Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
- maranzika
- сериозен играч
Re: Жребчево
Е тва го прочети ХУБАВО и кажи и колегата ли лъже!cnbl написа:Миналата седмица ходих 3 дни на Жребеца. Нямаше уловена щука от никой от колегите които видях.Всички търсиха целенасочено бяла риба, видях само един да я пуска обратно .
-
- ще става разбирач
Днес бях в командировка и спрях да видя Римския мост.Голяма мътна вода и една сурия мангали които ловяха бели рибки по лакет дължина на опашка от рибка на дъно.Някои уж за щука и бяла ама захранваха на подвижна плувка и на дъно на червей в разлятото.А ние чакаме ли не чакаме редовите риболавци
-
- ще става разбирач
А на язовира Трагедия:(
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Маранзик,човека е бреговак и му се привиждат фантази и миражи!maranzika написа:Е тва го прочети ХУБАВО и кажи и колегата ли лъже!cnbl написа:Миналата седмица ходих 3 дни на Жребеца. Нямаше уловена щука от никой от колегите които видях.Всички търсиха целенасочено бяла риба, видях само един да я пуска обратно .

- maranzika
- сериозен играч
Дано си прав,щото пък аз видях снимки на доста съмнителни по размери бели рибки...

- firefighter
- вече хвърля и на тежко
здравейте колеги,да попитам какво е нивото на жребеца т.е. на боклука водата до храстите ли е или по малко.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
До храстите,че и малко повече
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Утре за ОТКРИВАНЕТО, кой - къде?! 

-
- ще става разбирач
Колеги как е открихте ли , нищо не пишете - ако някой е бил под Римския да драсне два реда ?
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз бях днес от края на устието чак до Римския мост - 90 % от хората КАПОЧИНО!!! Епизодични слънчаци при някои и за 2 дена = 2 платики. Както искаш така я смятай. Аз с 2 фидера и един мач - капо - от 6 сутринта до 13:30, добре че на петното на мача ми се насъбра едър уклей и успях да го задържа през цялата сутрин, че да става риболов. Може би извадих около 100 бройки, от които задържах само 20-тина, ама тия 20 ми направиха 2 кила.
-
- ще става разбирач
okRedimido написа:Аз бях днес от края на устието чак до Римския мост - 90 % от хората КАПОЧИНО!!! Епизодични слънчаци при някои и за 2 дена = 2 платики. Както искаш така я смятай. Аз с 2 фидера и един мач - капо - от 6 сутринта до 13:30, добре че на петното на мача ми се насъбра едър уклей и успях да го задържа през цялата сутрин, че да става риболов. Може би извадих около 100 бройки, от които задържах само 20-тина, ама тия 20 ми направиха 2 кила.

Днес бях там. В устието голяма мътилка, водата 16,5 градуса, при "Дарданелите" по бистра водата и 19,0 гр. Откъм риби много слабо, само маломерни за няколко часа тролинг. Нивото е на макс.LukaBrazi написа:нещо ново по Жребчево

-
- ще става разбирач
Sara 2 на Тролинг дребни така ли няма ли промяна така беше и преди 5 дена
то така беше и преди 10 денаKrasi-ribata написа:Sara 2 на Тролинг дребни така ли няма ли промяна така беше и преди 5 дена