Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Кире,
Не ти разбирам на оловата, плавниците, харпуните,
Ама аз една дунавска мамка съм пригласил за тази есен !
Ще разкажа за евентуалния успех !
Само гледай да не удариш с харпуна някое "дупе", щото после ще трябва да го вземеш за домазлък !
Виж, ако го уцелиш в средата - друга работа !
Не ти разбирам на оловата, плавниците, харпуните,
Ама аз една дунавска мамка съм пригласил за тази есен !
Ще разкажа за евентуалния успех !
Само гледай да не удариш с харпуна някое "дупе", щото после ще трябва да го вземеш за домазлък !
Виж, ако го уцелиш в средата - друга работа !
- Don4o_62
- учете се от него

днес голем цирк при мен
значи сабахлен прибирам жената от нощна и не прибрах колата в гаража а я оставих пред гаража на улицата,че имах работа в Пловдив,дотук добре и беше около 7,30 пих кафе ала бала това онова и към 8,30 излизам с бодра стъпка да хуквам към Пловдив
да ама не и кво да видя,на колата скоба и фиш на джама
а сега де,пред местоживеене да ти сложат скоба
звъннах на скобаджийте да идват и да дойдоха се сконфузиха и се почна ама тая кола твоя ли е,ама извинявай и 3 кила приказки още
кво правим сега питам аз,оня вика нищо не мога да направя,фиша е в системата,вика говори с шефа,намерих шефа и той каза същото и вика трябва да се плати,също се извини за недоразумението
викам нещо да оправим,не мога в системата е,може да заведеш дело,съд и т.н.......не ми се занимаваше с глупости,та им кихнах 15 кинта а оня бързак скобаджията го накарах 3 пъти да ми повтори номера на колата,какъв цвят и модел е и другия път да кара по полека като е отвън,щото може да ми се наложи пак да я оставя някой път за малко и да не стане за голямо 
даже и снимков матерял имам
значи сабахлен прибирам жената от нощна и не прибрах колата в гаража а я оставих пред гаража на улицата,че имах работа в Пловдив,дотук добре и беше около 7,30 пих кафе ала бала това онова и към 8,30 излизам с бодра стъпка да хуквам към Пловдив
даже и снимков матерял имам
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
Бай Дончо ,кво сЪ чудиш нали живеем в Бг ..... 
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Точно за това,че живеете в Бг и мислите,че като спреш там къде живееш и може да спираш къде си искаш.
Иначе не мога да отрека как е измутрял хахахахаха смях в залата.
Точно!G.Petkov написа:.........."Опиум" за народа е тоя - онзи .......... !![]()
Този- Онзи са двете лица на една и съща монета!!!
Уважавам хората не заради убежденията им, а поради факта, че ги следват и спазват. Този, който днес има едни, а утре му е удобно да ги смени с други, всъщност няма никакви. Такива хамелеони и ренегати дал господ.... Ако се пренесем в нашата действителност шлагер са "партийците" в началото на 90-те , които тръбяха, че всъщност били демократи по душа, но "системата била такава" , та трябвало да влязат вътре, че да се преборят с нея. Те на т`ва се казва висша форма на демагогия!!!
Впрочем, ето ти един интересен пример от нашата мила татковина , в частност за София след идването на "демокрацията".
Според статистиката преди 10-ти ноември там е имало най-голям брой "партийни членове" на глава от населението. След 10-ти пък се наблюдава най-голям брой "демократи" на глава от същото население...
Що ли е тъй, А ???.........
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Martin Mihailov
- учете се от него

- Don4o_62
- учете се от него

Краско,отдавна не си мислим че може да спираш пък било и пред вас,от съвета са измислили пропуски за местоживеене и нямаш ли го,боли ги фара на ония къде живееш....и те дялкат на мига,даже дядо ти ако изкара каруцата с магарето пред къщи и ако няма пропуск,като мине паяка ще я дигне барабар с магаретоКрасимир Атанасов написа:Точно за това,че живеете в Бг и мислите,че като спреш там къде живееш и може да спираш къде си искаш.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
E, нали това ти казвам??? Добре, че ти светна най-накрая - като "Троновете" му е фактологията, а "цитатите" той не ги цитира, той ги създава (както Джей Джей цитира Серсей)То е като Троновете...
Баче, требе само да знаеш, че толкова фпечатлилия те матрял съм прочел на руски още когато ти си се захласвал по "трудовете" на Христо Калчев ... и оттогава изпитвам презрение към негоИли имаш интерес, или само показваш презрение към непрочетения материал !
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Моя дядо го остави на мира.
Той е скромен и възпитан мъж,никога не би си паркирал каручката на тротоар!
Той е скромен и възпитан мъж,никога не би си паркирал каручката на тротоар!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Д-р Флекс написа:
1....... а "цитатите" той не ги цитира, той ги създава ......
2 ........ още когато ти си се захласвал по "трудовете" на Христо Калчев ...
Начиииии,
По т. 1 - цитат за мен е когато между кавичките е поставен коректно копиран текст. Още повече, ако е пояснено името на автора, заглавието на книгата, годината на изданието, а пък ако я има и конкретната страница в оригинала - е това е цитат от всякъде.
Създаването на цитати е по-сложна работа, там вече много фактори могат да окажат въздействие.
По т.2 - Признавам си веднага - никога не съм се запознавал с "трудовете"
Осъзнавам, че това е голям пропуск, ама ...................................., това е положението !
Виж, "Поднятая целина" Михаила Шолохова прочитал еще в десят лет одним махом.
После прочетох още много книги за ВОСР и ВОВ, както художествени, така и документални.
Дълги години вярвах в това което беше написано, то нямаше и друго освен официалното.
После взеха да се явяват някакви съмнения, които се засилиха особено, след като се засилихме да "освободим" и братския Афганистан, ама ни мина котка път.
И така полека, лека почнах да осъзнавам, че съм бил сред глупаците - ентусиасти,
Та трябваше да почна да излизам от това си състояние.
Излязох.
Иначе, стоя далеч от всякакви политически формации - в една вече бях, стига ми за този живот.
Но мнение си имам по всеки въпрос от настоящето.
Колко е вярно - бъдещето ще покаже.
Те армаганите към мен
Продължават,за което
Много благодаря
Продължават,за което
Много благодаря
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
-
dantho.mihov
- Модератор

Я да ви туря една задачка, че да се освежи малко темата.
На мен се случи тези дни.
Изгоряла ви е крушката. Ясно, че ще я смените с нова.
Нооо, имате контейнери за разделно събиране на отпадъците плюс общия.
Пита се в кой от тях ще хвърлите непотребната крушка. Като по нея има и метал и стъкло.
На мен се случи тези дни.
Изгоряла ви е крушката. Ясно, че ще я смените с нова.
Нооо, имате контейнери за разделно събиране на отпадъците плюс общия.
Пита се в кой от тях ще хвърлите непотребната крушка. Като по нея има и метал и стъкло.
Cъвременните крушки спадат към т.нар. "електронен отпадък", начи, носиш до най-близкия магазин за компютри или GSM-и, те имат контейнери за такива отпадъци... 
Бай Георги, туй с проглеждането всичко хубаво; ама ти от Шолохов и Ст.Ц. директно на Резун и резунчета си се надянал бре, никакъв преход при теб, просто смяна на поляритета, ефекта sum summarum - нулев... нали това се опитвам да ти кажа, ама явно не ми се получава
Бай Георги, туй с проглеждането всичко хубаво; ама ти от Шолохов и Ст.Ц. директно на Резун и резунчета си се надянал бре, никакъв преход при теб, просто смяна на поляритета, ефекта sum summarum - нулев... нали това се опитвам да ти кажа, ама явно не ми се получава
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Люс,тъщата е за няколко дена в Сф.
Преди време беше показал една подправка за рибена чорба,от къде може да се купи?
Преди време беше показал една подправка за рибена чорба,от къде може да се купи?
-
dantho.mihov
- Модератор

Аууу, подправки за риба да искаш - ще те покрия с тях. Въпреки, че си едричък.
Поне 20 фирми я пакетират, като основната съставка в нея е девисил.
Докторе, избърза с правилния отговор. Трябваше първо да изчакаш да се случи полемика.
Още повече, че българина го мързи да ходи чак до такъв офис. По-лесно му е до близкия контейнер.
Поне 20 фирми я пакетират, като основната съставка в нея е девисил.
Докторе, избърза с правилния отговор. Трябваше първо да изчакаш да се случи полемика.
Още повече, че българина го мързи да ходи чак до такъв офис. По-лесно му е до близкия контейнер.