Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Дунав-всичко за и по реката
питаш одговарям;поспе тьрсиш компетентно 

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

Здравейте! Рибата се размърда. Вече дунавската скумрия гони чепаретата, излиза морунаж, платика и червеноперка. Уклея се появи и той, а покрай него и хищниците. Вчерашния ми риболов приключи доста бързо с една двукилограмова "тигрица". Времето е прекрасно, нивото идеално и стига да има свободно време човек си заслужава да направи един излет преди да е дошла забраната....
- dan10
- фен клуб-скобар
Ако може да кажеш къде бешеtsonev написа:Здравейте! Рибата се размърда. Вече дунавската скумрия гони чепаретата, излиза морунаж, платика и червеноперка. Уклея се появи и той, а покрай него и хищниците. Вчерашния ми риболов приключи доста бързо с една двукилограмова "тигрица". Времето е прекрасно, нивото идеално и стига да има свободно време човек си заслужава да направи един излет преди да е дошла забраната....

Гр. Лом, скумрията и морунажа излиза на стената до "Морска администрация", също има и на плажа "Чайка", аз бях на любимото си ловно място - "тинявата"...

Тази красавица я хванах на десетата минута от излета ми и ми беше напълно достатъчна, та си събрах въдичката и минах да обиколя колегите, повечето бяха по плажа на "Чайка" и тополите след него, имаше добри попадения на скумрия, морунаж и червеноперка.

Тази красавица я хванах на десетата минута от излета ми и ми беше напълно достатъчна, та си събрах въдичката и минах да обиколя колегите, повечето бяха по плажа на "Чайка" и тополите след него, имаше добри попадения на скумрия, морунаж и червеноперка.
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Сега се прибирам от двудневно торне при Оряхово
през деня на фидера главно попчета ,чат пат някой морунаш, на спининг нямам нито 1 удар , и вечер хвърляхме уж за сом ама попчетата опропастяваха всичко, имам и 1 откачена риба кам 23:00 на пиявица , но немосля че беше мустакатко по скоро някой михалец или вретенар. Според мен още му е рано на сома и за напред ще се придържам кам мнението на старите рибари че почва да яде когато започнат да крякат жабите ...

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Като цъфне люляка колега!!!!!io6kata написа:Сега се прибирам от двудневно торне при Оряховопрез деня на фидера главно попчета ,чат пат някой морунаш, на спининг нямам нито 1 удар , и вечер хвърляхме уж за сом ама попчетата опропастяваха всичко, имам и 1 откачена риба кам 23:00 на пиявица , но немосля че беше мустакатко по скоро някой михалец или вретенар. Според мен още му е рано на сома и за напред ще се придържам кам мнението на старите рибари че почва да яде когато започнат да крякат жабите ...

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Много показатели са ми казвали " като тръгнат комарите , като цъфне копривата " ама още си му е рано !
- dan10
- фен клуб-скобар
Когато тополата почне да упада тогава най-много въри МУСТАКАТИЯ 

-
- фен клуб-скобар
някои казват като цьфне шипката.но спорет мене всичко е вьпрос на точната стрьв. по миналата пролет на малкия дунав на стрьв земен;торен и дунавски рак за цяла нощ 1 соме 1,5кг а колегата до нас ;местен лом;ги разби на попово прасе ;конощип; цяла нощ като на коледа само звьнчета.от тогава без попови и жаби на дунава за сом не трьгвам
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз пък на тея жаби само целя некви щуки през деня-голема къръщина
ти какви резултати имаш на тази стръв?

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Хм, значи скумрията е тръгнала, а? 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- фен клуб-скобар
до сега на жаба съм имал успех само веднъж, но за сметка на това мой личен рекорд сом 11кг. за това сега винаги държа една въдица на жаба, никога не се знае.

- io6kata
- вече хвърля и на тежко
да мрежарите покрай Оряхово бяха хванали достаGODzillata написа:Хм, значи скумрията е тръгнала, а?

- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Kолега ами тия жаби големи ли са или малки жабета слагаш ? Аз веднъж пробвах на малко жабе и резила беше едно попчеdimitarnikodimov написа:до сега на жаба съм имал успех само веднъж, но за сметка на това мой личен рекорд сом 11кг. за това сега винаги държа една въдица на жаба, никога не се знае.