Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от toci23 »

Честита ни стотна страница Васееее,на нечетящата се скучна и безмисляна тема-с крадено име :lol: за нема и една година :wink: Стегайте си гъзовете калеШШиии,че зима нема да има май,и трева ги мятаме вече.А започнах да поизбързвам с подготовката,мисля другата седмица да сефтосам гьола :D не се знае гога и от къде ще изкочи заека...... :fishing6:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Димане,имаш си мулти Окума-не се занимавай с глупости ве брат,няма риба в бг дето да ти го счупи ли повреди :wink: А повече от една въдица в лодката на кльонк не ти трева -Вервай ми..... :D
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

А колкото до мосю boababa :D трева винаги да го четете ,от както е прописал :D и да мислите :lol: аз на пример,мисля да збъдна една негова детска мечта тея дни......Да видим,дали и като дете е мечтаел правилно :D :fishing6:
boababa написа:Аз си мечтая да направя за собствени цели сливър 10санта и по-тъничък-плитичък :cry:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Измисли нещо друго, каквото и да е то.....направляващо стебло, водещ вал. "Ос" е геометрично понятие, което няма материално измерение.
Ти си този който постоянно си Измисля разни неща,защото Истината е че Ос има материално измерение и обозначава неподвижна основа около която се движат лагерите,а Вал е подвижна основа за същото действие!Това ли е проблема,че не съм машинен инженер и за това не разбирам от макари? :rolleyes: А ти си инженер с Токоз! :mrgreen: Добре,бъди влюбения Инженер в красивата Токоз/джендър/! :mrgreen: Чакам с нетърпение срещата на двамата влюбени с Ядосан сом(Троли) с тегло около 40-сете и пак ще си поговорим! :wink: Подигравка няма да получиш,но Иронията ми е безмилостна! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: Според теб не може ли нещо да се ползва по начин различен от указания и пак да върши работа? :roll:
Не! :idea: По принцип можеш да погазиш всяко Указание,но това винаги има лош резултат! :wink: Да не давам примери от последната седмица или защо на даден воблер има Указания за размер,форма,тегло,газене,препоръчителна линия и от там е елементарно с каква макара и въдица трябва да се снабдиш за да играеш по Определената Схема!Ако навържеш 20воблера,тогава си извън играта заради алчност и погазваш всички правила в риболова и производителите на такъми! :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Нищо не разбрах! :idea: Напиши едно изречение, но да е вярно.
Монифил 0,50 пружинира. Какво за него?
Нищо не си разбрал,защото не мислиш самостоятелно! :wink: Някой спомена "пружиниране" и ти се фана веднага,като.........сомче 2кила! :mrgreen: Е как ще ми повярваш,че 50-60години риболовците са ловили на баяти монофили със спинингови макари без "пружиниране" на линията? :mrgreen: :drinkers: Нямаш Вяра в нищо,дори и на себе си,това ти е проблема! :shock: :idea: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Пон Яну 08, 2018 4:23 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа:....Да видим,дали и като дете е мечтаел правилно :D :fishing6:
boababa написа:Аз си мечтая да направя за собствени цели сливър 10санта и по-тъничък-плитичък :cry:
Тогава контактувах с най-Големите колекционери на Рапала в света и видях "туй дживотно",но нямаше начин да го купя от милионери за които този воблер е безценен,та си останах с мечтите! :mrgreen: Но.....,мечтите някой ден стават реалност! :wink: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
bai mile1 написа: Според теб не може ли нещо да се ползва по начин различен от указания и пак да върши работа? :roll:
Не! :idea: По принцип можеш да погазиш всяко Указание,но това винаги има лош резултат! :wink: Да не давам примери от последната седмица или защо на даден воблер има Указания за размер,форма,тегло,газене,препоръчителна линия и от там е елементарно с каква макара и въдица трябва да се снабдиш за да играеш по Определената Схема!Ако навържеш 20воблера,тогава си извън играта заради алчност и погазваш всички правила в риболова и производителите на такъми! :wink:
Добре де да та питам тогаз ,защо ,ако производителя препоръчва конец 20лб,пък аз съм с 50 лб и пак си фащам ? :shock: 20 Фофлера не мога навържа на веднъж :wink: То туй е само за професионалисти :wink: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

аз влача с 0,32 конец като отпред има 1,5 м. 0,18 пак конец да играят и по малките воблери,но рядко слагам малки, и се хващат всякакъв размер риби,тъй че не е критерий отзад с кво си а отпред :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Don4o_62 написа:аз влача с 0,32 конец като отпред има 1,5 м. 0,18 пак конец да играят и по малките воблери,но рядко слагам малки, и се хващат всякакъв размер риби,тъй че не е критерий отзад с кво си а отпред :lol:
Ем тогаз ква файда ,че си с дебел отзад кът тий тънко отпред? :wink: :roll: :lol: :lol: :lol:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

bai mile1 написа:
Don4o_62 написа:аз влача с 0,32 конец като отпред има 1,5 м. 0,18 пак конец да играят и по малките воблери,но рядко слагам малки, и се хващат всякакъв размер риби,тъй че не е критерий отзад с кво си а отпред :lol:
Ем тогаз ква файда ,че си с дебел отзад кът тий тънко отпред? :wink: :roll: :lol: :lol: :lol:
Пак не внимаваш юрдек,ам файдата е че неговия магнум 11см на 40м ша върви на 3.50м а твоя на 40м ша върви на 4.50м :lol: и па ша са апиш за главата,що Дончо хваща а ти не :lol: :fishing6:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: Добре де да та питам тогаз ,защо ,ако производителя препоръчва конец 20лб,пък аз съм с 50 лб и пак си фащам ? :shock:
И кво точно фащаш,та да сравниме резултатите? :roll: И аз хващах тази Есен,но на брега се запознах с по-фащащи от мен! :wink: Винаги има някой,който е по-добър в даден момент и освен да науча къде Аз съм сгрешил за да има такава разлика,друго не ме интересува! :idea: Имало е дни примерно на Жребеца в които съм бил абсолютен Крал или други на пълен селяндур,номера е да се задържиш по-дълго около Кралската позиция!Въпрос:-Защо производителите на каквото и да било дават книжка с упътване или технически характеристики? :wink: Явно не е за такива,кът теб! :shock: 50лбр. плетеняк е за Туни,а не за Сомове,тъй да знаеш! :idea: :wink: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Пон Яну 08, 2018 8:10 pm, променено общо 2 пъти.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миле,приемам да си с 50лбр. плетеняк,обаче съм сигурен,че ако те разпитам за останалата част от такъмите и ще видя Огромна дисхармония,а не перфектната логика на Килър на Едрите Сомове! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миле,в Рапала всеки воблер се пробва ръчно,а в книгата е описано кой воблер с кое се влачи! :wink: Я са дъ тъ видя дъл си ентелегентен и дъл шъ съ сиетиш за Ко ти шпрехам? :roll: :mrgreen: :drinkers:Аку нъ съ сиетиш,ша раздуем притчата за "Гигантски пролетни каракуди от Лобош"! :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Начи,тея от рапала дават таквиз препоръки щот фофлерите за които шпрехат ни са си и помисляли ,че тез от бг ша ги ползват за сомове и то Иедри :lol: :lol: :lol: Петро ОП беше питал и помниш кво му отговориха :wink: Ясно,че с 20 лб и 50 лб ша са мята по различен начин :wink: НО туй е според тях,според мен обаче не е тъй фащат си са еднакво,пък и аз не съм претендирал нийде ,че хващам иЕдри :wink:
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”