Дунав-всичко за и по реката

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
dimitarnikodimov
фен клуб-скобар

Re: Дунав-всичко за и по реката

Мнение от dimitarnikodimov »

питаш одговарям;поспе тьрсиш компетентно :finga:
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... :lol:
tsonev
новобранец
новобранец

Мнение от tsonev »

Здравейте! Рибата се размърда. Вече дунавската скумрия гони чепаретата, излиза морунаж, платика и червеноперка. Уклея се появи и той, а покрай него и хищниците. Вчерашния ми риболов приключи доста бързо с една двукилограмова "тигрица". Времето е прекрасно, нивото идеално и стига да има свободно време човек си заслужава да направи един излет преди да е дошла забраната....
Аватар
dan10
фен клуб-скобар

Мнение от dan10 »

tsonev написа:Здравейте! Рибата се размърда. Вече дунавската скумрия гони чепаретата, излиза морунаж, платика и червеноперка. Уклея се появи и той, а покрай него и хищниците. Вчерашния ми риболов приключи доста бързо с една двукилограмова "тигрица". Времето е прекрасно, нивото идеално и стига да има свободно време човек си заслужава да направи един излет преди да е дошла забраната....
Ако може да кажеш къде беше :) благодаря предварително :!: и :drinkers:
tsonev
новобранец
новобранец

Мнение от tsonev »

Гр. Лом, скумрията и морунажа излиза на стената до "Морска администрация", също има и на плажа "Чайка", аз бях на любимото си ловно място - "тинявата"...
Изображение
Изображение
Изображение
Тази красавица я хванах на десетата минута от излета ми и ми беше напълно достатъчна, та си събрах въдичката и минах да обиколя колегите, повечето бяха по плажа на "Чайка" и тополите след него, имаше добри попадения на скумрия, морунаж и червеноперка.
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

Сега се прибирам от двудневно торне при Оряхово :D през деня на фидера главно попчета ,чат пат някой морунаш, на спининг нямам нито 1 удар , и вечер хвърляхме уж за сом ама попчетата опропастяваха всичко, имам и 1 откачена риба кам 23:00 на пиявица , но немосля че беше мустакатко по скоро някой михалец или вретенар. Според мен още му е рано на сома и за напред ще се придържам кам мнението на старите рибари че почва да яде когато започнат да крякат жабите ...
Аватар
K.KOLEV79
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от K.KOLEV79 »

io6kata написа:Сега се прибирам от двудневно торне при Оряхово :D през деня на фидера главно попчета ,чат пат някой морунаш, на спининг нямам нито 1 удар , и вечер хвърляхме уж за сом ама попчетата опропастяваха всичко, имам и 1 откачена риба кам 23:00 на пиявица , но немосля че беше мустакатко по скоро някой михалец или вретенар. Според мен още му е рано на сома и за напред ще се придържам кам мнението на старите рибари че почва да яде когато започнат да крякат жабите ...
Като цъфне люляка колега!!!!! :D :D :D
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

Много показатели са ми казвали " като тръгнат комарите , като цъфне копривата " ама още си му е рано !
Аватар
dan10
фен клуб-скобар

Мнение от dan10 »

Когато тополата почне да упада тогава най-много въри МУСТАКАТИЯ :)
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Само дето забраната е точно по това време!
Изображение
dimitarnikodimov
фен клуб-скобар

някои казват като цьфне шипката.но спорет мене всичко е вьпрос на точната стрьв. по миналата пролет на малкия дунав на стрьв земен;торен и дунавски рак за цяла нощ 1 соме 1,5кг а колегата до нас ;местен лом;ги разби на попово прасе ;конощип; цяла нощ като на коледа само звьнчета.от тогава без попови и жаби на дунава за сом не трьгвам
sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... :lol:
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

Аз пък на тея жаби само целя некви щуки през деня-голема къръщина :lol: ти какви резултати имаш на тази стръв?
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Хм, значи скумрията е тръгнала, а? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
dimitarnikodimov
фен клуб-скобар

до сега на жаба съм имал успех само веднъж, но за сметка на това мой личен рекорд сом 11кг. за това сега винаги държа една въдица на жаба, никога не се знае.
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

GODzillata написа:Хм, значи скумрията е тръгнала, а? :roll:
да мрежарите покрай Оряхово бяха хванали доста ;)
Аватар
io6kata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от io6kata »

dimitarnikodimov написа:до сега на жаба съм имал успех само веднъж, но за сметка на това мой личен рекорд сом 11кг. за това сега винаги държа една въдица на жаба, никога не се знае.
Kолега ами тия жаби големи ли са или малки жабета слагаш ? Аз веднъж пробвах на малко жабе и резила беше едно попче :D И как точно я закачаш на куката ?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”