Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колега без дюшек и антибиотик няма ли да ме пуснат?tech-house написа: Генерал Колево-10лв три сопи.Риби над 3 кг се пускат,Задалвително максимумум две куку,дюшек и антибиотик
-
- научил се да хвърля
Антибиотика не е задължителен!soulvibe написа:Колега без дюшек и антибиотик няма ли да ме пуснат?tech-house написа: Генерал Колево-10лв три сопи.Риби над 3 кг се пускат,Задалвително максимумум две куку,дюшек и антибиотик
Дюшек трябва да имаш!!!
Ако ти се минава първо през Провадия,
обади ми се ще ти дам моя на заем...

-
- ще става разбирач
Мерси за инфото. Още не съм решил конкретно кога ще ходя. Нещо далече ми идва. Но се замислям за натамVojd_of_CarpTeamPRD написа:Черен, но не е толкова зле! Излизали сме от там при проливен дъжд!
Кога ще ходите на Блъсково, тази седмица ли?!

-
- научил се да хвърля
Хм, днес разбрах, че Елешница вече е частен?!
Последно, частен или държавен е?!
-
- новобранец
Вчера ходих на рибарниците в Девня.И друг път съм писал за там.Това ми беше третия излет там,първия път 2 шарана по 2,5кг и 15-на таранки,втория 2 шарана по 1,5кг и 10-на таранки.Тогава цената беше 10лв три пръчки.Сега е 15лв 3 пръчки.Но лошото е че не удари нищо сериозно само каракуда 10-на за цял ден от 9 до 17 часа.Пазача каза че рибата още хвърляла хайвер незнам дали има нещо общо това.Дават да се пускат и ръчила за раци.
-
- ще става разбирач
Тез слухове се въртят от две години вече. Доколкото аз знам някакъв тип е купил права за стопански риболов но само към стената. Местата на които се ходи обикновено (към опашката) не са в неговата територия. По-сигурна инвормация предполагам могат да дадат от ИАРА. Или Напоителни системи или пък Водно стопанство. Не знам и аз вече кой отговаря за тея неща.Vojd_of_CarpTeamPRD написа:Хм, днес разбрах, че Елешница вече е частен?!
Аз нямам дюшек и си влизам спокойно,ама като ги гледам другите рибари около мен и те нямат дюшек,така че няма проблем,че си без дюшек.soulvibe написа:Колега без дюшек и антибиотик няма ли да ме пуснат?tech-house написа: Генерал Колево-10лв три сопи.Риби над 3 кг се пускат,Задалвително максимумум две куку,дюшек и антибиотик
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Здравейте колеги някой знаели как е положението на язТутраканци.Мерси предварително и успех на всички.
-
- научил се да хвърля
На малкият само дребни каракуди, няма помен от шаран!Doncho69 написа:Здравейте колеги някой знаели как е положението на язТутраканци.Мерси предварително и успех на всички.
Катранджията (големия) е затворен от 2 години и е зарибен миналата.
Предимно сега шаранчетата са по 2 кг, но разбира се има и от старите.
Ако си сериозен ще пробвам да те уредя, само да не ме изложиш.
-
- новобранец
слуховете са верни още преди 5 години един турчин прегради язовира до стената и си развъжда риба а останалата част от язовира е към напойтелни с-миNikiStoianov написа:Тез слухове се въртят от две години вече. Доколкото аз знам някакъв тип е купил права за стопански риболов но само към стената. Местата на които се ходи обикновено (към опашката) не са в неговата територия. По-сигурна инвормация предполагам могат да дадат от ИАРА. Или Напоителни системи или пък Водно стопанство. Не знам и аз вече кой отговаря за тея неща.Vojd_of_CarpTeamPRD написа:Хм, днес разбрах, че Елешница вече е частен?!
Няма колега.Преди съм ходил когато имаше големи риби,като шаран,амур,толстолоб.Но това беше отдавна.Там се правеше голям кеф.Незнам какви ще са му условията на новия арендатор.Ако знаеш нещо кажи.УСПЕХ
колеги нещо по морето чува ли се сафрид илария?
таман се се пребирам от морска гара около 50 -60 4овека на гарата 30 риби обшто за сичките или накратко няма риба
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги, има отделна тема за морския риболов 

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колеги, за морето, калкана и другите там морски обитатели си има раздел и място за въпроси и отговори. Не тук.
Макар, че се бях зарекъл да не пиша в тая тема, хайде и от мен инфо - язовир Здравец не само е напълнен, ами според собственика му зарибен с шаран и амур и вече официално дават да се лови от 25.05.2010. Проверено е -работи и пускат да се лови, а за това има ли риба и т.н. всеки може да отиде и да провери. Условията са 10 лв на човек - до три пръчки, рибата не се заплаща, но си вземаш само една/ако държиш много/ другото обратно да плува и расте.
За нощен риболов не знам дали ще разрешават, забравих да попитам.
Механата и хижата работят.
ПП.Не ми пишете лични - това е всичко което ще споделя за този водоем - от там нататък, който иска да отиде и да се пробва, за да не бъда обвиняван в реклама или подвеждане на колегите. Нека всеки сам формира мнението си за този водоем.
Макар, че се бях зарекъл да не пиша в тая тема, хайде и от мен инфо - язовир Здравец не само е напълнен, ами според собственика му зарибен с шаран и амур и вече официално дават да се лови от 25.05.2010. Проверено е -работи и пускат да се лови, а за това има ли риба и т.н. всеки може да отиде и да провери. Условията са 10 лв на човек - до три пръчки, рибата не се заплаща, но си вземаш само една/ако държиш много/ другото обратно да плува и расте.
За нощен риболов не знам дали ще разрешават, забравих да попитам.
Механата и хижата работят.
ПП.Не ми пишете лични - това е всичко което ще споделя за този водоем - от там нататък, който иска да отиде и да се пробва, за да не бъда обвиняван в реклама или подвеждане на колегите. Нека всеки сам формира мнението си за този водоем.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.