Зарган 2014

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Зарган 2014

Мнение от vesofr »

Пешо,колкото и да го пазиш в тайна това място на 500м. преди .........,явно чакалите са го надушили.Аз бях там в 6ч. и нямаше места.Ми вземете да ходите в 3-4ч. бе колеги или направо от вечерта с преспиване!
Не кълве,не кълве,че спре.
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

vesofr написа:Пешо,колкото и да го пазиш в тайна това място на 500м. преди .........,явно чакалите са го надушили.Аз бях там в 6ч. и нямаше места.Ми вземете да ходите в 3-4ч. бе колеги или направо от вечерта с преспиване!
А вчера нашта компания само се разходи до Ахтополските капии и така не намери поне малка част от ситските заргани на Пешо. Резултата на 4-ма души-2 заргана ОБЩО.
Иначе браво на Пешо!
Аватар
vesofr
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vesofr »

Ето че и Бургаският залив се отчете с някой-друг зарган.Рибите са среден размер,доста редки и доста мързеливи-явно заради многото ем.Днес от 9 до 12ч. малко на юг от Бургас ей това набрах.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не кълве,не кълве,че спре.
djakdjak_63
новобранец
новобранец

Мнение от djakdjak_63 »

Вчера привечер на Китен и днес сутринта на буната на Перла - капо.
idivarna
новобранец
новобранец

Мнение от idivarna »

Аз понеже тая година ми е сефте за риболов от десет години насам, си направих тактика анти-капо. :lol: :lol: :lol:
Понеже ловя предимно на вълнолома във Варна( нямам възможност за голяма мобилност), минавам първо от външна страна да видя как е при тия, които мятат на бомбрда и на дъно и ако не ми хареса ситуацията - бегом на Зеления фар и опъвам директния за илария. :lol: :lol: :lol: Та за сезона само два пъти капо. :lol:
П.П. Сори ама май направих офтопик. :wink:
Малък ама вече знае
новобранец
новобранец

Мнение от Малък ама вече знае »

Днес дълдисвах на 4-та, на 3-та и на 2-ра буна за рапани .Едра риба не видях освен яки пасажи Трицона .
Изображение
Аватар
shturetc
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от shturetc »

Едра риба не видях освен яки пасажи Трицона
===================

Туй-трицоната-ще е нещо извънзЯмно и нЕма да има нищо общо със шпрот,копърка,цаца...въобще РИБА :shock: :wink:
Щом има "яки пасажи" цаца това е добре--има(ще има) хищник наоколо !!!

Карид,'де си тръгнал за заргани към "Анадола" още септември,бре? :D По красивия ни юг--Ахтопол-Синеморец-каишите,всеки знае,се "берат" поне след месец...да не река и след два :wink:
Виж,Пешкича как знае къде шават любимите на почти всички ни "морски глисти" сейчас--Черноморец-Созопол...и в Бургас ,естествено.Днес има 5-6 бройки(поне) на Моста.В близките дни и повече!...И това при почти пълната липса на любимата на заргана атерина!?Ако я имаше боя по бургаско вече щеше да е в разгара си!?

ПП Пешкич,интересен джедай-изказ в разказите ти чета напоследък :wink: Аз поодъртЕх,атеросклерозата ме понатисна(миии,изпих ракията на поне трима руснаци-алкохолици за целият им жизнЬ),ама....що нещо ми напомня за списването на варненски колега-зарганолюбител,фен на татуировките като теб и на рокендрола(не баш като теб)?!!? ...пЪ не си го цитирал...ШЪ мЪ прощаваш,ако съм се объркал! Отдай го на пределната ми вОзраст :wink:

ПП 2 Малко извън темата.....Днес в пристанище Бургас взех 12 чернокопа на ем хамсия(основно,това си му е най-любимата храна,без съмнение),граца и...чернокоп(куче яде куче....уффф, некви тоци ,прави и променливи,ме удрят).Леферите се поизтеглиха ,а политическите курви от БСП,ГЕРБ,ДПС и вся остальная политическая сволоч продължават да ме убеждават,че са...просто КУРВИ -- "зазидали" са курвешката тъй рекламирания от курвите по курвенски медии цепка...пардон ПОРТАЛ(в смисъл показахме на бургазлии една розова цепка,навлажнихме устни,ама...они аха-аха да влезнат и...нъц,стегнахме краката...да си одят по тетраподи или да си търсят пропуски връзкарската) към Изтока в Порт Бургас(зазидали съм го сложил в кавички,щото тухли нЕма,само дето портала е залостен,трябва да се прескача и...има охрана,квичаща:"връщай се назааааад!"
Съвет:видите ли КУРВИ(да ви ги не изброявам поименно),ебете ги ,радвайте ги, радвайте им се,платете им, НО ...никога не гласувайте за тях!В урните им-само по един голям и корав!И нищо друго...за да са щастливи всички!...И за да не се превъзнасят споменатите,че са богоизбрани,когато са просто едни куче-касички...Във всеки един смисъл на думата.............
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

vesofr написа:Пешо,колкото и да го пазиш в тайна това място на 500м. преди .........,явно чакалите са го надушили.Аз бях там в 6ч. и нямаше места.Ми вземете да ходите в 3-4ч. бе колеги или направо от вечерта с преспиване!
Ако искаш ,изобщо да не ходим за риба :lol:
Аз там съм пораснал...
santos13
новобранец
новобранец

Мнение от santos13 »

На 21 .09 на Тюленово зарган нямаше. Много чернокоп. Излизаха добри чернокопчета на блесна. Лошата новина е че рибарите отново започнаха да хвърлят мрежите си до самия бряг на местата, където може да се лови от брега, а те не са много.
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

Обадете се на ИАРА - Незаконно е да слагат мрежи на по малко от 500 м от брега. Дори да не идват продължавайте да им се обаждате - обажданията се записват.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Днес в района на Созопол труден риболов който протече от 05:30 до 10:30 , рибата кълвеше много вяло и на различна дистанция , ползвах бавнопотъваща бомбарда.Валяме дъжд , пекаме слънце , валя дъжд после ме духа вятър и накрая запука здраво и си бих камшика а равносметката е 22 заргана и някой и друг изтърван :D :drinkers: :drinkers:

Изображение
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Браво, Пешо!
Таз година май ти ще държиш първенството!
Тук вчера във Варна, на 4-та буна, около обяд няколко колеги се отчетоха с по 10-12 броя.Аз късно се включих и...видях опашката на влака.Задуха силен вятър, вдигна вълна, дъжд заваля рибата изчезна и малкото, които упорствувахме си бихме камшика.
Друг колега дойде от НОИ:там капо.
Това са новините, може и непълни, от Севера.
На слука Пешо!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
kefeto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kefeto »

Браво и от мен!!!
Това ми е достатъчно да започвам да ги търся и аз зарганите!
Аз също бях за риба днес на "Илия Бояджиев" с колега, но хвърляхме железа,като резултатът беше едно леферче и едно изтървано.Много играеше кефала ,но не носихме такъми за него,иначе един колега сподели,че е давало през миналата седмица доволно кефал и имало изкаран и зарган.
Поздрави и успех на всички в"Зарганиадата"
aris123
новобранец
новобранец

Мнение от aris123 »

Pe6o_Tikvata написа:Днес в района на Созопол труден риболов който протече от 05:30 до 10:30 , рибата кълвеше много вяло и на различна дистанция , ползвах бавнопотъваща бомбарда.Валяме дъжд , пекаме слънце , валя дъжд после ме духа вятър и накрая запука здраво и си бих камшика а равносметката е 22 заргана и някой и друг изтърван :D :drinkers: :drinkers:

Изображение
БРАВО КОЛЕГА!
Радост за очите са твоите постове ,особенно напоследък:)Дано и аз намеря време да се включа в боя,а до тогава само ще се радвам на твоите успехи..
nasko_sym
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от nasko_sym »

Малко закъсняло инфо и от мен.Три дни в Ахтопол-събота 6 бр.зарган,неделя-2 бр.В понеделник малко се раздвижи след 8 часа хванах около 15 ,не ги броих.Излязаха и 10-ина платерини по около 300 гр.Пробите бяха в Синеморец,Ахтопол и Варвара.Другия месец живот издраве по-вече.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”