Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Къца- кълве воблери BG
Кьца Кондор Пираня ли е пръчката
- къца - кълве
- сериозен играч
Пръчката е евтина. Ако те интересува, на лични. Тук ви показвам неуспешния опит да направя плитко газещи воблери. Не се получава. По-добре почерпете опит от morriddin.Щангата написа:Кьца Кондор Пираня ли е пръчката
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Опитай да изпилиш лопатката наполовина, като и запазиш овалния профил, вместо да сменяш ъгъла!
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- къца - кълве
- сериозен играч
Решението било много просто, а аз си усложнявам живота.empar написа:Опитай да изпилиш лопатката наполовина, като и запазиш овалния профил, вместо да сменяш ъгъла!

- rangel_bac
- вече хвърля и на тежко
Сигурен съм, че тигрите на заден план ще имат не по-малък успех от предните разцветки 

- Vid
- кандидат преподавател
Къца за пръчки не го питай, само за воблери.....Щангата написа:Кьца Кондор Пираня ли е пръчката
За пръчки, насочвай въпросите към мода в темата...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Здравейте, колеги. Празниците ме завариха на гости у роднини. Още първия ден отпраших към недалечната река, минаваща за тотално ,,обезрибена,, според местните. Реката я познавах и се надявах, че на по- недостъпните и трудни места нещо може да изскочи. След дъга разходка и упрстване- бинго , ето го и него :
. Отсекаде ,,сладур,, -52см. , 1,780 кг. следва целувка и погалване по главичката за изпроводяк. Сега предполагам вече се досещате на какво се изкуши, ми да естествено на станалата вече ,,легендарна,, 4 см. рибка на ,,къца-кълве ,,/плуващия вариант/. ЕВАЛА , КЪЦА ! Много бързо измина пътя от ,,распни го,,, до ,,осанна,,. Господ здраве да ти дава! Хайде да не заемам повече ефира. Бъдете здрави !- къца - кълве
- сериозен играч
Сега разбрах, защо купуваш двадесет и пет воблера наведнъж.Pol Geti написа: :. Отсекаде ,,сладур,, -52см. , 1,780 кг. следва целувка и погалване по главичката за изпроводяк. Сега предполагам вече се досещате на какво се изкуши, ми да естествено на станалата вече ,,легендарна,, 4 см. рибка на ,,къца-кълве ,,/плуващия вариант/. ЕВАЛА , КЪЦА ! Много бързо измина пътя от ,,распни го,,, до ,,осанна,,. Господ здраве да ти дава! Хайде да не заемам повече ефира. Бъдете здрави !

- къца - кълве
- сериозен играч
Приятели, убиха Ботуня. Някой може ли да каже, как е Огоста ? 

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За Ботуня разбрахме. Господ да ги убие дано! Доколкото разбрах от първа ръка, някъде около Охрид е драстично намаляла тинята и не вярвам да е засегнала Огоста.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- къца - кълве
- сериозен играч
Само тинята ли е проблема ? Защото разбрах, че е мирисало ужасно.empar написа:За Ботуня разбрахме. Господ да ги убие дано! Доколкото разбрах от първа ръка, някъде около Охрид е драстично намаляла тинята и не вярвам да е засегнала Огоста.
- metodid
- ще става разбирач
Няма никакви последствия за Огоста. Вчера бях по реката след Портитовци, водата е ниска и бистра.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
То не е тиня, като тиня, Къца. Тези отлагания по дъното на образувалите се от вец-овете езера са нещо страшно. Виждал съм подобно нещо на р.Бързия преди години, като изпуснаха отлаганията от дъното на Петроханския вец. Миризмата наистина е непоносима, а ефекта е сходен с тези на петролните разливи в моретата.
- къца - кълве
- сериозен играч
Къде са критиците на въдичарите. Представяте ли си какво ще стане като направят още 2-3 веца на Огоста и ги прочистят по този начин. Мрежи,ток, бомби, парашутки, въдици, бракониери ще ви се струват много приятни. Помислете, какво може да се направи, да се спре това безумие.empar написа:То не е тиня, като тиня, Къца. Тези отлагания по дъното на образувалите се от вец-овете езера са нещо страшно. Виждал съм подобно нещо на р.Бързия преди години, като изпуснаха отлаганията от дъното на Петроханския вец. Миризмата наистина е непоносима, а ефекта е сходен с тези на петролните разливи в моретата.