Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от trepachoo »

Един агент е имал успех вече със сомета по над кило.Някъде по Вадините,та мисля седмицата преди забраната да направя една нощувка и да пробвам за някое по фрапиращо соме,ама на рибенце-стига с тея червеи :idea:
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

trepachoo написа:Един агент е имал успех вече със сомета по над кило.Някъде по Вадините,та мисля седмицата преди забраната да направя една нощувка и да пробвам за някое по фрапиращо соме,ама на рибенце-стига с тея червеи :idea:
Бе за вадините и аз чух че се лови вече сомчета даже има изваден един 4 килограма,преди забрана може да се засечем някаде там :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

Ееее,още повече ме обнадежди! :drinkers:
Аватар
dan10
фен клуб-скобар

Мнение от dan10 »

Здравейте колеги :) Искам да попитам някой знае ли дали са тръгнали някакви риби ОКОЛО РУСЕ и окръга (30-40 км) не е проблем ! Благодаря предварително !! :)
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

Утре мисля да направя едно преспиване до Оряхово да ги видя тия сомчета колко са гладни :D после ще дам пряно имфо за реката ;)
dimitarnikodimov
фен клуб-скобар

Мнение от dimitarnikodimov »

устието наогоста е забранено целогодишно :idea:
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... :lol:
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

dimitarnikodimov написа:устието наогоста е забранено целогодишно :idea:
Ето това точно ме интересува и мен в момента.Защото от колега разбрах че било забранено но само за промишлен риболов а не за любителски.И доколкото знам не правят проблеми на риболовците.
Ако може някой по компетентен да каже как стоят нещата за Огоста при устието,че мисля преди забраната да скоча до там за 2/3 дена.
Колекционирам лампови радиоприемници
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

K.KOLEV79 написа:
trepachoo написа:Един агент е имал успех вече със сомета по над кило.Някъде по Вадините,та мисля седмицата преди забраната да направя една нощувка и да пробвам за някое по фрапиращо соме,ама на рибенце-стига с тея червеи :idea:
Бе за вадините и аз чух че се лови вече сомчета даже има изваден един 4 килограма,преди забрана може да се засечем някаде там :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Колеги ако искате можем да направим един съвместен риболов там?
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Младенов_78 написа:
Ето това точно ме интересува и мен в момента.Защото от колега разбрах че било забранено но само за промишлен риболов а не за любителски.И доколкото знам не правят проблеми на риболовците.
Ако може някой по компетентен да каже как стоят нещата за Огоста при устието,че мисля преди забраната да скоча до там за 2/3 дена.
http://www.fishing-mania.com/news/pics/ ... d_2011.pdf
Устието на Огоста е целогодишно забранено за всякакъв риболов, разбирай и стопански и любителски /спортен/ риболов... :roll:
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

martineti написа:
K.KOLEV79 написа:
Колеги ако искате можем да направим един съвместен риболов там?
Ами може!Ама аз ще съм с още двама абуригена.Другата седмица ще се разберем. :drinkers:
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Венелин Радушев написа:
Младенов_78 написа:
http://www.fishing-mania.com/news/pics/ ... d_2011.pdf
Устието на Огоста е целогодишно забранено за всякакъв риболов, разбирай и стопански и любителски /спортен/ риболов... :roll:
А как да се разбира термина устие,на колко метра трябва да съм от самото вливане в Дунав за да не съм в устието.Или ИАРА си го интерпретират както им е кеф в момента.
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Младенов_78 написа: А как да се разбира термина устие,на колко метра трябва да съм от самото вливане в Дунав за да не съм в устието.Или ИАРА си го интерпретират както им е кеф в момента.
Предполагам го интерпретират чрез точка 2,1 по-горе, която забранява стопанският риболов в всички устия и регламентира "границите" на устието, а именно:
"2.1. Забранява се стопанският риболов с всякакъв вид риболовни уреди и средства
в акваторията пред устията на вливащите се в река Дунав притоци и канали в радиус
200 м от средата на устието на съответния приток"
Разбира се това е не повече от мои догадки и най-добре питай в съответното звено на ИАРА.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
dimitarnikodimov
фен клуб-скобар

Младенов_78 написа:
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... :lol:
dimitarnikodimov
фен клуб-скобар

компетентно мнение от министъра ли очакваш да получиш. Законите са написани с цел опазване на рибното богатство, добри лоши трябва да ги спазваме.Дори на 10% да се намали мрежаренето в устията е само за наше добро. Поздрави
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

dimitarnikodimov написа:компетентно мнение от министъра ли очакваш да получиш. Законите са написани с цел опазване на рибното богатство, добри лоши трябва да ги спазваме.Дори на 10% да се намали мрежаренето в устията е само за наше добро. Поздрави
Ма ти караш ли ми се или какво.Ако не си се светнал аз точно затова питам за да не стана неволно нарушител.
Ако исках мнение от министъра нямаше да питам тук,и освен това се очаква някой който има да каже нещо по въпроса да отговори ако иска.А не да ми се пишат глупости :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”