Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Риболовно състезание naRiba.com ГРЕБЕН КАНАЛ - 12.09.2015
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
Re: Риболовно състезание naRiba.com ГРЕБЕН КАНАЛ - 12.09.201
Клуб "ЛЕБЕД" Бургас благодари за коректността и бързата реакция на организаторите!
Освен това, желаем да дарим паричната награда за нашето 2-ро място(отборно), за купи или награди за деца при следващо мероприятие на форум "На Риба".
Поздрави на всички участвали в мероприятието
!
Освен това, желаем да дарим паричната награда за нашето 2-ро място(отборно), за купи или награди за деца при следващо мероприятие на форум "На Риба".
Поздрави на всички участвали в мероприятието

-
- новобранец
Супер мероприятие. Нямам база за сравнение,ама много ми хареса. И научих супер много неща,за които и нямах представа.
Ако пиеш ром в 10 сутринта, това не те прави алкохолик, а пират!
на победителите БРАВО първо защото са пичове дето ловят и разбират второто защото са от Пловдив
оргранизацията пълна трагедия по добре правете състезания по бягане 100 метра ша ви се отдава повече

КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Супер турнир,много хубаво ми беше.Доволен съм от резултата си изхождайки от това,че имам по 1-2 риболова на месец.Жребия ми беше страхотен,малко бавно влезнах в час губейки ценно време в търсене на каракуди и бонус.Закачих един,но.....При мен храната не беше фактор за победата ,а регулярното подаване на бял.Влезнах в много добра серия,но времето за малко не ми достигна.8-ми в сектора,22-ри в крайното,повече от това здраве.
Когато някой има претенции към организаторите да ги изказва,а не като мишки да се спотайвате.Има ли градивна критика,организаторите ще си вземат поука.И в крайна сметка това е форумен турнир,а не платформа за мерене на къси ........
Когато някой има претенции към организаторите да ги изказва,а не като мишки да се спотайвате.Има ли градивна критика,организаторите ще си вземат поука.И в крайна сметка това е форумен турнир,а не платформа за мерене на къси ........
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
И аз да споделя,много хубав турнир на прекрасно съоръжение
Атмосверста беше изключително приятна.Имам само няколко негативни впематления.Първото е ако има вариант да се говори с хорато от канала да не базикат водата повреме и преди състезанията и към съдиите малко повече да си влизат в роля и по коректно с кантара 

Лично аз нямам забележки, но не съм и гледал критично. Състезанието има съвсем друга цел, която е постигната.
Самооценката ми е близка до резултата- в първата половина на това общество, близо до златната среда. 10-на позиции +;- може да е късмет, но повече-едва ли.
Самооценката ми е близка до резултата- в първата половина на това общество, близо до златната среда. 10-на позиции +;- може да е късмет, но повече-едва ли.
Последно промяна от naskobo на Нед Сеп 13, 2015 8:57 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Бисо
- сериозен играч
1/Когато има три сектора и си трети в единия,как може да си 11 в крайното!!!?
2/Като са забранени щеките,защо победителя в турнира лови на щека!!!?
3/Като на човек нещо не му е ясно обикновено се допитва до по-знаещи от него!!!.Имайте го в предвид при следващия турнир.
4/Да беше Празник и то голям,радвам се че бях част от него.
3/Като на човек нещо не му е ясно обикновено се допитва до по-знаещи от него!!!.Имайте го в предвид при следващия турнир.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- stelco
- ще става разбирач
Бисо написа:1/Когато има три сектора и си трети в единия,как може да си 11 в крайното!!!?
В Резултатите пише не ,че си се класирал на 11 място ,а си ловил в 1 сектор на 11 място и си 3 ти в сектора .
Последно промяна от stelco на Нед Сеп 13, 2015 9:07 pm, променено общо 2 пъти.
- М. Сталев
- разбира нещата
Дрона нали мина 3-4 пъти ,ще го видим на видеото дали лови на щека 

Те това е най-важно да се чува.Бисо написа:1/Когато има три сектора и си трети в единия,как може да си 11 в крайното!!!?
Бисо , като гледам класирането си играл в сектор 1 на номер 11 и си се класирал 3ти в сектора. От това, което виждам като класиране отборните състезатели не участват във индивидуалното класиране. Това ме навежда на мисълта за новаторство две състезания в едноВажното е че и на теб ти е харесало.
Те това хич не е хубаво, но следващият път вярвам , че ще бъде коригирано.
За това си много прав, гласувам с двете ръце да се прави винаги
Към организаторите, момчета сериозни сте, можещи се, пожелавам Ви да намерите качествени помагачи, а не като "оня съдия миналата година в сектор 3 дето един час не можа да премери рибата".
Пожелавам Ви успех момчета и само нагоре

- Garbolino
- разбира нещата
Опитах се да сортирам индивидуалното класиране по по-нагледен начин:

Аз пък съм 78-ми
не съм последен!

Дайте да се разберем: Аз съм последен, защото не участвах.
1. Не си 11-ти в индивидуалното. 11 е номера на мястото в сектора, в който си се състезавал. В индивидуалното си 9-ти, тъй като си най-слабия в третите места на секторите.Бисо написа:1/Когато има три сектора и си трети в единия,как може да си 11 в крайното!!!?
2. Днес получих контестации относно 7 метрова щека. Както казах и на човека подал контестацията - след дъжд качулка. Има съдии, на които може би е убегнало (не знам дали твърдението за щеката е вярно или не). Трябвало е да подадете сигнал към съдиите по време на състезанието. Всеки съдийски екип разполага с радиостанция и състезателя щеше да бъде проверен на момента.
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS
еи путник на всяка манджа меродия си
КОГАТО ПРАВОТО СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ , НАСИЛИЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО