Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
- brandon76
- ще става разбирач
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Не сме още Славе
Само по банкети одим
пп.Бая работа ни беше налегнала и не сме довършили колесара, но сме на финалната права

пп.Бая работа ни беше налегнала и не сме довършили колесара, но сме на финалната права

- Don4o_62
- учете се от него
Славе,защо и аз смених коловете и традицийте,вече не са това което бяха,някой ще кажат върхове мекициСлавее написа:
Димане явно говориме за различни неща,ъглито,което вече отдавна го нема на пазара е със плътен стъклопластов
тънък връх който е около 15 см,усеща и всякакви воблери на тролинг но от там нататък акцията постепенно се повишава и става чук....

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Е па Гризенди е точно 10години назад в развитието си спрямо такъмите за сом на Троли/утре ще ти снимам такъма на 30-ка от 2005година във вестник Труд и Български риболовец/,ти ми вижда прътлето с 24-ката на Ред-хед 8см. и знаеш къде се намирам в Космоса на тролинг!Славее написа:
виж Гризенди с какви пъчки ги вади и на спининг и на клйонг,клипа е микс https://www.youtube.com/channel/UCoGdT4 ... YUNl1EJGfQ" onclick="window.open(this.href);return false;

Саше материала на ъглито не е чист карбон а си е тяхна разработка,нещо между стъклопласт и бог знае какво
но е много жилаво,не пука като карбона при натиск и е по здраво,но явно не им изнася да ти продават нещо толко здраво а ефтино и явно се появява под друго име и на друга цена.
но е много жилаво,не пука като карбона при натиск и е по здраво,но явно не им изнася да ти продават нещо толко здраво а ефтино и явно се появява под друго име и на друга цена.
Славее написа:Саше материала на ъглито не е чист карбон а си е тяхна разработка,нещо между стъклопласт и бог знае какво

Славе,пусни и тук нещо за зарибяването
Ямболската група ще участваме
Троли... 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пич,не си наясно с проблематиката,вече го насолих твоя приятел за въдиците на Пен и технологията ................,прочети за въдица на тролинг!Славее написа:Саше материала на ъглито не е чист карбон а си е тяхна разработка,нещо между стъклопласт и бог знае какво

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пич,всеки ден се мъча да избегна фалита и това е от 2008-ма насам и храним 3българчета,та ми дреме за вашите "зарибявания",дет без контрол са "мижи,да те лажем"!yankosan написа:Славе,пусни и тук нещо за зарибяванетоЯмболската група ще участваме
Троли...

Последно промяна от Troli Rapala на Чет Май 29, 2014 9:41 pm, променено общо 1 път.
- Don4o_62
- учете се от него
Троли,имаш знания за тролинг,няма спор и никой не оспорва,но за кльон нещо си караш като първолак,квото си научил от читанката и това повтаряш,твърд връх......,не е така колега,риболова на сом на кльонк коренно се промени с годините,я дай жокер..... защо сома като се качи до стръвта се върти,върти чак свят да му се завие
пипне,чукне а не взема....а сега де,това е проблема на много колеги с твърд и мек връх 
просто тук споделяме какво що и ако може без нападки и глупости,че си малко....

просто тук споделяме какво що и ако може без нападки и глупости,че си малко....

- Don4o_62
- учете се от него
относно гледането на деца,всеки гледа предполагам,само аз не съм,понеже взех на времето разведена с две големи деца и сега те работят а аз им вземам парите
но това е друга тема 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Дончо,тоа е най-големата загадка:=Що се качва а не взима?
Всеки си решава ребуса,как му дойде,но с тази разлика,че едни печелят а други гледат и се чудят!
Риболова на сом не може да се вкара в схеми и теореми и точно това е болката на всеки!
Далаверата е в "УСЕЩАНЕТО" на сома,а това не се купува и продава по форумите и магазините=или те бива,или не!
Краси не е тото-маниак,а просто е достигнал до някакво знание и това е!Толкова е просто и същевременно сложно за обяснение!Аз примерно ги усешам сомовете на Жребеца и нямам никакво обяснение,защо става така както го мисля или ги ловя,като на шега без да се напъвам!ИЕли друга година се напъвам без успех,независимо колко зная и правя!Та няма готови отговори,а всичко се анализира след успеха,а не преди него!Вашия опит ,така и не го разбрах от към риби и снимки,щот аз съм готов реално и разказвателно да обясня всеки сом на тролинг и кльонк,какво ми се е случило и защо!~
Разликата в успеха е в разликата на мисленето,просто некои сметат по-бързо и по-добре от други!

Пил съм две ракии и затова няма да пишиа
Но..и утре е ден...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Пич,не е друга тема:така си решил,така е станало!Разнообразието е същината на всичко=просто ще е скука да сме еднакви и за това се опитвам да разбирам всеки различен от мен без да го упреквам в нищо!Don4o_62 написа:относно гледането на деца,всеки гледа предполагам,само аз не съм,понеже взех на времето разведена с две големи деца и сега те работят а аз им вземам паритено това е друга тема

- Don4o_62
- учете се от него
Янко,недей спира сyankosan написа:Пил съм две ракии и затова няма да пишиаНо..и утре е ден...
![]()

- Don4o_62
- учете се от него
що не бях петролен шейхTroli Rapala написа:Пич,не е друга тема:така си решил,така е станало!Разнообразието е същината на всичко=просто ще е скука да сме еднакви и за това се опитвам да разбирам всеки различен от мен без да го упреквам в нищо!Don4o_62 написа:относно гледането на деца,всеки гледа предполагам,само аз не съм,понеже взех на времето разведена с две големи деца и сега те работят а аз им вземам паритено това е друга тема
Аз си носим чувала с трите деца,па друг е решил да носи по-лек товар=не го упреквам =просто сравнявам,на кой -какви са му приоритетите!Аз съм избрал това тегло и не се оплаквам,друг е избрал друго тегло и това е=номера е всеки да влезе в положението на другия и да го разбере,а не да критикува спрямо него си!На мек връх неам сом на кльонк и това е!
Вашите схеми изглеждат правдоподобни,но без реалити снимков материал,ходете се бегайте по пързалката без мен,щот много видех за 41-години живот и трудно се фащам,също кат трофейния сом!
![]()

твой чужди,накрая като пораснат и ти викат пътувай