Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Дунав-всичко за и по реката
Един агент е имал успех вече със сомета по над кило.Някъде по Вадините,та мисля седмицата преди забраната да направя една нощувка и да пробвам за някое по фрапиращо соме,ама на рибенце-стига с тея червеи 

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Бе за вадините и аз чух че се лови вече сомчета даже има изваден един 4 килограма,преди забрана може да се засечем някаде тамtrepachoo написа:Един агент е имал успех вече със сомета по над кило.Някъде по Вадините,та мисля седмицата преди забраната да направя една нощувка и да пробвам за някое по фрапиращо соме,ама на рибенце-стига с тея червеи

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ееее,още повече ме обнадежди! 

- dan10
- фен клуб-скобар
Здравейте колеги
Искам да попитам някой знае ли дали са тръгнали някакви риби ОКОЛО РУСЕ и окръга (30-40 км) не е проблем ! Благодаря предварително !! 

- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Утре мисля да направя едно преспиване до Оряхово да ги видя тия сомчета колко са гладни
после ще дам пряно имфо за реката 

-
- фен клуб-скобар
устието наогоста е забранено целогодишно 

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

-
- ще става разбирач
Ето това точно ме интересува и мен в момента.Защото от колега разбрах че било забранено но само за промишлен риболов а не за любителски.И доколкото знам не правят проблеми на риболовците.dimitarnikodimov написа:устието наогоста е забранено целогодишно
Ако може някой по компетентен да каже как стоят нещата за Огоста при устието,че мисля преди забраната да скоча до там за 2/3 дена.
Колекционирам лампови радиоприемници
Колеги ако искате можем да направим един съвместен риболов там?K.KOLEV79 написа:Бе за вадините и аз чух че се лови вече сомчета даже има изваден един 4 килограма,преди забрана може да се засечем някаде тамtrepachoo написа:Един агент е имал успех вече със сомета по над кило.Някъде по Вадините,та мисля седмицата преди забраната да направя една нощувка и да пробвам за някое по фрапиращо соме,ама на рибенце-стига с тея червеи![]()
![]()
![]()
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
http://www.fishing-mania.com/news/pics/ ... d_2011.pdfМладенов_78 написа:Ето това точно ме интересува и мен в момента.Защото от колега разбрах че било забранено но само за промишлен риболов а не за любителски.И доколкото знам не правят проблеми на риболовците.dimitarnikodimov написа:устието наогоста е забранено целогодишно
Ако може някой по компетентен да каже как стоят нещата за Огоста при устието,че мисля преди забраната да скоча до там за 2/3 дена.
Устието на Огоста е целогодишно забранено за всякакъв риболов, разбирай и стопански и любителски /спортен/ риболов...

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами може!Ама аз ще съм с още двама абуригена.Другата седмица ще се разберем.martineti написа:Колеги ако искате можем да направим един съвместен риболов там?K.KOLEV79 написа:Бе за вадините и аз чух че се лови вече сомчета даже има изваден един 4 килограма,преди забрана може да се засечем някаде тамtrepachoo написа:Един агент е имал успех вече със сомета по над кило.Някъде по Вадините,та мисля седмицата преди забраната да направя една нощувка и да пробвам за някое по фрапиращо соме,ама на рибенце-стига с тея червеи![]()
![]()
![]()

-
- ще става разбирач
А как да се разбира термина устие,на колко метра трябва да съм от самото вливане в Дунав за да не съм в устието.Или ИАРА си го интерпретират както им е кеф в момента.Венелин Радушев написа:http://www.fishing-mania.com/news/pics/ ... d_2011.pdfМладенов_78 написа:Ето това точно ме интересува и мен в момента.Защото от колега разбрах че било забранено но само за промишлен риболов а не за любителски.И доколкото знам не правят проблеми на риболовците.dimitarnikodimov написа:устието наогоста е забранено целогодишно
Устието на Огоста е целогодишно забранено за всякакъв риболов, разбирай и стопански и любителски /спортен/ риболов...
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Предполагам го интерпретират чрез точка 2,1 по-горе, която забранява стопанският риболов в всички устия и регламентира "границите" на устието, а именно:Младенов_78 написа: А как да се разбира термина устие,на колко метра трябва да съм от самото вливане в Дунав за да не съм в устието.Или ИАРА си го интерпретират както им е кеф в момента.
"2.1. Забранява се стопанският риболов с всякакъв вид риболовни уреди и средства
в акваторията пред устията на вливащите се в река Дунав притоци и канали в радиус
200 м от средата на устието на съответния приток"
Разбира се това е не повече от мои догадки и най-добре питай в съответното звено на ИАРА.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- фен клуб-скобар
Младенов_78 написа:Ето това точно ме интересува и мен в момента.Защото от колега разбрах че било забранено но само за промишлен риболов а не за любителски.И доколкото знам не правят проблеми на риболовците.dimitarnikodimov написа:устието наогоста е забранено целогодишно
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

-
- фен клуб-скобар
компетентно мнение от министъра ли очакваш да получиш. Законите са написани с цел опазване на рибното богатство, добри лоши трябва да ги спазваме.Дори на 10% да се намали мрежаренето в устията е само за наше добро. Поздрави

-
- ще става разбирач
Ма ти караш ли ми се или какво.Ако не си се светнал аз точно затова питам за да не стана неволно нарушител.dimitarnikodimov написа:компетентно мнение от министъра ли очакваш да получиш. Законите са написани с цел опазване на рибното богатство, добри лоши трябва да ги спазваме.Дори на 10% да се намали мрежаренето в устията е само за наше добро. Поздрави
Ако исках мнение от министъра нямаше да питам тук,и освен това се очаква някой който има да каже нещо по въпроса да отговори ако иска.А не да ми се пишат глупости