За или против - референдума- Ядрена енергетика в Б-я

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор

За или не, на референдума - ядрена енергетика в Б-я

За:
48
28%
Не:
60
35%
Не мога да преценя:
8
5%
Строеж на допълнителни мощности в Козлодуй:
37
22%
Нова централа в Белене:
17
10%

Общо гласове: 170

tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Re: За или против - референдума- Ядрена енергетика в Б-я

Мнение от tolio_pm »

Боооооже,Божееее-колко мъка има по света:
http://www.mediapool.bg/%D0%B1%D1%81%D0 ... 02164.html
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Брей... :smt017 ...аз и 80% от гласоподавателите сме решили да НЕ гласуваме и да НЕ отговаряме на глупави въпроси! :lol:

Ся шъ глеам по тв как секи се бие в гърдите, че е спечелил референдума и т.н. простотии... :mrgreen: ....ае, БГ отсекъде! :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Аз пък размислих над последния си пост, промених си мнението и ходих да гласувам с ДА! :)
Въпреки,че в анкетата съм натиснал НЕ.Писна ми от глупостите на Б.Б., въпреки, че АТАКА не ми е партия,Волен Сидеров се оказва прав!
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

Сега викам да искаме парите които няма да се дадат за Белене,да се дадат на майки,пенсионери и т.н.
Остави само стъпки
Аватар
daniel defoe
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от daniel defoe »

gergi762 написа:Сега викам да искаме парите които няма да се дадат за Белене,да се дадат на майки,пенсионери и т.н.
Такива пари просто липсват :!:
ИзображениеИзображение ИзображениеИзображение
Изображение
gergi762
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi762 »

daniel defoe написа:
Такива пари просто липсват :!:
Това е повече от ясно,но Боко викаше "да ги дам за Белене ли,вместо за майките и пенсионерите"
Остави само стъпки
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

GODzillata написа:Брей... :smt017 ...аз и 80% от гласоподавателите сме решили да НЕ гласуваме ...
Демек казваш просто сте си взели възелина , а сте оставили другите да решат размера който да ви влезе :roll: :lol: :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:
GODzillata написа:Брей... :smt017 ...аз и 80% от гласоподавателите сме решили да НЕ гласуваме ...
Демек казваш просто сте си взели възелина , а сте оставили другите да решат размера който да ви влезе :roll: :lol: :wink:
Цъ.
Демек сме се взели в ръце и не сме отишли да ни клатят. :P
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

"вЪзелина" :lol: си го носят политическите сили в задния джоб. Негласуващите го получават гратис, като мил дар от сърце.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

GODzillata написа: Цъ.
Демек сме се взели в ръце и не сме отишли да ни клатят. :P
Или си заровихте главите в пясъка, а останалата част от тялото на нечия милост (щото и без вазелин може)...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Аз съм един от НЕ гласувалите и как са ме клатили с или без вазелин не мога да разбера? При положение, че желанието ми беше референдума да се окаже невалиден се реализира.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Д.Граховски написа:Лесно при средно потребление 1000 лв годишно от семейство ако са 2 000 000 семействата в
България това прави
2 000 000 000 годишно за електроенергия.И това са само семействата а търговските обекти като прибавят още толкова пари.След няколко години се почва начисто и както е нормално икономически когато има излишък от нещо то поевтинява и започва износ,което пък са чужди пари в наща хазна.
Аз съм ЗА,защото колкото е по-голяма инвестицията,толкова е по-голяма възвращаемостта.А и представи си колко работни места ще се отворят.Колко студенти учат ядрена енергетика и после няма каде да работят освен в някое училище или ВУЗ.Обмислете го бе хора.Не ходете за риба,като искате нещо кажете го,па макар и под формата на анонимен глас.Само се оплаквате и цвърчите по цял ден че някой нещо не си върши работата като хората,ама като се стигне до там да ви питат и да се прави нещо сериозно траете кат заклани агнета.
Знаеш го лафа: "хиляда коча, две хиляди мъ..." да, ама не. Първо за да стане нещо от сметките, трябва да имаш пари да го направиш и след това да го продадеш лично ти, за да ти излязат до някъде сметките.Държавата няма пари, има няколко варианта, но нито един няма да е в полза на горните сметки, заема ще трябва да се връща, ако има такъв, ако е с инвеститори, то те ще инвестират за да печелят, не за да ни правят кефа на нас. След като те си изчислят техните печалби идва на ход нашите "мили" електроразпределителни компании.Само като се види на каква цена излиза тока от централата сега и на каква я получаваме ние, то не ми се мисли на каква ще бъде за в бъдеще като се сметнат парите на инвеститорите които трябва да се възвърнат и то с добра печалба, също и печалбите на нашите компании. Те сега пак ще вдигат тока, въпреки, че няма никакви инвестиции за избиване, вие ми говорите, че после ще е евтин. Всичко в тази държава е лъжа, измама и най-вече, грабеж. Пък за така наречения референдум, трябваше да се чуе гласа на народа а не на партиите. Вчера гледах репортажите, питат го за кого ще гласуваш, а той- за БСП, другия не знае за какво се гласува, в Козлодуй си гласуваха за нови техни реактори, в Белене си гласуваха за работни места, други гласуваха заради партията си и т.н . Реално хората гласували по същността на въпроса не са повече от 5%. Трагедията е пълна.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
kita20008969
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kita20008969 »

snegk написа: Реално хората гласували по същността на въпроса не са повече от 5%. Трагедията е пълна.
Точно........
А е това е далаверата със "ЗЕЛЕНАТА" енергия http://genek.info/?p=15298
Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

kita20008969 написа:
Венелин Радушев написа: Да се насладиш на последиците от решението си....
Благодаря ти друже,само че това няма да стане,защото нищо не зависи нито от теб, нито от мен."ТЕ" са го решили вече. Както го решиха и със зелените енергий, където се играе комбина с ЕРП-тата и без почти нищо да се произвежда, се върти една енергия през двупосочните електромери.Разликата в цената 4-5 пъти се дели между тия на които са централите и ЕРП-тата, а те са пак на тия хора.Лошото е, че всичко това го плащаме ние.
Съжалявам, че не съм на 20г.Един ден няма да стоя в таа държава брат.
700 млн. евра на месец излизат от "БЪЛГАРИЯ" от веригите хипермаркети, над милиард от моб. оператори,не знам колко от банките, които пак са чужди.Защо Български фирми нямат вериги магазини, банки, моб. оператори в Европа...............
До кога ще ни лъжат, че данъците са 10%, като на всяка покупка ти вземат 20% ДДС, на горивата - 50%акциз + 20% ДДС + 10% печалба. На цигарите, алкохола......и накрая и на заплатата..........Спирам, че неам нерви вече
точно пък сега си зависеше от нашето мнение,да бяхте да излезете и да гласувате.немога да се начудя ,уж умни хора сте,а чакате някой да ви каже как да гласувате-вие собствено мнение нямате ли си???
стига с тая параноя -ще стане като в чернобил или фукошима.ако вероятноста е доста висока от инцидент ,как си обяснявате строителството в ТУРЦИЯ,ПОЛША,БЕЛАРУС,РУМЪНИЯ,КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО ДАЛИ ЩЕ ГРЪМНЕ ТАМ ,А НЕ ТУК.??
Във ЦЯЛ СВЯТот 50-60г има само 2 аварии(във фукошима последиците са в следствие на ЦУНАМИТО,а не пряко от земетресението),а всеки ден стават катастрофи и умират хора,на година има няколко авиокатастрофи ами дайте да кажем НЕ НА АВТОМОБИЛИ И САМОЛЕТИ.
има доста колеги които са пребивавали дълго време в някоя западна страна-кажете колко е там цената на ток-а.едно е да получаваш 400-500лв и да плащаш по 20ст(пак е много завишена тази цена),друго е да получаваш 2000-3000евро и да си за зелена енергия.
големи сме МАЗОХИСТИ-все гледаме да дойде някои да ни "ОПРАВИ "-интересите ни се оправляват от "братските западни страни",сега сме на командно дишане.
питам ви.Как през 97г излязохте хиляди на протести пред НС за да дойде на власт КОСТОВ,
а след плечкосването на стараната от неговата свита,никой не излезе да му потърси сметка,а сега същият НАГЛЕЦ ,ИМА СМЕЛОСТА ДА АГИТИРА С "НЕ".
Трябва да има ЗАКОН който да гласи:НА ИЗБОРИ КОЯТО ПАРТИЯ НЕ СИ ПОЛУЧИ 50% ОТ ГЛАСОВЕТЕ СИ ОТ ПРЕДХОДНИТЕ ИЗБОРИ, ДЕПУТАТИТЕ И ДА ВЛИЗАТ НЕЗАБАВНО В ЗАТВОР ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ.
Само така ще се сещат какво са обещавали преди избори и как са го спазили :twisted:
писна ми всяка нова партия да обира наказателния вот,и след това да става ПАТЕРИЦА НА
МАФИЙОТСКИТЕ СТРУКТОРИ.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Сори, баце, но на малоумни въпроси не отговарям, а този за референдума беше именно такъв! :lol:

Не мога да разбера, вие, които гласувахте, без значение как - знаете ли и бихте ли казали за какво всъщност гласувахте? :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”