Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- научил се да хвърля
Re: Качествени чепарета
Ам как ще дразниш рибата ве? 

- borkok
- научил се да хвърля
Рошко върни се на страница 41 и 42 там един колега е показал нещо подобно.ro666koto написа:да, извадих конеца и го нанизах като червей, пък и много лесно се работи с негоГеорги Вутов написа:Тва ламе на куката ли е нанизано

То Вие се спукахте да пускате снимки на хубаво вързани куки, е и аз аджамията да пусна нещо. Куките са N 12 . Особеното при мен е това, че първо слагам като първи слой вместо лак, една светеща боя на възела/ бяла/ и след като изсъхне слагам като втори слой лак. На някои от куките съм сложил и малка капчица /от боята/ и на кривината на куката /точно срещу контрата/ на първите две - горе вдясно. Съжалявам че не се вижда, но така и не научих опциите на апаратчето-фотото.
Най- интересното е че като отидох на тъмно, куките светеха, е не целите а само там където съм сложил боята. Де да знам,
може и да помогне с нещо ? Ще пробваме.

Ето и увеличена снимка, с помощта на Ванко. Както винаги, гледа да помогне с каквото може.

Най- интересното е че като отидох на тъмно, куките светеха, е не целите а само там където съм сложил боята. Де да знам,

Ето и увеличена снимка, с помощта на Ванко. Както винаги, гледа да помогне с каквото може.

Последно промяна от liubak на Нед Яну 30, 2011 6:27 pm, променено общо 1 път.
- borkok
- научил се да хвърля
Юрдек плюс бърне е равно на пълни чепарета.Справил си се за отличен.liubak написа:То Вие се спукахте да пускате снимки на хубаво вързани куки, е и аз аджамията да пусна нещо. Куките са N 12 . Особеното при мен е това, че първо слагам като първи слой вместо лак, една светеща боя на възела/ бяла/ и след като изсъхне слагам като втори слой лак. На някои от куките съм сложил и малка капчица /от боята/ и на кривината на куката /точно срещу контрата/ на първите две - горе вдясно. Съжалявам че не се вижда, но така и не научих опциите на апаратчето-фотото.
Най- интересното е че като отидох на тъмно, куките светеха, е не целите а само там където съм сложил боята. Де да знам,може и да помогне с нещо ? Ще пробваме.

Бат Любо стига се прави на скромен ве,перфектни са куките.Един въпрос каква марка са куките?
Зарганолог
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И аз се приготвям.
За дебели бели риби.

За дебели бели риби.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Хахаххааа,добре Киро
.Ама много материал си сложил ве :
едвам се вижда куката.

Зарганолог

А бе, ако си говорим = право куме в очите = аз вас не мога Ви стигна.Mi7chell написа:Бат Любо стига се прави на скромен ве,перфектни са куките.Един въпрос каква марка са куките?
Аз исках да Ви провокирам със светещата боя, която съм цопнал, а не със външният вид на куките.
------------------------------------------------------------------------------
Всичките са на Мустад и една е на Kamatsu , но баркода е 5 90139......, а ако не ме лъже паметта е китайче. Имам и Sasame -баркод 4 941430........ и VMS - N 10.
Най-интересното е, че от миналата година имам само 2-3 куки ръждясали и то от Мустада.
От другите марки въпреки че са речно изпълнение, само потъмняха малко.
Но след всеки риболов си ги мия на мивката, като малко бебе.
- borkok
- научил се да хвърля
Една снимка от днес на модели за чепаре за карагъоз
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- evgeni jordanov
- вече хвърля и на тежко
КИРО написа:И аз се приготвям.
За дебели бели риби.
Хахахахаха

Това, което не ни убива, ни прави по-силни!
-
- вече хвърля и на тежко
Има само един начин да разбереш и той е с проба . И като пробваш да кажеш . Дан са спотайваш.ro666koto написа:Здравейте, колеги
Какво ще кажете за това. Това е от конец с оплетка ламе. Дали ще работи

Малко снимки на 13-ките барне
И някоя друга снимка на нещо в проекция
куката до 13-ките на снимката с многото куки е 10-ка

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Зарганолог