Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от Troli Rapala »

Пич,утре нема линейка и си "пътник",та квото си фанал=си фанал и немаш бъдеще! :cry: :wink: Та дайнекой реален сом и да си шпрехамве професионално,а не на ангро=кой-квото му скимне и дай да се изказваме по Шек.....Диман! :mrgreen: :drinkers: Само го чекам да му сгъне и да си омаже гащите в жълто,та да се посмеем безплатно! :wink: :drinkers: :finga:А Бранко и Франко са същите деца,кат ниего! :cry: :rolleyes: :wink: :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Днес го тествах на реката и мога да кажа, че съм доволен....ама не много.
Янич, звука е като тембър на "сливата", но по звънлив и изчистен, очаквах по-басов... :roll:
Оният от венгето е по-добър, като сила и пльокане - неутрално мнение. :wink:
Ся..., нов трябва да правя....по-голям... :lol: , тя петата беше готова, ама не ми се слагаше на тая убава дръжка.. :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Ами така е :lol: Повече грешки и проби,направи си кръгла,изпъкнала около 45мм.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Разказа се казва "Назидателно".. :wink:

Някой разправяше, че тая тема ще има само три страници... :mrgreen: ., по този случай, ще ви разкажа една истинска случка, дето ми я изтриха в онова форумче... :mrgreen:

Двама се хванали на бас в кръчмата, че единият може да пръдне двадесет пъти последователно, ..баса е бил за кило мастика.... :lol:
Та напънал се нашенеца и 20-ет яки пръдни докарал и най-накрая една по-сербез.... :lol: , за да няма грешка в броенето на гласовете .... :lol: :lol: ...и казал:
- Ей тая 21-та яка ...ти е бакшиш и се изрязал, като читак в турско кафене... :lol: :lol:

От мен ей тая 103-тата страница в темата ти е бакшиш, 100-те не ги брой момче...или момиче.... :lol: :lol: :lol:
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yankosan написа:Ами така е :lol: Повече грешки и проби,направи си кръгла,изпъкнала около 45мм.
Слушам, значи 50-т.... :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yco написа:Ето го, само го оразмери по размера на скалата и си ок... :wink:

Изображение
Тоци, схвана ли какво ти казах или да.. :lol: .

Скалата на най-долната кука е 75 mm, ако не се види-по нея се води.
Разпъваш я равномерно в Корел на А4 формат и принтираш..
Ако не, ще трябва да ти я сканирам от листа, но няма да е толкова точно... :wink:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Егати куката 70 mm ..., ....хмъ....взе да ми изглежда малка...... :lol: :lol:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Ейййй :axe: Не забравяш Ицеее,не се товари със стари неща :lol: я виж каква хубава година се задава :lol: пълно безрибие :rolleyes: :drinkers: или поне пълно безсомие :twisted: :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Не Сом ходил... :lol: , нека да минат дъждовете и земетресенията...и другата седмица...ги почваме, ако желаят... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Естествено, че помня, дори и на Диманката ще отговоря. :wink:
За мен 1-2-е сек. са миг, а ако пия бира по това време и докато и сложа тапата .... :lol: - не вдигам вигвама... :lol: - Значи 10 секундарис не ми мърдат- няма да си разлея биричока за един келяв сом.. :lol:
При мен се самозасича на 90%, но пръта ми е под 45-60 градя...'кво да му баем на 10-те %.. :lol: ...Алооооу..... :lol:
Остави друго, ама и "кликаря" не сработва при тая географска ширина... :lol:
Ами то е много просто:
- Кликаря + аванса държи едвам на кантар 200 драмя хоризонт при 10 метра, като вдигнеш пръта на 45 градя и стават 400 драмя...една плувка за сом балансирана ще отрази 10 грамя-напън, - а тъпият кликар 400 - егати тъпотията.... :lol:
Така че стегни го, като Янича..., ама малко по-леко и не му мисли за тъпи конспиративни теории на сома, как взимал леко, като мома първо причастие... :lol: :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Тоци, ще отговоря и на Дон.Чу... :lol: :lol: :lol:
Ако те интересува ъгъла, а за теб надали има значение... :lol: ., но за мен да.
Ъгълът е точно 8 ч и 20 минути... :lol: , така съм решил-така съм го направил, другите ми бият от моя дюшек.. :lol: ... напред 2-3 пръста.., тия на 6-7 ч. ... :lol:
Това не е важно...вече..
Достигнах до един извод за мен , че ако теглиш една черта по средата на тялото и докосването на кльонка с 50% от площта си с водата- трябва да е 45 градя в точката на свързване.... :roll:
Но никой не ви обяснява, че зависи от дължината на ръката на кльонкащия и борда на лодката. Ся кльонк с който работи Краси112, аз не мога да работя- само пример давам.
Ръката му е по-дълга и ъгълът на влизане във водата е по-различен от моят- е...не че не става.. :wink:
То затуй, някои залягат на борда... :lol:
Та затуй съм пуснал такова голямо рамо в горната част, за да мога да си движа ръката по височина и да докарвам ъгъла на атака... :wink:
Може тъпо да ви звучи, но е вярно.... :roll: :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

yco написа:
yankosan написа:Ами така е :lol: Повече грешки и проби,направи си кръгла,изпъкнала около 45мм.
Слушам, значи 50-т.... :lol:
ами направи я колкото консервена кутия :D ,стига си губи акъла с тия чинийки за чай :D ,с тая дръжка ще виждаш зор,не че няма да го докарваш,ебахти и кльона,да не е по умен от теб :D бях споменал за едни абдали дето бяха направили дръжка 1,5 м. за по голям захват,щото прав щял да чука и пета колкото консервена кутия,няма майтап,и ми разправяха че и с това не фатали,иначе звука бил многооо силен,направо се чудех на къде да погледна и да бъда сериозен,че ги познавах,но на помачор с квадратна тиква иди му обеснявай :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Троли,не се ебавай със силните!Играем вързано с всеки :D
На теб,ще ти влезем с една ръка и вързани очи.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Oooо....., добро утро Френич..., :D :lol: :lol:

..винаги си добре дошъл, само остава Калинката и Пикито да влязат и всичко е ок.. :wink: :D При мен няма сръдня, с Троли и Сомбрерото безмълвно се разбрахме, че със вас ли... :D . :lol:
Малко лабуть...искаха, ама 'кво да ги праиш.... :lol: :lol:
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

brandon76 написа:Не сме още Славе :oops: Само по банкети одим :drinkers: :drinkers:
пп.Бая работа ни беше налегнала и не сме довършили колесара, но сме на финалната права :D
бРАНКО-фРАНКО ако не сте слагали пътека на ремаркето,единия вариант е в Петрич ги произвеждат
Споки миро знае точно адреса,около 30 лева,Аз мойта я взех за 20 от вторични,тъмните братя ги гепат и
ги връщат там.
Яне по миналата година снимат на Искъра некакъв филм,голем скутер с харпун на носа.
Спирам на понтона и ги питам там тия с камерите- абре какво правите с тоя харпун
едно дупе се обръща и вика----ше ловиме коркодили
а аз му викам----ше ударите капо пич,аз отдавна ги излових :lol: :lol: и му показвам сомските пръчки,
а момчето явно не беше виждало такива куки и викна към колегата си........
абе ела да видите бе тоя верно лови коркодили :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”