Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Воблери
muerter написа:Като тези от дискове ,са може би най неподходящи .Прекалено крехки са ,и при повечето лакове правят реакция която не е в твой +.barutchiata © написа:От всичко прозрачно Кутии за храна, капаци на кутии за инструменти, капаци на кутии за насипни бонбони и т.н

- ivalpetkov
- разбира нещата
Батковци....чудесно е че дадохте чертежи на лопатки,но аз също така се порових и не успях да взема и чертеж на реални тела на воблери.Някой няма ли такива?...че някак си ми се струва по научно да се копира от чертеж както чуждестранните майстори на воблери го правят.Аз съм по примитивния начин от декстопа ама къде по добре е чертежи на воблери,с конкретен модел и габарити,разположение на утежнение и тел....така по малко ще се мъчим!..Нека вкараме и компютърната технология в действие и резултатите при нас аматьорите ще се подобрят. 
Така ми се струва поне на мен..и там ясно виждаш точния ъгъл и големина на лопатката..че това ми е най-пипкавата част!

Така ми се струва поне на мен..и там ясно виждаш точния ъгъл и големина на лопатката..че това ми е най-пипкавата част!
- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Майстора е мн.подробен,в началото показва чертежи
http://www.youtube.com/watch?v=W63BCg12Z8k има и др.подобни.

- teodor2007
- новобранец
Поредният опит
.

Поздрави!

Поздрави!

- teodor2007
- новобранец
Да сложих им и тракалки. 

- RustyNail
- новобранец
Много са готини тия играчки.teodor2007 написа:Да сложих им и тракалки.
Колега, дай малко ТТ данни за тези воблерчета.
Размер, грамаж, материал, с какво са боядисани и т.н.
Имат ли PVC покритие, че на последния (белият) ми се струва такова?
Ако практикуваш риболов на спининг значи, че си постигнал уважение към рибата и любов към природата!
Аз да питам....тия мрежички от къде ги намирате?
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- RustyNail
- новобранец
ivalpetkov написа:Батковци....чудесно е че дадохте чертежи на лопатки,но аз също така се порових и не успях да взема и чертеж на реални тела на воблери.Някой няма ли такива?...че някак си ми се струва по научно да се копира от чертеж както чуждестранните майстори на воблери го правят.Аз съм по примитивния начин от декстопа ама къде по добре е чертежи на воблери,с конкретен модел и габарити,разположение на утежнение и тел....така по малко ще се мъчим!..Нека вкараме и компютърната технология в действие и резултатите при нас аматьорите ще се подобрят.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако практикуваш риболов на спининг значи, че си постигнал уважение към рибата и любов към природата!
- Veselin_fish
- вече хвърля и на тежко
Здравейте по принцип не съм активен спинингист, но поради мнооогото свободно време, НЕвъзможноста да отида за риба
(въдиците ми са на 170км от мен
) и намереното под леглото парченце чамово первазче започнах да дялкам. И от вчера до днес успях да скалъпя това. Дори не знам дали изобщо някои от тях ще работи, но каквото стане.

Поздрави на всички.
П.п. Очаквам с нетърпение градивните критики.

Поздрави на всички.

П.п. Очаквам с нетърпение градивните критики.
Здравейте колеги ето едно чартежче и от мене.

P.S колега RustyNail на чертежите на поперите които си качил, на мястото на кръгчета тежестите ли се слагат или бъркам ??? Благодаря предварително
)
А съвсем скоро ще кача моите крокозъбели наречени воблери 

P.S колега RustyNail на чертежите на поперите които си качил, на мястото на кръгчета тежестите ли се слагат или бъркам ??? Благодаря предварително

- ivalpetkov
- разбира нещата
Браво ...точно за такива чертежи и чертежи като на клипчетата по които работят майсторите говорех.Ако някой има нека да поства тука и после ще гледаме кой как ги е пресъздал в действителност!.... 

По-вероятно е това да са очите. Няма логика тежестта да е толкова високоanton_BG написа: P.S колега RustyNail на чертежите на поперите които си качил, на мястото на кръгчета тежестите ли се слагат или бъркам ??? Благодаря предварително)

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
4 нови грозника от мен и един попер,който днес ще мине водни проби... 

Няколко въпроса:
1. При направата на воблери и/или блесни може ли да се ползва медна тел вместо кантал?
2. При направата им какъв вид дърво се ползва - сухо или току що отсечено?
Благодаря предварително!
1. При направата на воблери и/или блесни може ли да се ползва медна тел вместо кантал?
2. При направата им какъв вид дърво се ползва - сухо или току що отсечено?
Благодаря предварително!