Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Колкото пъти съм ходил намирам си мястото и докато разпъвам и идват за таксата... а щом не си ловила до сега внимаваи с куките много са остри 

Хайде наслука
иска ми се и аз да мога да отида но 

какво ти пречиteleskopa написа:Хайде наслукаиска ми се и аз да мога да отида но

Училището и най-вече матурите и кандидат-студентските изпити 

оу .... тя ваканцията ти свършва ;[ гадно ..... аз имам да се радвам още една седмица ,ама и тя бързо ще свърши 
и успех на матурите и изпитите

и успех на матурите и изпитите

Хайде лека и пак наслука, че много спамим в темата ще ни се скарат!
колеги преди 3 дни бях на текето само една червеноперка и само попчета поне си начесах крастата де
но иначе не съм доволен но както и да е , та да ви попитам за тетово някаква информация някои ако има ще съм му краино благодарен 

Хвани и пусни !
Колега famee , за какво си ходил??Шаран,Бяла...?? Защото мисля в сряда да посетя Текето да видя как стоят нещата . Всякакво инфо ще ми бъде от полза. Наслука 

колега на Текето току що се прибирам хванах 6,700 кг таранки. Ако искаш повече инфо пиши на skype : vladi19921 или на ЛС. Че да не издавам тука сичките тайниvasko^^^ написа:Колега famee , за какво си ходил??Шаран,Бяла...?? Защото мисля в сряда да посетя Текето да видя как стоят нещата . Всякакво инфо ще ми бъде от полза. Наслука

хохоо хванах 2 попчета и 3 часовника
като за първи път съм доволна 

-
- сериозен играч
Поздравление, като за начало е добре.ribarkaa написа:хохоо хванах 2 попчета и 3 часовникакато за първи път съм доволна

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Добре дошла във форума и браво за рибетатаribarkaa написа:хохоо хванах 2 попчета и 3 часовникакато за първи път съм доволна

Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- вече хвърля и на тежко
Добреее! На Текето рибката полека-лека тръгва... Дано скоро тръгне и по Дунава, че аз миналата седмица от 12 до 16ч нямах и бутване на реката. Бях по едни доста добри местенца при това ниво между Сандрово и Мартен. Захранвах, сменях стръвта и нищо. Лошото е, че реката май пак започва да се покачва. Ще видим...
Между другото, преди 2г. ходих на един гьол до Бъзън, някой знае ли нещо за него?
Между другото, преди 2г. ходих на един гьол до Бъзън, някой знае ли нещо за него?
Последно промяна от deto_g на Пет Апр 10, 2009 12:08 pm, променено общо 1 път.