Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2017-сафрид
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Re: С лодка в морето 2017-сафрид
В петък на Болата имам 70 кила едър сафрид за лодката до 14.00ч. - излязох в калтЪ , а вчера - дърво.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
На траката слабичко. 3кг за 5часа от изгрев. Предимно едър омешан с дребен
-
- новобранец
Днес на Болата 2 човека от 6.30ч до 14.00ч 15кг едър сафрид.Тук там и дребосък,но предимно едър.Много лодки имаше.Времето беше чудесно,и се получи един страхотен излет.И тен хванахме и рибка.Ха наздраве колеги и наслука:)
http://bubukabg.com/" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- smel1968
- ще става разбирач
Днес пред Фичоза 9 кила повечето едър общо на двама рибата.Пръсната риба на малки пасажи.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
-
- научил се да хвърля
Днес на Калиакра от 6,00 до 12,00 ч , двама човека 23 кг. ,големия филм беше основно към Зеленка в плиткача.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Паша дере на 12 метър 3 кила едър сафрид от 6 до 14ч.
пайнерчо що не сложи на кантара да снимаш все се изкарваш умножаваш по 5 ,голям си комплексар от другия форум те изгониха затова остана тук да лъжеш сега 100 кила 200 кила.....
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Аз да не съм фоторепортер бе - измекяр ? искаш ли и фактура да ти покажа ?garbis4o написа:пайнерчо що не сложи на кантара да снимаш все се изкарваш умножаваш по 5 ,голям си комплексар от другия форум те изгониха затова остана тук да лъжеш сега 100 кила 200 кила.....
Четвъртък и петък наистина е било голяма сеч,има много хора които ще го потвърдят.Събота и Неделя си беше доста по-слабо на фона на предните дни. С колегата имаме по 15 кг на лодката/на ден.В събора рибата беше в плиткача към Зеленка.В неделя там и южно пред носа на 12-14м.Дава за малко някой синджир и след това чакаме следващия пасаж.
Вчера сутринта от 7 до 9:30 на Шкорпиловци пред естакадата по около 5 кг. едър сафрид. Колегите, които останах до по-късно, може би имат повече.
Днес от 6:30 до 08:00 около 4 кг. общо, по-дребен сафрид до граца.
Днес от 6:30 до 08:00 около 4 кг. общо, по-дребен сафрид до граца.
искам да спреш да лъжеш ама то твоето е болестно състояние как да стане
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Значи трябва да спра да давам инфо - добре.Аз едноцифрени числа НЕ броя , а ако мислиш , че 70 кила са ми някакво постижение - грешиш , рекорда ми е 110 кила и тези които ме познавам - знаят ( много от рибарите дори и не могат да го проумеят като цифра включително и Ти) .Наслука на всички.garbis4o написа:искам да спреш да лъжеш ама то твоето е болестно състояние как да стане
- EU_BG_akademika
- ще става разбирач

Ако искаш да си щастлив 2 часа-напий се, ако искаш да си щастлив 1 месец- ожени се, ако искаш да си щастлив цял живот- стани рибар.
/китайска мъдрост/
/китайска мъдрост/
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Признания, в момент на откровение на рибари. Взето от форума naRiba.com
Колега SANTIMIR ,личи си аматьора в теб. Аз винаги слагам на количеството уловена риба по една 0 отзад. За повече убедителност и да се пукат завистниците. За неверниците нямам лек.
Пък аз слагам пътъците и парцалите най-долу в кофата,
и ако отгоре успея да ги покрия с един ред риба съм капитан!
Да ви кажя честно, едно време практикувах друго. Донесе ми големи успехи напърво време, ама после ме хванаха (тогава още нямах лодка ). И така, отивам на буните, помятам, помятам малко и после като си тръгна, гледам на кой кофата е най-пълна, заставам до нея , бам едно фото - и ай върви и кажи, че нямам риба. Ама по кофите ме хванаха колегите. Оказа се, че трябва да имам най-малко стотина кофи!
Колега SANTIMIR ,личи си аматьора в теб. Аз винаги слагам на количеството уловена риба по една 0 отзад. За повече убедителност и да се пукат завистниците. За неверниците нямам лек.
Пък аз слагам пътъците и парцалите най-долу в кофата,
и ако отгоре успея да ги покрия с един ред риба съм капитан!
Да ви кажя честно, едно време практикувах друго. Донесе ми големи успехи напърво време, ама после ме хванаха (тогава още нямах лодка ). И така, отивам на буните, помятам, помятам малко и после като си тръгна, гледам на кой кофата е най-пълна, заставам до нея , бам едно фото - и ай върви и кажи, че нямам риба. Ама по кофите ме хванаха колегите. Оказа се, че трябва да имам най-малко стотина кофи!
- nabor4eto
- ще става разбирач
Не съм адвокат на "Пайнера" - него познавам, ама на кого му пука дали лъже или не за хванатите килограми риба...важното е, че човека постоянно е в морето, лови риба и споделя информацията къде я е уловил - за разлика от много гибици в този форум, които само си чешат езиците с общи приказки, без да са помирисвали море от доста време и само спамят форума - АМАН от такиваgarbis4o написа:искам да спреш да лъжеш ама то твоето е болестно състояние как да стане

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата