Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Попчета 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Попчета 2013
На петрол беше бистра водата, още 10 дена и ще излязат от дупките.
-
- новобранец
Пешо не се коси !Толкова ялова работа мани бегай.Pe6o_Tikvata написа:То хубаво че е имало мноо хора на Поморие ама поне един да беше споделил тук май и аз ще почна само да чета без да пиша
Номера е не да попаднеш в Рая, а да те изгонят от Ада. Раят е миг, почувстваш ли го, той живее завинаги в теб.
В събота в Царево на пристанището - 3 средни попчета за около 2 часа. Стръв - пилешки сърца (само това имах). До мен един колега опитваше на стръв замразена цаца с горе-долу същия успех.
- malkiqt_muk
- новобранец
В събота на буната в Кранево пълно капо, сутринта от 09:00 до 14:00, от 10 човека на буната само един колега видях за този период от време да извади едно единствено попче 

Колеги,след подробен разпит на охраната на така наречения "ремонт"(вкарване на тръбите който виждате,на 2км в морето за изливане на пумийте от брега)на Панорама научих че не след дълго(като дойдели германците-фирмата извършваща ремонта)щели да ни забранят достъпа до бутана напълно за неизвестно за сега време.Възползвайте се докато още дават.Последно ходих там преди седмица и човекът от охраната ни пусна-мен и още 3ма колеги.
В събота на буната на "НОЙ" 2 попчета, и няколко изтървани. Дърпа плахо, и поради силния вятър не останахме повече от 2 часа.
вчера в аспарухово на плажа........4 водки,3 бири,една мешана скара и кашкавал пане....това е:))))
Страхотен излет колега , пък аз само една бира ,това на Траката .vaskoni78 написа:вчера в аспарухово на плажа........4 водки,3 бири,една мешана скара и кашкавал пане....това е:))))

-
- вече хвърля и на тежко
Голям Зевзек си!!!vaskoni78 написа:вчера в аспарухово на плажа........4 водки,3 бири,една мешана скара и кашкавал пане....това е:))))

Кафе и фафли,малко котешки секс-туй на зеленото фарче
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
starcho написа:Кафе и фафли,малко котешки секс-туй на зеленото фарче

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
- vankatagb
- новобранец
От последните коментари разбирам, че като тръгна за попове трябва да наблегна на стръвта........ за мен 

даммм....мезето е най важното колега,а съчетано с приятна компания и добър улов....няма цена...наслукаааа
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Бързо схващаш - има ли добра стръв,има и добър улов.vankatagb написа:От последните коментари разбирам, че като тръгна за попове трябва да наблегна на стръвта........ за мен

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
В морето може да караш почерпен ама един гледа докато другите попиват щото е шофьор.Веднъж едни колеги забравиха цял буркан с маринована риба,аз имах вино и импровизирах с ортака.Тогава рибата се виждаше само.Та днес изкарах 6 мъника на вълнолом и хич не ми стигнаха.