Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Да,съгласен съм и ми допадат борбените натури!Красотата е в Екшъна,а не в спокойствието!toci23 написа:Но дъжда млати яко и не спира,но това си е част от красотата на риболова

Придобивките ми от днес. Да си ми жив и здрав, Емо. Не правя реклама, само се фукам!
- Прикачени файлове
-
- 20431297_10209630368063176_3903089368761246592_n.jpg (122.72 KiB) Преглеждано 932 пъти
-
- 20429982_10209630363303057_3601541026872074813_n.jpg (73.48 KiB) Преглеждано 932 пъти
- robber_79
- ще става разбирач
Много добре изглеждат, супер разцветки .
- robber_79
- ще става разбирач
Румба, не са ли малко плитки за сезона ?
Предната седмица,един бебок на 2мт
Тъй,че не са плитки.Горния в ляво го имам от 2 години лично от пича дето ги прави,още преди да заработи с Емо
обаче нямам риби на него.То не съм го и напъвал много де,щото все закачам тез дет ми дават
Ама сякаш бъркам ,щото не давам шанс на другите
А пък при Ринго може да проработи,щото е по упорит от мене
Успех 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тълпата на Емо явно се сбрала тука, аре мен да ме нема!

Че закъде сме без свтилата в риболоваTroli Rapala написа:Тълпата на Емо явно се сбрала тука, аре мен да ме нема!![]()

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Troli, дръпни ръчната и не се коркай. ЕМО е име в риболова и те е уважавал винаги в лични коментари. Не си го мерете ами предавайте опит. След нас идват младите, които ни четат. Кефя се на всичко бутиково. Това е все едно да взема точилка за баница на Блек Кат или да си барна сам кльонка!
Започвам да вярвам в това, че ако си мислиш, че сома е на плитко, то той е на два пъти по-плитко! Всъщност от двуделката чакам един 7 метров. Та така....robber_79 написа:Румба, не са ли малко плитки за сезона ?
- robber_79
- ще става разбирач
Не слу4айно те попитах защто средата на юни извадих 1 сом на воблер газещ метър. В края на юни имам 2, на около 3м. Явно затова се капотирах от към сомове наскоро,търсих ги на около 4-5м. А сонара показваше риби на около 7-9м.
Това със сонара на тролинг пак е относително . Ъгъл на лъча, видове сонари.... Преди две седмици на Цонево на кльонк при залез слънце ме подбра бързият влак без въобще да видя дъга! Една минута ме натиска, че взе да се откачи! Дойде ми странично.....robber_79 написа:Не слу4айно те попитах защто средата на юни извадих 1 сом на воблер газещ метър. В края на юни имам 2, на около 3м. Явно затова се капотирах от към сомове наскоро,търсих ги на около 4-5м. А сонара показваше риби на около 7-9м.
Знаех много добре какво ме очаква,ма не траем......За 25 цата и 15 ката са на един и същи човек,който ти добре познаваш.Щети го кажа на лично -за да ти предаде лично инфотоTroli Rapala написа:Да,съгласен съм и ми допадат борбените натури!Красотата е в Екшъна,а не в спокойствието!toci23 написа:Но дъжда млати яко и не спира,но това си е част от красотата на риболоваДа беше гледал прогнозите,бе мосю Лешперов?
![]()

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
В тоя сезон на годината-точно така трябва.да.идват ,от страни а не от долу.......Браво за.слукатаringo написа:... Преди две седмици на Цонево на кльонк при залез слънце ме подбра бързият влак без въобще да видя дъга! Една минута ме натиска, че взе да се откачи! Дойде ми странично.....

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Абе слука, Тоци....Но друго си е да сложиш едни нашивки)))) Благодаря!toci23 написа:В тоя сезон на годината-точно така трябва.да.идват ,от страни а не от долу.......Браво за.слукатаringo написа:... Преди две седмици на Цонево на кльонк при залез слънце ме подбра бързият влак без въобще да видя дъга! Една минута ме натиска, че взе да се откачи! Дойде ми странично.....![]()
Никога не са ме интересували нашивките,аз се забавлявам на язовира-повсекъв начин с най различен вид риболов....ringo написа: Абе слука, Тоци....Но друго си е да сложиш едни нашивки)))) Благодаря!