Къца- кълве воблери BG

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Публикувай отговор
Аватар
reelbigfish
новобранец
новобранец

Re: Къца- кълве воблери BG

Мнение от reelbigfish »

Изображение

Изображение

рибката 4см си заслужи място сред любимите ми кефалски примамки.. елиминира ситните кефалчета почти на 100%
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

А пък малката рибка ге селектира на 100%. :fishing6: :fishing6: :fishing6:
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

Знам, че не може всички да харесват воблерите. На мен ми стигат тези, които ги харесват, другите да купуват скъпите. :lol:
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

А може ли да купуваме и твоите, и от скъпите :wink:
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

mrenka написа:А може ли да купуваме и твоите, и от скъпите :wink:
Това е идеалния вариант. :D Така има база за сравнение. Тези хора причислявам към харесващите. :D Когато оценката е в полза на "къца-кълве" е върха на сладоледа. :D :D :D
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

къца - кълве написа:Знам, че не може всички да харесват воблерите. На мен ми стигат тези, които ги харесват, другите да купуват скъпите. :lol:
:shock: Това надявам се не беше адресирано към мен. Като твой голям фен ще се чувствам лично засегнат, ако е така. :mrgreen:

Исках да доложа/потвърдя следната поредица оценки -
1.Малката рибка лови само дребни. Изключително дребни. :roll: Нямам обяснение защо, но други воблери с подобни размери ловят и по-големи риби. :roll:
2.Голямата рибка лови само мерни и по-големи риби.
3. Жабата селектира само трофеи.
4.ОсЪтЪ още не съм наясно какво да я правя и риба нямам на нея.
5.Горе изложените факти се отнасят само за моите две леви ръце и р.Искър, в района на дефилето и не бива да бъдат вземани кой знае колко на сериозно. :wink:
6. Къца, гоУем си! Продължавай в същия дух! :drinkers:
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

empar написа:
къца - кълве написа:Знам, че не може всички да харесват воблерите. На мен ми стигат тези, които ги харесват, другите да купуват скъпите. :lol:
:shock: Това надявам се не беше адресирано към мен. Като твой голям фен ще се чувствам лично засегнат, ако е така. :mrgreen:

1.Малката рибка лови само дребни. Изключително дребни. :roll: Нямам обяснение защо, но други воблери с подобни размери ловят и по-големи риби. :roll:
5.Горе изложените факти се отнасят само за моите две леви ръце и р.Искър, в района на дефилето и не бива да бъдат вземани кой знае колко на сериозно. :wink:
Ако беше адресирано до теб, щях да те цитирам. По принцип, не може всички да те харесват.Извинявам се ако съм оставил погрешно впечатление.
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

empar написа:[quote="къца - кълве"

:drinkers:
Не разбрах стана ли ти ясно, че това не се отнася за теб. Аз уважавам моите фенове и в знак на уважение ще ти изпратя четири воблера. Изпрати ми на лични адреса, ще платиш само куриерската услуга в размер на 3,60 .
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

къца - кълве написа:
empar написа:[quote="къца - кълве"

:drinkers:
Не разбрах стана ли ти ясно, че това не се отнася за теб. Аз уважавам моите фенове и в знак на уважение ще ти изпратя четири воблера. Изпрати ми на лични адреса, ще платиш само куриерската услуга в размер на 3,60 .
Разбира се. :wink: Всичко беше в рамките на шегата! Наистина съм ти голям фен и се чувствам адски горд от факта, че и в България има кой да прави работещи примамки на ниска цена! Няма само в екс-Юго страните да правят воблери, я! 8) "...и ний сме дали нещо на света", както е казал Иван Вазов!

пп.Останалото на лични!
Pol Geti
новобранец
новобранец

Мнение от Pol Geti »

Здравейте, братя по оръжие.Не мога да остана безмълвен и да не ,,обеля,, две приказки.Бих желал долното мнение да не се счита в никакъв случай за реклама, въпреки, че в него има продуктово позициониране.Излагам добросъвестно фактите, като не се повлиявам от мнения чути около мен от приятели и познати.Е няма по-голямо удоволствие от момента, в който големия клен се опита да ти издърпа пръчката от ръцете.Внезапния рязък удар и последвалото вдигане на адреналина, ето това са секундите, заради които си струва ставането по тъмни доби и дългото пътуване до реката.Тези 3-4 минути са ГОЛЕМИЯ КЕФ , но за да го изпитаме всички знаем са необходими 3 неща; читаво задвъдично, добре подбран такъм /лека чувствителна пръчка и тънка линия / и НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ВОБЛЕРЪТ - е за него ми е думата. В елека си нося две еднакви кутии с воблери, а в раничката и малко резерви. В първата са воблери, които с малко късмет и доста усилия (то не е ,,ибей,, , то не е ровичкане по сайтове разни, абе чудо ) съм придобил и за което въобще не съжалявам отделно, че всеки от тях струва ролка качествен 4 нишков брейд, сиреч това са ми ,,трудните,, воблери. В другата кутия имам фофлери, които за да си набавя е достатъчно само ,да звънна на един човек и да уточня бройката и цвета, а на другия ден те вече ме чакат в ,,ЕКОНТ,, отделно, че чинат съвсем прилични пари, това са ми ,,лесните,, воблери. И ето вече второ лято забелязвам една тенденция, която както казваше ,,баш майстора,,. абселютно нема как да не ме радва, а тя е, че тия ,,лесните,, са ми донесли повече емоция и като трофейни риби и като брой риби, но ето нещо съвсем отскоро (неделя 23.10.)
P_20161023_171854.jpg
P_20161023_171920.jpg
P_20161023_171943.jpg
P_20161023_171946.jpg
P_20161023_172407.jpg
P_20161023_172454.jpg
P_20161023_172611.jpg
P_20161023_172613.jpg
P_20161023_172616.jpg
P_20161023_172618.jpg
За жалост кантарчето остана в колата и една празна бутилка мотаща се наоколо ми помогна да му сравня поне дължината ( около 40 см.) . За деня излъгах 7-8 риби, което за студеното и ветровито време си е направо супер. Ако някой иска нещо да добави и го сърбят пръстите, моля. Хайде Господ здраве да Ви дава. PS Нещо светло в мен напира- пие ми се бира.
Аватар
stoiann80
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoiann80 »

Браво! Прекрасен кленчок. :prayer:
Memento mori
Аватар
gorgazm
новобранец
новобранец

Мнение от gorgazm »

empar написа:

Привет! Аз пък, от година ловя почти само с воблерите на Къцата. Относно малката рибка мога да кажа, че не съм съгласен с това, че селектира само дребни. Специално пък на Искър-а в района на Лакатник ми се е случвало да си ги прибирам и без куки тия малките.
По-голямото рибе пък всички го харесват. На него имам и риби сходни с размера му. :wink:
Виж за жабата съм съгласен. Всичките ми т.нар. "трофейни" :lol: кефали са хванати с нея. Първият ми Къца воблер бе точно тази жаба и незнам как съм я опазил до днес. Къде ли не съм влизал за нея. В доста реки е плувала и по доста трънки е висяла. Тя обаче лови и зиме и лете. Абе стана си ветеран дето се вика. Подарявал съм такава и на познати от други крайща на Бг. Първоначално я гледат със снизхождение, но после я търсят по магазините.
И други мои познати ловят на Къца-кълве, но те харесват повече рибетата сякаш. И колкото по-странно,грозновато и неестествено са оцветени, толкова по-уловисти твърдят че са. :shock: И сигурно е така!
Поздрави!
Хигиената е мерило за културата на човека!

"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"
:fishing12:
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Изображение
Къци, не знаех че на четворките слагаш костурчови одежди, само седмици съм виждал с подобни. А сега при такива красноречиви снимки не мога да не поръчам поне 2 бр. 8)
Аватар
къца - кълве
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от къца - кълве »

mrenka написа:Изображение
Къци, не знаех че на четворките слагаш костурчови одежди, само седмици съм виждал с подобни. А сега при такива красноречиви снимки не мога да не поръчам поне 2 бр. 8)
P1030386.JPG
Четворките имат много одежди. Всичките са жестоки убийци, ако вземеш по два от цвят ще се разориш. :D
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Леле, Великден подрани :D
Но поръчвам два броя като от снимката, дано не ме забравиш.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”