Жребчево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Жребчево

Мнение от maranzika »

cnbl написа:Миналата седмица ходих 3 дни на Жребеца. Нямаше уловена щука от никой от колегите които видях.Всички търсиха целенасочено бяла риба, видях само един да я пуска обратно .
Е тва го прочети ХУБАВО и кажи и колегата ли лъже!
vasko102530
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vasko102530 »

Днес бях в командировка и спрях да видя Римския мост.Голяма мътна вода и една сурия мангали които ловяха бели рибки по лакет дължина на опашка от рибка на дъно.Някои уж за щука и бяла ама захранваха на подвижна плувка и на дъно на червей в разлятото.А ние чакаме ли не чакаме редовите риболавци
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

А на язовира Трагедия:(
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

maranzika написа:
cnbl написа:Миналата седмица ходих 3 дни на Жребеца. Нямаше уловена щука от никой от колегите които видях.Всички търсиха целенасочено бяла риба, видях само един да я пуска обратно .
Е тва го прочети ХУБАВО и кажи и колегата ли лъже!
Маранзик,човека е бреговак и му се привиждат фантази и миражи! :wink: Те кво са виновни,че и до вчера не се е чуло нищо за уловена щука,просто я няма за сметка на стотици сулчета!Не вервам некой да ги прибира,щот е грехота и нема сми! :cry: А и всеки би предпочел да му тресне щука 2-3кила вместо сулки-дребосъци,та не виждам къде е "целенасоченото"? :mrgreen: Иначе,от 20+ метра не можеш да различиш дали сулчето е 38 или 45санта,а пък далече от брега е абсурд да скиваш нещо РЕАЛНО,че окото е най-лъжливото сетиво! :wink: :drinkers: В Събота и Неделя видях много лодки да връщат сулчетата обратно=малко са лодкарите без мозък! :oops:
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Дано си прав,щото пък аз видях снимки на доста съмнителни по размери бели рибки... :( :(
Аватар
firefighter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от firefighter »

здравейте колеги,да попитам какво е нивото на жребеца т.е. на боклука водата до храстите ли е или по малко.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
beside
новобранец
новобранец

Мнение от beside »

До храстите,че и малко повече
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Утре за ОТКРИВАНЕТО, кой - къде?! :)
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Колеги как е открихте ли , нищо не пишете - ако някой е бил под Римския да драсне два реда ?
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Аз бях днес от края на устието чак до Римския мост - 90 % от хората КАПОЧИНО!!! Епизодични слънчаци при някои и за 2 дена = 2 платики. Както искаш така я смятай. Аз с 2 фидера и един мач - капо - от 6 сутринта до 13:30, добре че на петното на мача ми се насъбра едър уклей и успях да го задържа през цялата сутрин, че да става риболов. Може би извадих около 100 бройки, от които задържах само 20-тина, ама тия 20 ми направиха 2 кила.
stanilov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stanilov »

Redimido написа:Аз бях днес от края на устието чак до Римския мост - 90 % от хората КАПОЧИНО!!! Епизодични слънчаци при някои и за 2 дена = 2 платики. Както искаш така я смятай. Аз с 2 фидера и един мач - капо - от 6 сутринта до 13:30, добре че на петното на мача ми се насъбра едър уклей и успях да го задържа през цялата сутрин, че да става риболов. Може би извадих около 100 бройки, от които задържах само 20-тина, ама тия 20 ми направиха 2 кила.
ok :drinkers:
Аватар
LukaBrazi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LukaBrazi »

нещо ново по Жребчево
Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"
sara2
новобранец
новобранец

Мнение от sara2 »

LukaBrazi написа:нещо ново по Жребчево
Днес бях там. В устието голяма мътилка, водата 16,5 градуса, при "Дарданелите" по бистра водата и 19,0 гр. Откъм риби много слабо, само маломерни за няколко часа тролинг. Нивото е на макс. :-D :-D :-D
Krasi-ribata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Krasi-ribata »

Sara 2 на Тролинг дребни така ли няма ли промяна така беше и преди 5 дена
Аватар
batceco
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от batceco »

Krasi-ribata написа:Sara 2 на Тролинг дребни така ли няма ли промяна така беше и преди 5 дена
то така беше и преди 10 дена :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”