Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
tcekata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от tcekata »

Към обяд на Невестино видях към десетина колеги. Според мен всичките си ловяха на стръв. Такива, дет им "кълве"през 2-3 метра, не видях. Водата е мътна, но на 20 - 30 см дълбочина се виждаше дъното.

Изображение
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

За пресното хлебче нема спор, стига да е топло и да му свикнеш със шипането на куката , ефекта е невероятен. Като го слагаш да го щипеш в горния край на куката при петичката, два пъти на 90 градуса и отдолу става снежинка, а като падне се получава подхранване на местото, направо блестящо. Но сте прави че най- добре е да се лови на директен телескоп, дори за боло не е много удачен. А някой да има инфо за струма около невестино и да сподели ще съм благодарен, щото мисля утре да се разходя ако не е много мътна.
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Колеги, дайте информация за Бело поле :) . Утре мисля натам да се насоча.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Сега ще ти дам много оптимистична информация, за Бело поле :D освен троикари друго незнам какво ще правиш там.
Аватар
pojara28
фен клуб-скобар

Мнение от pojara28 »

отиди на покровник но моста вземи си шарен и пинки като първо давай с пинките после с червея и после ми благодари. 2гр плувка повод наз 35см кука 16 номер и тн.
скобара е риба проклета
Изображение
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

metoo написа:Сега ще ти дам много оптимистична информация, за Бело поле :D освен троикари друго незнам какво ще правиш там.
абе с малко късмет или много :D там може да направиш добър риболов ... там са 1ни от най-големите скобари
Аватар
pano64
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pano64 »

Босненския хляб дава най добри резултати ,казвам го от личен опит . Успех. :drinkers:
Изображение
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:колега pojara28 мисля,че обикновенната троха е най удачна за риболов на директен и на боло,но не мисля че е удачно за щека-щот не е много приятно да вадиш след всяко повдигане-на трохата толкова и трябва ,за да падне и следва вадене на цялата щека и мъка :wink: там си е цаката с другото хлебче!с болото мога да кажа,че след като се премери щвейцарски дъното можеш да си пускаш бая дълго и трохата си стои до кълване или до вадене на линията!мойте дружки са доста добри кюстендилски мръсници :D и обичат щеката,пробвали са се с обикновенният хляб и не бива(примерно сме един до друг и на мен ми взимат на троха а на тях тегаво на френски)! за фидер не разумем ничево-не практикувам такъв риболов!са кажете има ли купон по Струма-железните ку..и наядоха ли се?
Мислех да не спами темата ,ама щом питаш на бобошево само тройкаджий просто единствения вариант там да ловиш на стръв е да преджапаш на острова.И двата бряга окупирани здраво ловят се по 20-40 скобара на човек.Иначе за които мисли да ходи днес утре реката вече е ок вчера сутринта по благоевграско мътна на бобошево беше по добре и след обяд съвсем избистри така че за утре ще е перфектна.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Ха знчи и Димитров нещо се е кротнал,що не му звъннете?Веднага ще дотича,на Бобошево скобара се групира по това време,те за това са го нападнали.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Дойде една патрулка викам екстра са че стане интересно.Дедов однесоха една торба скобари /по думите на колега/ побъриха с един от тройкаджиите и си отидоха.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

а дали тия не са измислили нещо от сорта 2 големи единични куки или двойни и да не могат да им направят нищо?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Днес на Бело поле много зле :evil: . Едно малко бойниче и един бабалар откачен. На моста " двойкаджиите" цял ден не спряха да джасат. Реката беше мътна, но добра за риболов. Във вира има страшно много риба и повечето се яки, но некят :shock: .
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

pano64 написа:Босненския хляб дава най добри резултати ,казвам го от личен опит . Успех. :drinkers:
може и да дава но не и на Струма-аз пък го казвам с моя личен опит !Троха!моето твърдение подлежи и на защита :D
Последно промяна от DJONI RINGO на Пон Фев 11, 2013 10:29 pm, променено общо 1 път.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

chokoboy написа:
DJONI RINGO написа:колега pojara28 мисля,че обикновенната троха е най удачна за риболов на директен и на боло,но не мисля че е удачно за щека-щот не е много приятно да вадиш след всяко повдигане-на трохата толкова и трябва ,за да падне и следва вадене на цялата щека и мъка :wink: там си е цаката с другото хлебче!с болото мога да кажа,че след като се премери щвейцарски дъното можеш да си пускаш бая дълго и трохата си стои до кълване или до вадене на линията!мойте дружки са доста добри кюстендилски мръсници :D и обичат щеката,пробвали са се с обикновенният хляб и не бива(примерно сме един до друг и на мен ми взимат на троха а на тях тегаво на френски)! за фидер не разумем ничево-не практикувам такъв риболов!са кажете има ли купон по Струма-железните ку..и наядоха ли се?
Мислех да не спами темата ,ама щом питаш на бобошево само тройкаджий просто единствения вариант там да ловиш на стръв е да преджапаш на острова.И двата бряга окупирани здраво ловят се по 20-40 скобара на човек.Иначе за които мисли да ходи днес утре реката вече е ок вчера сутринта по благоевграско мътна на бобошево беше по добре и след обяд съвсем избистри така че за утре ще е перфектна.
ебаси ужаса
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

Искам да кажа първо че най добрата стръв си остава трохата естествената троха от пресен хляб аз лично си купувам " Земя и хляб " прави се в рила и в Благоевград го има сигурно във всичките магазини обаче зимата е студено и ловя на изкуствен защото пада на 10 замятания веднъж ... а за драскачите ... да изхитриха се и сега ловят с двойки а в закона нищо не пише за това... на Бело поле има риба но на моста винаги има драскачи .... ходих на вилите при художника ... преди Симитли същото много драскачи но седят по надолу в плиткото има риба но не взима... хванах 5 скобара 2 от които добри другите средни и много откачени риби според мен се бутнат а не кълват ... не знам защо но рибата НЕ иска да яде.... :)
Над силата е единствено способността да я контролираме.

Catch the moment, Release the fish.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”