при доставката.

Поздрави и наслука!

Дай един адрес и телефон на лични.Няма да плащаш нищо при доставката.

- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
Всичко е добре когато завършва добре! Къца - кълве! Наздарве!!!
Върбанов, прости ми ако съм те обидил по някакъв начин!
Пак казвам....не познавам къца-кълве, ама ме кефи балканския му стил!
Върбанов, прости ми ако съм те обидил по някакъв начин!
- къца - кълве
- сериозен играч
Може и да не ме познаваш,но в твое лице аз виждам още един приятел.
Може и да не ме познаваш,но в твое лице аз виждам още един приятел.