Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Честита ни стотна страница Васееее,на нечетящата се скучна и безмисляна тема-с крадено име
за нема и една година
Стегайте си гъзовете калеШШиии,че зима нема да има май,и трева ги мятаме вече.А започнах да поизбързвам с подготовката,мисля другата седмица да сефтосам гьола
не се знае гога и от къде ще изкочи заека...... 

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Димане,имаш си мулти Окума-не се занимавай с глупости ве брат,няма риба в бг дето да ти го счупи ли повреди
А повече от една въдица в лодката на кльонк не ти трева -Вервай ми..... 

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
А колкото до мосю boababa
трева винаги да го четете ,от както е прописал
и да мислите
аз на пример,мисля да збъдна една негова детска мечта тея дни......Да видим,дали и като дете е мечтаел правилно

boababa написа:Аз си мечтая да направя за собствени цели сливър 10санта и по-тъничък-плитичък
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ти си този който постоянно си Измисля разни неща,защото Истината е че Ос има материално измерение и обозначава неподвижна основа около която се движат лагерите,а Вал е подвижна основа за същото действие!Това ли е проблема,че не съм машинен инженер и за това не разбирам от макари?Diman написа:Измисли нещо друго, каквото и да е то.....направляващо стебло, водещ вал. "Ос" е геометрично понятие, което няма материално измерение.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не!bai mile1 написа: Според теб не може ли нещо да се ползва по начин различен от указания и пак да върши работа?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Нищо не си разбрал,защото не мислиш самостоятелно!Diman написа: Нищо не разбрах!Напиши едно изречение, но да е вярно.
Монифил 0,50 пружинира. Какво за него?

Последно промяна от Troli Rapala на Пон Яну 08, 2018 4:23 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тогава контактувах с най-Големите колекционери на Рапала в света и видях "туй дживотно",но нямаше начин да го купя от милионери за които този воблер е безценен,та си останах с мечтите!toci23 написа:....Да видим,дали и като дете е мечтаел правилно![]()
boababa написа:Аз си мечтая да направя за собствени цели сливър 10санта и по-тъничък-плитичък

Добре де да та питам тогаз ,защо ,ако производителя препоръчва конец 20лб,пък аз съм с 50 лб и пак си фащам ?Troli Rapala написа:Не!bai mile1 написа: Според теб не може ли нещо да се ползва по начин различен от указания и пак да върши работа?По принцип можеш да погазиш всяко Указание,но това винаги има лош резултат!
Да не давам примери от последната седмица или защо на даден воблер има Указания за размер,форма,тегло,газене,препоръчителна линия и от там е елементарно с каква макара и въдица трябва да се снабдиш за да играеш по Определената Схема!Ако навържеш 20воблера,тогава си извън играта заради алчност и погазваш всички правила в риболова и производителите на такъми!

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
- Don4o_62
- учете се от него
аз влача с 0,32 конец като отпред има 1,5 м. 0,18 пак конец да играят и по малките воблери,но рядко слагам малки, и се хващат всякакъв размер риби,тъй че не е критерий отзад с кво си а отпред 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Ем тогаз ква файда ,че си с дебел отзад кът тий тънко отпред?Don4o_62 написа:аз влача с 0,32 конец като отпред има 1,5 м. 0,18 пак конец да играят и по малките воблери,но рядко слагам малки, и се хващат всякакъв размер риби,тъй че не е критерий отзад с кво си а отпред

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Пак не внимаваш юрдек,ам файдата е че неговия магнум 11см на 40м ша върви на 3.50м а твоя на 40м ша върви на 4.50мbai mile1 написа:Ем тогаз ква файда ,че си с дебел отзад кът тий тънко отпред?Don4o_62 написа:аз влача с 0,32 конец като отпред има 1,5 м. 0,18 пак конец да играят и по малките воблери,но рядко слагам малки, и се хващат всякакъв размер риби,тъй че не е критерий отзад с кво си а отпред![]()
![]()
![]()
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И кво точно фащаш,та да сравниме резултатите?bai mile1 написа: Добре де да та питам тогаз ,защо ,ако производителя препоръчва конец 20лб,пък аз съм с 50 лб и пак си фащам ?![]()

Последно промяна от Troli Rapala на Пон Яну 08, 2018 8:10 pm, променено общо 2 пъти.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Миле,приемам да си с 50лбр. плетеняк,обаче съм сигурен,че ако те разпитам за останалата част от такъмите и ще видя Огромна дисхармония,а не перфектната логика на Килър на Едрите Сомове!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Миле,в Рапала всеки воблер се пробва ръчно,а в книгата е описано кой воблер с кое се влачи!
Я са дъ тъ видя дъл си ентелегентен и дъл шъ съ сиетиш за Ко ти шпрехам?
Аку нъ съ сиетиш,ша раздуем притчата за "Гигантски пролетни каракуди от Лобош"! 

Марк Твен
Марк Твен