Вкусотии в чинии

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 505
Регистриран на: Нед Юни 09, 2013 9:26 am
Местоположение: Кристиан Кирилов / Перник

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Баш Щукар »

В тия студени дни само боба държи топло в панталоните :lol:

:drinkers:
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 2251
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
Местоположение: Плевен

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Bigmarlin »

Eйййй,ша залитнем към Мехико май,супа от боб,основно боб и десерта от боб :D
N.Dimitrov
фен клуб-скобар
Мнения: 728
Регистриран на: Пон Юни 23, 2014 4:32 pm
Местоположение: Плевен

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от N.Dimitrov »

Предястие..бобена салата. :D
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Мнения: 3399
Регистриран на: Нед Окт 24, 2010 8:44 pm
Местоположение: Хасково

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Vid »

Баш Щукар написа:В тия студени дни само боба държи топло в панталоните :lol:

:drinkers:
Аааа, и рибената чорба не отстъпва на бобеца, ама само да е майсторски направена.. :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
jorhelito
новобранец
новобранец
Мнения: 22
Регистриран на: Пет Юни 13, 2014 12:50 pm

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от jorhelito »

Пъстървата много добре излежда :) На скара или във фурна я печеш?[/quote]
Само на фурна във фолио,отдолу ред шайби лимон,отгоре шайби доматче,вътре малко сол и ч.пиперче. Не само изглежда добре - облизваш си пръстите накрая и почваш да чоплиш около главата, дали не е останало манку месце. :lol:
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 2251
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
Местоположение: Плевен

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Bigmarlin »

Бах тоа сос Табаско,той на цената на златото ,60 мl х лв
Ама иначе мори караконджолите здраво,читав вирус не остава :mrgreen:
Много добре се комбинира с барбекю продукти и може би и суши
Изображение

Правих един ,два пъти в къщи ,добре стана

Лют червен пипер едро смлян(или кълцани червени сухи чушлета ),хубаво е и няколко кълцани зелени люти чушлета,оцет,сол и малко вода,за разреждане Количествата на око и цвят Всичко това се смесва,слага се на котлона , затопля се , почти до завиране,че и по малко

След това ,като се охлади ,у буркан и на хладно за десетина дни ,може и повече След това се прецежда много добре и пак в буркана за съхранение на хладно Аз го консумирам,като наръсвам с него щедро топъл хляб,отварям съда с изпечените неща и .......

Гледам у нета пише ,че в Луизиана го чакали три години да зрее,ма ние немаме толкоз време :mrgreen:

Много е як за мен , но внимателно с употребата :drinkers:
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 505
Регистриран на: Нед Юни 09, 2013 9:26 am
Местоположение: Кристиан Кирилов / Перник

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Баш Щукар »

Марлине, благодарско за рецептата за соса! Ще си направя такъв в най-скоро време! :) :drinkers:
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 2251
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
Местоположение: Плевен

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Bigmarlin »

:drinkers:
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 505
Регистриран на: Нед Юни 09, 2013 9:26 am
Местоположение: Кристиан Кирилов / Перник

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Баш Щукар »

Ми напра'их го :mrgreen: Сега изстива, после ще го турна в един буркан и ще го забравя за десетина дена :)

Като го прецедя другата седмица ще пратя някоя снимка :D
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 505
Регистриран на: Нед Юни 09, 2013 9:26 am
Местоположение: Кристиан Кирилов / Перник

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Баш Щукар »

Ама направих и една глупост... май! :roll:
Покрай лютите пиперки срязах и едно малко доматче... Сварих, изстина... и чак като почнах да пълня буркана, тъпата ми тиква загря :idea: че от домата ще се вкисне соса. И го прецедих сега, оставих буркана на хладно...

Я кажете да го лисвам ли в мивката сега или нищо няма да му стане от домата?

Според мен ще издържи 5-6 дена, ама...
N.Dimitrov
фен клуб-скобар
Мнения: 728
Регистриран на: Пон Юни 23, 2014 4:32 pm
Местоположение: Плевен

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от N.Dimitrov »

Земи една лъжица и яж..ама мааи стабилно ,че земи се вкисне трябва до го хвърлиш, ша люти ша люти..колко да люти :D тамън едно бурканче кат апниш и си иноватор в ракетното гориво :D, майтап :)

Според мен не би трябвало да се вкисне много бързо, ако пък те мъчи ,че ще разсипе хубавата работа, сложи ги да покъкри още малко на котлона и след това го стерилизирай в бурканче, би трябвало да стане.
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 2251
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
Местоположение: Плевен

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Bigmarlin »

Ба ли му мамата ,би трябвало оцета и солта да държат
Не го хвърляй !
Аватар
Баш Щукар
ще става разбирач
ще става разбирач
Мнения: 505
Регистриран на: Нед Юни 09, 2013 9:26 am
Местоположение: Кристиан Кирилов / Перник

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Баш Щукар »

Каквото такова :? В събота си взимам буркана с мене на вилата :mrgreen: Ще има скара :twisted:
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч
Мнения: 2251
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
Местоположение: Плевен

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от Bigmarlin »

Люси,така добре ли е ?
Изображение


Снощи се прибрах късно от работа,но са напънах да го сложа на тавана :mrgreen:
Че от събота е взето и ма беше страх да не го бастисам

След привършване на работата около зеито,така бях пригладнел ,че можех да погълна цял слон :D
Обаче ужасен установих,че има само спанак с ориз :shock:

Добре че се намират понякога и алтернативи :mrgreen:
Изображение

Годзила,пак има примоция на Гинес у Била,ама май не е много примоция ,че е бутилка 0.300 мл ,17 % Взех няколко от кур туазия ,ама онаа с чашата по ми хареса

Пп ако някой дири хрян зя нещо у Била има :wink:
jorhelito
новобранец
новобранец
Мнения: 22
Регистриран на: Пет Юни 13, 2014 12:50 pm

Re: Вкусотии в чинии

Мнение от jorhelito »

[quote="Bigmarlin"]Люси,така добре ли е ?
Изображение


Снощи се прибрах късно от работа,но са напънах да го сложа на тавана :mrgreen:
Че от събота е взето и ма беше страх да не го бастисам

Само не знам що тургате кукурз у зелито?!?
Яз си го праим стандартно - само глава чирвено цвикло и лъжичка синапено семе(чаена лъжичка у марля увито) и става рупкаво и не се смива.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”