Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
същото и аз питам за емотиконите,още питам как може да се променя мнение преди да го пуснеш,че някой път от радост че пишем,пропускаме я буква я запетайка,цитирай мнение също,та шеф Павел ако може да ни разясни
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Bigmarlin
- сериозен играч
И аз ако успея да се класирам,мисля да взема една дънна,с горен обявен тест 17 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Я че додем с ул парашут и едно срекменце! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Bigmarlin
- сериозен играч
Забравих да спомена и за сборянската лъжица 
Ти такова,ако верно с парашута, я да дойдем с таве ,ша махнем торпедото да олекнем и ще продухам целият баласт

Само трябва да потърся карта на фарватера

Ти такова,ако верно с парашута, я да дойдем с таве ,ша махнем торпедото да олекнем и ще продухам целият баласт

Само трябва да потърся карта на фарватера

- GODzillata
В онаа бара не стаа със сабмарина, ама мое да торпилираме сичкото пъстърва от самальота...

- Bigmarlin
- сериозен играч
Майтапа на страна,но именно тези Суордфиши са довършили линкора Бисмарк,гордостта на Хитлер и Редер

По простата причина ,че тогавашната английска флота е била безсилна да го направи,претърпявайки големи загуби по време на битката-един срещу всички Още малко му е оставало да се намъкне у Брест...
И кайтените нанасят тежки загуби

По простата причина ,че тогавашната английска флота е била безсилна да го направи,претърпявайки големи загуби по време на битката-един срещу всички Още малко му е оставало да се намъкне у Брест...
И кайтените нанасят тежки загуби

- Павел Иванов
Баси ! Тва сантимент към осемдесетте на миналият век ли еGODzillata написа:...и наклепах уплътненията с течен парафин и таа заран немах проблеми...

С него си пръскаш насекъде , уплътнения , панти , ключалки , във въздушният филтър и пр. и пр. Много по-ефективен от парафина , много по-траен на обработеното място и си решаваш куп занимавки с него още без да чакаш да застудее яката

Дончо , емотките са ти вдясно на прозореца за мнение . Ако не ги виждаш фащаш сина да ти провери настройките на атт или у блока който ги блокира . Преди да пуснеш мнението натискаш бутона "преглед" и над прозореца за писане се появява втори в който виждаш как ще изглежда мнението ти пратено във форума . Ако нещо не ти аресва редактираш в прозореца за писане , ако се налага преглеждаш още еднашка и ако ти ареше пращаш . Цитата в момента представлява две обърнати нагоре запетайки в горният десен ъгъл на всяко мнение . Ако има друго , питайDon4o_62 написа:същото и аз питам за емотиконите,още питам как може да се променя мнение преди да го пуснеш,че някой път от радост че пишем,пропускаме я буква я запетайка,цитирай мнение също,та шеф Павел ако може да ни разясни

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Bigmarlin
- сериозен играч
Хм,не съм си бил наместил очилата,не бил Суордфиш 

- GODzillata
ПаФ, да не съм луд да слагам спирт у водата за чистачки?!
Тургам люта рикия, бре!
За ко да пръскам със силикон, куту мястото му е у циците, друго си е да се омажем с парафин!
А па другата ми рационализацеа е, че сипнах газ за осветление у жипката, че да не й замръзне нафтата.
А па аз се профилактирам така:
Тургам люта рикия, бре!

За ко да пръскам със силикон, куту мястото му е у циците, друго си е да се омажем с парафин!

А па другата ми рационализацеа е, че сипнах газ за осветление у жипката, че да не й замръзне нафтата.
А па аз се профилактирам така:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- Павел Иванов
Е това със замръзването на нафтата вече си е булшит ама отсекъде . Минал съм през куп дизеляци , ако е читав пали без да се замисли и под -20 , ако не е читав не пали още кога температурите са около нулата и тъй .GODzillata написа:... че да не й замръзне нафтата...
Баси , гушкаш се с мустакат негърGODzillata написа:....А па аз се профилактирам така:...

Иначе аз се профилактирам е така :

Павел Иванов
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Кире, кВи са те чернилки бре? Ужаст...
Я, се профилактирам с това, мисля че е най доброто на нашия пазар:

Профилактиката е много важна, щото при занемаряването и, следват болестите....
Днес супер тегаво напрегнат ден, целия прекаран в Софето, като половината мина в чакане по светофари, а другата половина в Соф. градски и районен съд.. Е, вече последния е замязал на нещо нормално, не като в она бастилия де беше до стадиона..

Бахти и бахъра в та София, бахти и дупките по пътищата...
Я, се профилактирам с това, мисля че е най доброто на нашия пазар:

Профилактиката е много важна, щото при занемаряването и, следват болестите....
Днес супер тегаво напрегнат ден, целия прекаран в Софето, като половината мина в чакане по светофари, а другата половина в Соф. градски и районен съд.. Е, вече последния е замязал на нещо нормално, не като в она бастилия де беше до стадиона..

Бахти и бахъра в та София, бахти и дупките по пътищата...

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- G.Petkov
Павле,Павел Иванов написа:... . Ако има друго , питай ...
Щом предлагаш - би ли обяснил защо изчезнаха огромна част от снимките в Прехода I-ва част.
Оцелели са някой от снимки на Люси, на Свилен, докато от моите - нито една, да го ева

Що така ?
Сега даже е добре,Vid написа:... в та София, бахти и дупките по пътищата...
Само след два месеца като се отворят кратерите ще е страшно

А съм забелязал, че след температури под минус 10 градуса винаги се разместват жълтите павета в центъра - стават едни коловози, едни ями - жестока работа.
А на мен узото в студа не ми върви - просто си иска лято, жега, нещо по-леко облечено до мен да има

Сега пийвам едни много яки ракии, едната сигурно е около 55 градуса, затопля ме светкавично

Павел Иванов написа:...Е това със замръзването на нафтата вече си е булшит ама отсекъде ...
Е, и аз като един от старите водачи, слагам по някой литър А 95 в дизела, не че ще замръзне, ама ей тъй ,по стар навик

Кире,
Този на снимката до теб - да не е бежанец от САЩ, бре

- Don4o_62
- учете се от него
преди време на една моя кола - опел естествено
- като сковеше и замръзваше бензина и няма палене
та тогава един дизелджия дето друго не признава
ми каза да и сипя 150 гр. син спирт в резервоара,разграждал водата ако има такава и впоследствие разбрах че през капачката на гърловината при дъжд,не при миене,щото не я миех
влиза вода,преди да разбера причината със спирта се оправяше,за дизелите също важи 100 - 200 гр. спирт за горене,разгражда...де да знам кво
сигурно вода щото никой не е застрахован с горивото какво влиза, ама нямало проблем,а относно газта за горене,тя е за прочистване на горивната система и няма общо със замръзването,на една друга кола - марка не казвам
- нещо хич не вървеше и се оказаха запекани сегменти,четох от на баба ми рецептите
че се махат свещите и се налива газ в цилиндрите,като се следи да се долива като падне нивото,седя една нощ и доливах чат пат и на сутринта гледам не губеше от газта,смених маслото и взе че се пооправи,дръпна осезателно,не чак да форка
ама стана тъкмо за продаване
та спирта е за разграждане а газста за горене за отпушване на горивната система
има още един чалъм за почистване на клапаните със пулверизатор с вода,посредством пръскане в едно място,но спирам....че някой ще пише, че ще се получи тъй наречения воден чук
та затова се ползва пулверизатор,и това съм правил
много работи съм ремонтирал,даже сега ми се иска да ремонтирам някоя закъсала мома
,че съм ерген една седмица

има още един чалъм за почистване на клапаните със пулверизатор с вода,посредством пръскане в едно място,но спирам....че някой ще пише, че ще се получи тъй наречения воден чук

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
Как къде ? На адреса на старата галерия , ся с новата база , нов адрес и съответно нема снимки от галериятаG.Petkov написа:...Щом предлагаш - би ли обяснил защо изчезнаха огромна част от снимките в Прехода I-ва част...

Дончо и на мен на единственият хавтомобил на който ми се случи туй нещо противоречащо на всички физични закони "замръзване на бензин" , беше на оРел

Павел Иванов
Павел Иванов