Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ммммм , тва къде мрънках за вторият кръг от състезанието в Бургас , се оказа , че не е толкоз зле . От училището ме изненадаха какво са поели , само да бяха споменали по-рано . Значи за транспорта как да е , рейс некъф , Сетра . Сутринта натоварихме детенце на него и му помахахме с мама за чао . В "градЪ дЪ бест хоум" са ги завели първо на некакво прилично не скъпо ресторантче , тва си за наша сметка де . После ги водили да видят морето а последствие на някаква музикална програма организирана специално за участниците в състезанието . Тъй , изненадаха ме от към хотела . Поели са хотел с четири звезди с пакет който включва - закуска , топъл басейн без ограничение за време , тука ако беха споменали по-рано та да си земе бански щеше да е екстра и един час спа по избор . Детенце разправя по телефона :
- Тате аз направих такова разпределение - половин час сауна а после ще ходя да ми размачкат половин час гръбчето , че нещо съм се схванал в рейса .
Абе пишлегар ама оправен
Отделно са ги настанили в двуспални апартаменти по трима в апартамент , та няма да го мисля относно нунането .
Направо ми се издигнаха в очите от училището му . За съпоставка . Най-добрият му приятел с който от три годишни ходят заедно на английски също се класирал за вторият кръг . Да ама от неговото школо едно , че нищо не му поемат и нощеска ще трябва да пътуват натам , второ са ги накарали даже таксата от десет лева за участие да си платят .
Абе явно от училище , до училище си има огромна разлика . В едното гледат да бонифицират първенците си , които от своя страна пък правят самото училище по-привлекателно с купа награди от таблото , в другото им дреме и за това кой си се представя по-добре , просто гледа да се махне от там .
Тъй , ся стискам палци утре пак изкара максимален резултат като миналата година , та удовлетворението му от труда който хвърля да е пълно
Кире , на стимулатор или просто игра джиткаш у въздуха ?
- Тате аз направих такова разпределение - половин час сауна а после ще ходя да ми размачкат половин час гръбчето , че нещо съм се схванал в рейса .
Абе пишлегар ама оправен
Отделно са ги настанили в двуспални апартаменти по трима в апартамент , та няма да го мисля относно нунането .
Направо ми се издигнаха в очите от училището му . За съпоставка . Най-добрият му приятел с който от три годишни ходят заедно на английски също се класирал за вторият кръг . Да ама от неговото школо едно , че нищо не му поемат и нощеска ще трябва да пътуват натам , второ са ги накарали даже таксата от десет лева за участие да си платят .
Абе явно от училище , до училище си има огромна разлика . В едното гледат да бонифицират първенците си , които от своя страна пък правят самото училище по-привлекателно с купа награди от таблото , в другото им дреме и за това кой си се представя по-добре , просто гледа да се махне от там .
Тъй , ся стискам палци утре пак изкара максимален резултат като миналата година , та удовлетворението му от труда който хвърля да е пълно
Кире , на стимулатор или просто игра джиткаш у въздуха ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
А Кире с тия смарт телевизори-вече и форума може да го гледаш на него.
Жената ми донесе един такъв на изплащане-така е свикнала,изплати нещо-донесе друго,
щото като не пуша да вижда къде ми отиват парите
Требе да върви икономиката-обаче ние не ги произвеждаме-пише Телефункен-от Турция.
Печката BEKO-пак Турска-та алъш вериш да става.
Жената ми донесе един такъв на изплащане-така е свикнала,изплати нещо-донесе друго,
щото като не пуша да вижда къде ми отиват парите
Требе да върви икономиката-обаче ние не ги произвеждаме-пише Телефункен-от Турция.
Печката BEKO-пак Турска-та алъш вериш да става.
Риболовци.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Късмет на син ти Павка,стискам палци. 
Последно промяна от Красимир Атанасов на Пет Мар 13, 2015 9:35 pm, променено общо 1 път.
- Павел Иванов

Син бре Красе , каква щерка
Люс , аз като пуша също виждам къде отиват част от парите ми , при това в 4D формат
Люс , аз като пуша също виждам къде отиват част от парите ми , при това в 4D формат
Павел Иванов
Павел Иванов
Ти си уникум та затова Павка.
Гледам щерката направила проект за 3 от нейния клас на компа,дали им домашно по информатика,
и тя да не се изложат другите-пише и за тях,с превод от френски-а на тях им е оставила да сложат между изреченията снимки за град Лион.
Аз като ученик-не съм правил такива работи-риби и гаджета ми бяха у главата главно.
Гледам щерката направила проект за 3 от нейния клас на компа,дали им домашно по информатика,
и тя да не се изложат другите-пише и за тях,с превод от френски-а на тях им е оставила да сложат между изреченията снимки за град Лион.
Аз като ученик-не съм правил такива работи-риби и гаджета ми бяха у главата главно.
Риболовци.
- Павел Иванов

Да бе да , всеки пушещ човек си го гледа тоя формат в цвят , вкус , аромат и обем , па и в петото измерение влизат докът си пафкат с кефlusienn написа:Ти си уникум та затова Павка...
Павел Иванов
Павел Иванов
- G.Petkov

lusienn написа:...Бате Гошо го няма нещо...
Тук съм бре
Ама като няма какво да напиша и си трая
Ама днес като четох писанията за Цивреков
И особено - влязлото в сила "съдебно решение" в някакво село в Гърция, да се изискат от Германия 168 МИЛИАРДА евро - репарации за Втората световна война си помислих:
- Нима само ние сме глупави, да го ева
Ами двата века "византийско робство" ?
Къде останаха ?
Ето за това става дума /Уикипедия, разбира се / :
"През средата на 10 век Византия се съюзява с Киевска Рус и България трябвало да воюва сама срещу двете държави. Русите съумяват да превземат столицата Преслав, с което България губи цялата източна част от териториите си. След това столицата е преместена и след 50-годишна война с Византия България започва да клони към неуспех.
В последните години от войната, при битката при Беласица през 1014 г., император Василий II пленява 15 000 български войници, ослепява ги и отново ги изпраща към България, като на всеки 100 оставя по един водач с едно око. Вследствие от ужасяващата гледка цар Самуил получава сърдечен удар и умира.Четири години по-късно, през 1018 г. след смъртта на Иван Владислав, България пада под властта на Византия".
Та да искаме прихващане, по гръцкия казус поне към 40 МИЛИАРДА
Може и да се пазарим, но това да е главницата !
Пък като прибавим законните лихви от 1018 година до днес,
Може и повечко да станат, а
Само Цивреков да е склонен да ги даде
Въпреки, че за едни виртуални пари не би трябвало да го е стис
П.П. Вид нали бачка в /с/ банки - да сметне за 997 години,
Каква лихва би се натрупала до сега
Само да не е като оная по жилищния спестовен влог
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Машинална грешка сорриПавел Иванов написа:...Син бре Красе...
- Vid
- кандидат преподавател

А, Жоре вече нищо вече не смятам, щото смятах 13 г. и сега само осъждам хората по оня "привилегирован" чл. 417 от ГПК, де даже не ги уведомяват хората и се разправям по цял ден с длъжници, като основния ми контингент са цигани.... Много скоро ще хвърля шапката на някой клон и ще ходя да си живея живота.....G.Petkov написа:П.П. Вид нали бачка в /с/ банки - да сметне за 997 години,
Каква лихва би се натрупала до сега?
А, на Павката и Люс само мога да им кажа, малки деца- малки проблеми, големи деца- големи проблеми..
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- GODzillata

На Microsoft Flight Simulator X.Павел Иванов написа:Кире , на стимулатор или просто игра джиткаш у въздуха ?
Стискам палци на детенце!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него

GODzillata написа:На Microsoft Flight Simulator X.
Приземи оня къде му отказват двата двигателя и те кара да избираш между две летища ,и тогава ми се фукай
- G.Petkov

Кире,
А за къде хващаш кирии, бре
!
Ако е за топлите страни,
Вземи и мен
!
Щото пак съм болнав, тече ми носа, не ми се пие и .... нищо не ми се прави
!
Та да ме отведеш при негърките с голи тела - да ме стоплят малко !
А за къде хващаш кирии, бре
Ако е за топлите страни,
Вземи и мен
Щото пак съм болнав, тече ми носа, не ми се пие и .... нищо не ми се прави
Та да ме отведеш при негърките с голи тела - да ме стоплят малко !
- Красимир Атанасов
- учете се от него

А бре малко фетиш са тези негърки,а?G.Petkov написа:...Та да ме отведеш при негърките с голи тела...
Нооооо аз имам лек опит със въпросните,та не всички са Наоми Кембъл деееба.
Повечето са пълна трагедия.
Перфектната църна мацка трябва отдоле да има цвят като на чао-чао езика
Нещо такова

- G.Petkov

Красимир Атанасов написа: ...Нещо такова ...
Дооообре изглежда
Ще питам, дали има нещо подобно - налично,
Ако не - от мен да мине, нека е розов цвят
- GODzillata

Приводнявам го без проблеми!Красимир Атанасов написа:GODzillata написа:На Microsoft Flight Simulator X.
Приземи оня къде му отказват двата двигателя и те кара да избираш между две летища ,и тогава ми се фукай
Ский обаче къф маниашки домашен кокпит:
На риба - като на война! Fish'n'chicks!