Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
brandon76
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от brandon76 »

Не сме още Славе :oops: Само по банкети одим :drinkers: :drinkers:
пп.Бая работа ни беше налегнала и не сме довършили колесара, но сме на финалната права :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Славее написа:
Димане явно говориме за различни неща,ъглито,което вече отдавна го нема на пазара е със плътен стъклопластов
тънък връх който е около 15 см,усеща и всякакви воблери на тролинг но от там нататък акцията постепенно се повишава и става чук....
Славе,защо и аз смених коловете и традицийте,вече не са това което бяха,някой ще кажат върхове мекици :wink: :lol: ,но логиката е много голяма върха да е мек със минимум съпротивление си мисля аз де,мое мнение и никой не агитирам,не че ще хукна пак целенасочено за сом както едно време,просто търсим причини,то и като с путк...те едно време,караш с изтъркани лафове и като не става,сменяш репертоара :lol: и пак отначало :ANAL: :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Славее написа:
виж Гризенди с какви пъчки ги вади и на спининг и на клйонг,клипа е микс https://www.youtube.com/channel/UCoGdT4 ... YUNl1EJGfQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Е па Гризенди е точно 10години назад в развитието си спрямо такъмите за сом на Троли/утре ще ти снимам такъма на 30-ка от 2005година във вестник Труд и Български риболовец/,ти ми вижда прътлето с 24-ката на Ред-хед 8см. и знаеш къде се намирам в Космоса на тролинг! :wink: Но при кльонкането големия спец на финни такъми е Магьосника,дет с прът Шекспир-Ъгли-Къстъм с акция 15-40грама ЧИСТ КАРБОН,праска сомове по 50-60кила!Докато твоето Ъгли е със стъклопластов връх и от там емоцията е друга-по-слаба,щот я няма чувствителността на карбоновия връх!Който лови със стъклопластики е Начинаещ и това е:а за Х-Зогата е за Тарикати,които търсят Сензитивното в риболова,а не Пържолника!? :idea: :wink: :drinkers: На баятите либри всеки Лешпер ще се справи с рибата,това го доказват и Екскурзиите по Ебро или Ахтуба,но на нормалните писти ако не играеш-тънкана с рискове,треа да чакаш големи риби веднъж на 5 години=а мерси не съм толко страхлив и тъп да залагам на 15:15 кат Шикерова! :mrgreen: :finga: :drinkers:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Саше материала на ъглито не е чист карбон а си е тяхна разработка,нещо между стъклопласт и бог знае какво
но е много жилаво,не пука като карбона при натиск и е по здраво,но явно не им изнася да ти продават нещо толко здраво а ефтино и явно се появява под друго име и на друга цена.
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Славее написа:Саше материала на ъглито не е чист карбон а си е тяхна разработка,нещо между стъклопласт и бог знае какво
но е много жилаво,не пука като карбона при натиск и е по здраво,но явно не им изнася да ти продават нещо толко здраво а ефтино и явно се появява под друго име и на друга цена.
:wink: :wink: :wink: :drinkers:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Славе,пусни и тук нещо за зарибяването :roll: Ямболската група ще участваме :!: Троли... :?:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Славее написа:Саше материала на ъглито не е чист карбон а си е тяхна разработка,нещо между стъклопласт и бог знае какво
Пич,не си наясно с проблематиката,вече го насолих твоя приятел за въдиците на Пен и технологията ................,прочети за въдица на тролинг! :wink: Тия евтинии са смесица между карбон и връх от стъклопластик,което се гъне как си иска без твоето мнение и управление=не зависи от теб кога ще се счупи и няма как да го сравниш с карбоновия връх на Ъгли-Къстъм! :wink: При детайлите в такъмите съм на най-високото ниво в Световен мащаб=вервай ми! :drinkers: При кльонкането имах успехи точно заради твърдия връх,а сега тука ме облъчвате за мек=ходете се снимайте! :mrgreen: Аре да ви напускам хубави сомове до 30-40кила на тролинг и кльонк и всичко е на твърд връх! :rolleyes: Диман с неговия "кликар" е просто комедия от грешки! :cry: :mrgreen: Човека е теоретик,а аз знам как е "сам в тъмното" и без сонар! :wink: Та съм готов да ви сгъна още този уикенд на тема кльонк,само елате на точното място!Въпросът е,че в момента тролинга ми дава 10 и 18 за час ,а кльонкането е НУЛА! :cry: Та нека съм тъп! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:Славе,пусни и тук нещо за зарибяването :roll: Ямболската група ще участваме :!: Троли... :?:
Пич,всеки ден се мъча да избегна фалита и това е от 2008-ма насам и храним 3българчета,та ми дреме за вашите "зарибявания",дет без контрол са "мижи,да те лажем"! :cry: Оцеляването на семейството ми е по-важно от некви пинизи,"колко съм екологичен" и не ме бройте в таз тъпня,щот 99% от живущите на язовир Искър са Мутри,Депутати и други видове крадци,та не съм АЗ БАЛЪКА,дет ще ги спонсорирам с кинти за зарибяване,а те всека вечер да си вадят мрежите за да си направят барбекю на "скъпите" гости! :twisted: :evil: Само прочетете,как му го туриха четвъртит на Тарзан,като бачкаше в ИАРА и фана бракониер с връзки и го уволниха за нищо,щот е конфискувал лодка и мотор без да пита продажния Началник! :cry: Да умиргат по-бързо всички лицемери,щот нема за кога да ги чекам и съм готов за каузата да ги ликвидирам до един,но са милиони и само ще се похабим без смисъл,като Ботев и Левски за да се пече на некоя яхта Доган и Първан! :twisted: :evil: Аре нема нужда,децата и оцеляването са ми по-важни от това да си начешам егото с 10-50лева за Зарибяване на Безмислието! :idea: :mrgreen: Хранете 3деца и ще мислите различно,точно като мен! :wink: :drinkers: Щех да имам и четвърто и пето,ма нали много ме зарибявят с Промоции все не ми остава време! :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry: Ма не се оплаквам,те мангалите си знаят келепира и кендзат през час,а ние само плащаме до безкрай!Та мъжете на думи са милиарди,но на пангара са малко дет ще се жертват за .....! :drinkers: Аре довишждане и не бройте,щот съм от друга Губерня! :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Чет Май 29, 2014 9:41 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Троли,имаш знания за тролинг,няма спор и никой не оспорва,но за кльон нещо си караш като първолак,квото си научил от читанката и това повтаряш,твърд връх......,не е така колега,риболова на сом на кльонк коренно се промени с годините,я дай жокер..... защо сома като се качи до стръвта се върти,върти чак свят да му се завие :lol: пипне,чукне а не взема....а сега де,това е проблема на много колеги с твърд и мек връх :wink:
просто тук споделяме какво що и ако може без нападки и глупости,че си малко.... :wink:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

относно гледането на деца,всеки гледа предполагам,само аз не съм,понеже взех на времето разведена с две големи деца и сега те работят а аз им вземам парите :wink: но това е друга тема :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Дончо,тоа е най-големата загадка:=Що се качва а не взима? :wink: Всеки си решава ребуса,как му дойде,но с тази разлика,че едни печелят а други гледат и се чудят! :mrgreen: Риболова на сом не може да се вкара в схеми и теореми и точно това е болката на всеки! :wink: :mrgreen: Далаверата е в "УСЕЩАНЕТО" на сома,а това не се купува и продава по форумите и магазините=или те бива,или не! :finga: Краси не е тото-маниак,а просто е достигнал до някакво знание и това е!Толкова е просто и същевременно сложно за обяснение!Аз примерно ги усешам сомовете на Жребеца и нямам никакво обяснение,защо става така както го мисля или ги ловя,като на шега без да се напъвам!ИЕли друга година се напъвам без успех,независимо колко зная и правя!Та няма готови отговори,а всичко се анализира след успеха,а не преди него!Вашия опит ,така и не го разбрах от към риби и снимки,щот аз съм готов реално и разказвателно да обясня всеки сом на тролинг и кльонк,какво ми се е случило и защо!~ :wink: Разликата в успеха е в разликата на мисленето,просто некои сметат по-бързо и по-добре от други! :idea: :wink: :drinkers:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Пил съм две ракии и затова няма да пишиа :idea: Но..и утре е ден... :D :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Don4o_62 написа:относно гледането на деца,всеки гледа предполагам,само аз не съм,понеже взех на времето разведена с две големи деца и сега те работят а аз им вземам парите :wink: но това е друга тема :lol:
Пич,не е друга тема:така си решил,така е станало!Разнообразието е същината на всичко=просто ще е скука да сме еднакви и за това се опитвам да разбирам всеки различен от мен без да го упреквам в нищо! :wink: Аз си носим чувала с трите деца,па друг е решил да носи по-лек товар=не го упреквам =просто сравнявам,на кой -какви са му приоритетите!Аз съм избрал това тегло и не се оплаквам,друг е избрал друго тегло и това е=номера е всеки да влезе в положението на другия и да го разбере,а не да критикува спрямо него си!На мек връх неам сом на кльонк и това е! :rolleyes: Вашите схеми изглеждат правдоподобни,но без реалити снимков материал,ходете се бегайте по пързалката без мен,щот много видех за 41-години живот и трудно се фащам,също кат трофейния сом! :roll: :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yankosan написа:Пил съм две ракии и затова няма да пишиа :idea: Но..и утре е ден... :D :lol:
Янко,недей спира с :drinkers: да не те хване някоя сенна хрема :D остави писането на нас :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Troli Rapala написа:
Don4o_62 написа:относно гледането на деца,всеки гледа предполагам,само аз не съм,понеже взех на времето разведена с две големи деца и сега те работят а аз им вземам парите :wink: но това е друга тема :lol:
Пич,не е друга тема:така си решил,така е станало!Разнообразието е същината на всичко=просто ще е скука да сме еднакви и за това се опитвам да разбирам всеки различен от мен без да го упреквам в нищо! :wink: Аз си носим чувала с трите деца,па друг е решил да носи по-лек товар=не го упреквам =просто сравнявам,на кой -какви са му приоритетите!Аз съм избрал това тегло и не се оплаквам,друг е избрал друго тегло и това е=номера е всеки да влезе в положението на другия и да го разбере,а не да критикува спрямо него си!На мек връх неам сом на кльонк и това е! :rolleyes: Вашите схеми изглеждат правдоподобни,но без реалити снимков материал,ходете се бегайте по пързалката без мен,щот много видех за 41-години живот и трудно се фащам,също кат трофейния сом! :roll: :mrgreen:
що не бях петролен шейх :roll: ,щях да имам цял отбор и всички да работят за мен :D
твой чужди,накрая като пораснат и ти викат пътувай :lol: ,дано не го разбереш :wink:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”