Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:Но дъжда млати яко и не спира,но това си е част от красотата на риболова :wink:
Да,съгласен съм и ми допадат борбените натури!Красотата е в Екшъна,а не в спокойствието! :drinkers: Да беше гледал прогнозите,бе мосю Лешперов? :mrgreen: :drinkers:
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Придобивките ми от днес. Да си ми жив и здрав, Емо. Не правя реклама, само се фукам!
Прикачени файлове
20431297_10209630368063176_3903089368761246592_n.jpg
20431297_10209630368063176_3903089368761246592_n.jpg (122.72 KiB) Преглеждано 932 пъти
20429982_10209630363303057_3601541026872074813_n.jpg
20429982_10209630363303057_3601541026872074813_n.jpg (73.48 KiB) Преглеждано 932 пъти
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Много добре изглеждат, супер разцветки .
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Румба, не са ли малко плитки за сезона ?
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Предната седмица,един бебок на 2мт :wink: Тъй,че не са плитки.Горния в ляво го имам от 2 години лично от пича дето ги прави,още преди да заработи с Емо :wink: обаче нямам риби на него.То не съм го и напъвал много де,щото все закачам тез дет ми дават :lol: :lol: Ама сякаш бъркам ,щото не давам шанс на другите :roll: А пък при Ринго може да проработи,щото е по упорит от мене :lol: :lol: Успех :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тълпата на Емо явно се сбрала тука, аре мен да ме нема! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:Тълпата на Емо явно се сбрала тука, аре мен да ме нема! :mrgreen: :drinkers:
Че закъде сме без свтилата в риболова :lol: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Troli, дръпни ръчната и не се коркай. ЕМО е име в риболова и те е уважавал винаги в лични коментари. Не си го мерете ами предавайте опит. След нас идват младите, които ни четат. Кефя се на всичко бутиково. Това е все едно да взема точилка за баница на Блек Кат или да си барна сам кльонка!
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

robber_79 написа:Румба, не са ли малко плитки за сезона ?
Започвам да вярвам в това, че ако си мислиш, че сома е на плитко, то той е на два пъти по-плитко! Всъщност от двуделката чакам един 7 метров. Та така....
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

Не слу4айно те попитах защто средата на юни извадих 1 сом на воблер газещ метър. В края на юни имам 2, на около 3м. Явно затова се капотирах от към сомове наскоро,търсих ги на около 4-5м. А сонара показваше риби на около 7-9м.
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

robber_79 написа:Не слу4айно те попитах защто средата на юни извадих 1 сом на воблер газещ метър. В края на юни имам 2, на около 3м. Явно затова се капотирах от към сомове наскоро,търсих ги на около 4-5м. А сонара показваше риби на около 7-9м.
Това със сонара на тролинг пак е относително . Ъгъл на лъча, видове сонари.... Преди две седмици на Цонево на кльонк при залез слънце ме подбра бързият влак без въобще да видя дъга! Една минута ме натиска, че взе да се откачи! Дойде ми странично.....
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Troli Rapala написа:
toci23 написа:Но дъжда млати яко и не спира,но това си е част от красотата на риболова :wink:
Да,съгласен съм и ми допадат борбените натури!Красотата е в Екшъна,а не в спокойствието! :drinkers: Да беше гледал прогнозите,бе мосю Лешперов? :mrgreen: :drinkers:
Знаех много добре какво ме очаква,ма не траем......За 25 цата и 15 ката са на един и същи човек,който ти добре познаваш.Щети го кажа на лично -за да ти предаде лично инфото :lol:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

ringo написа:... Преди две седмици на Цонево на кльонк при залез слънце ме подбра бързият влак без въобще да видя дъга! Една минута ме натиска, че взе да се откачи! Дойде ми странично.....
В тоя сезон на годината-точно така трябва.да.идват ,от страни а не от долу.......Браво за.слуката :fishing7: :wink:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

toci23 написа:
ringo написа:... Преди две седмици на Цонево на кльонк при залез слънце ме подбра бързият влак без въобще да видя дъга! Една минута ме натиска, че взе да се откачи! Дойде ми странично.....
В тоя сезон на годината-точно така трябва.да.идват ,от страни а не от долу.......Браво за.слуката :fishing7: :wink:
Абе слука, Тоци....Но друго си е да сложиш едни нашивки)))) Благодаря!
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

ringo написа: Абе слука, Тоци....Но друго си е да сложиш едни нашивки)))) Благодаря!
Никога не са ме интересували нашивките,аз се забавлявам на язовира-повсекъв начин с най различен вид риболов.... :lol: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”