Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- reelbigfish
- новобранец
Re: Къца- кълве воблери BG

рибката 4см си заслужи място сред любимите ми кефалски примамки.. елиминира ситните кефалчета почти на 100%
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А пък малката рибка ге селектира на 100%.

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- къца - кълве
- сериозен играч
Знам, че не може всички да харесват воблерите. На мен ми стигат тези, които ги харесват, другите да купуват скъпите. 

А може ли да купуваме и твоите, и от скъпите 

- къца - кълве
- сериозен играч
Това е идеалния вариант.mrenka написа:А може ли да купуваме и твоите, и от скъпите

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
къца - кълве написа:Знам, че не може всички да харесват воблерите. На мен ми стигат тези, които ги харесват, другите да купуват скъпите.

Исках да доложа/потвърдя следната поредица оценки -
1.Малката рибка лови само дребни. Изключително дребни.

2.Голямата рибка лови само мерни и по-големи риби.
3. Жабата селектира само трофеи.
4.ОсЪтЪ още не съм наясно какво да я правя и риба нямам на нея.
5.Горе изложените факти се отнасят само за моите две леви ръце и р.Искър, в района на дефилето и не бива да бъдат вземани кой знае колко на сериозно.

6. Къца, гоУем си! Продължавай в същия дух!

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
- къца - кълве
- сериозен играч
Ако беше адресирано до теб, щях да те цитирам. По принцип, не може всички да те харесват.Извинявам се ако съм оставил погрешно впечатление.empar написа:къца - кълве написа:Знам, че не може всички да харесват воблерите. На мен ми стигат тези, които ги харесват, другите да купуват скъпите.Това надявам се не беше адресирано към мен. Като твой голям фен ще се чувствам лично засегнат, ако е така.
![]()
1.Малката рибка лови само дребни. Изключително дребни.Нямам обяснение защо, но други воблери с подобни размери ловят и по-големи риби.
![]()
5.Горе изложените факти се отнасят само за моите две леви ръце и р.Искър, в района на дефилето и не бива да бъдат вземани кой знае колко на сериозно.
- къца - кълве
- сериозен играч
Не разбрах стана ли ти ясно, че това не се отнася за теб. Аз уважавам моите фенове и в знак на уважение ще ти изпратя четири воблера. Изпрати ми на лични адреса, ще платиш само куриерската услуга в размер на 3,60 .empar написа:[quote="къца - кълве"
Това надявам се не беше адресирано към мен. Като твой голям фен ще се чувствам лично засегнат, ако е така.
![]()
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Разбира се.къца - кълве написа:Не разбрах стана ли ти ясно, че това не се отнася за теб. Аз уважавам моите фенове и в знак на уважение ще ти изпратя четири воблера. Изпрати ми на лични адреса, ще платиш само куриерската услуга в размер на 3,60 .empar написа:[quote="къца - кълве"
Това надявам се не беше адресирано към мен. Като твой голям фен ще се чувствам лично засегнат, ако е така.
![]()

пп.Останалото на лични!
Здравейте, братя по оръжие.Не мога да остана безмълвен и да не ,,обеля,, две приказки.Бих желал долното мнение да не се счита в никакъв случай за реклама, въпреки, че в него има продуктово позициониране.Излагам добросъвестно фактите, като не се повлиявам от мнения чути около мен от приятели и познати.Е няма по-голямо удоволствие от момента, в който големия клен се опита да ти издърпа пръчката от ръцете.Внезапния рязък удар и последвалото вдигане на адреналина, ето това са секундите, заради които си струва ставането по тъмни доби и дългото пътуване до реката.Тези 3-4 минути са ГОЛЕМИЯ КЕФ , но за да го изпитаме всички знаем са необходими 3 неща; читаво задвъдично, добре подбран такъм /лека чувствителна пръчка и тънка линия / и НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ВОБЛЕРЪТ - е за него ми е думата. В елека си нося две еднакви кутии с воблери, а в раничката и малко резерви. В първата са воблери, които с малко късмет и доста усилия (то не е ,,ибей,, , то не е ровичкане по сайтове разни, абе чудо ) съм придобил и за което въобще не съжалявам отделно, че всеки от тях струва ролка качествен 4 нишков брейд, сиреч това са ми ,,трудните,, воблери. В другата кутия имам фофлери, които за да си набавя е достатъчно само ,да звънна на един човек и да уточня бройката и цвета, а на другия ден те вече ме чакат в ,,ЕКОНТ,, отделно, че чинат съвсем прилични пари, това са ми ,,лесните,, воблери. И ето вече второ лято забелязвам една тенденция, която както казваше ,,баш майстора,,. абселютно нема как да не ме радва, а тя е, че тия ,,лесните,, са ми донесли повече емоция и като трофейни риби и като брой риби, но ето нещо съвсем отскоро (неделя 23.10.)
За жалост кантарчето остана в колата и една празна бутилка мотаща се наоколо ми помогна да му сравня поне дължината ( около 40 см.) . За деня излъгах 7-8 риби, което за студеното и ветровито време си е направо супер. Ако някой иска нещо да добави и го сърбят пръстите, моля. Хайде Господ здраве да Ви дава. PS Нещо светло в мен напира- пие ми се бира.Re: Къца- кълве воблери BG
Привет! Аз пък, от година ловя почти само с воблерите на Къцата. Относно малката рибка мога да кажа, че не съм съгласен с това, че селектира само дребни. Специално пък на Искър-а в района на Лакатник ми се е случвало да си ги прибирам и без куки тия малките.empar написа:къца - кълве написа:Знам, че не може всички да харесват воблерите. На мен ми стигат тези, които ги харесват, другите да купуват скъпите.Това надявам се не беше адресирано към мен. Като твой голям фен ще се чувствам лично засегнат, ако е така.
![]()
1.Малката рибка лови само дребни. Изключително дребни.Нямам обяснение защо, но други воблери с подобни размери ловят и по-големи риби.
![]()
По-голямото рибе пък всички го харесват. На него имам и риби сходни с размера му.

Виж за жабата съм съгласен. Всичките ми т.нар. "трофейни"

И други мои познати ловят на Къца-кълве, но те харесват повече рибетата сякаш. И колкото по-странно,грозновато и неестествено са оцветени, толкова по-уловисти твърдят че са.

Поздрави!
Хигиената е мерило за културата на човека!
"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

Къци, не знаех че на четворките слагаш костурчови одежди, само седмици съм виждал с подобни. А сега при такива красноречиви снимки не мога да не поръчам поне 2 бр.

- къца - кълве
- сериозен играч
Четворките имат много одежди. Всичките са жестоки убийци, ако вземеш по два от цвят ще се разориш.mrenka написа:
Къци, не знаех че на четворките слагаш костурчови одежди, само седмици съм виждал с подобни. А сега при такива красноречиви снимки не мога да не поръчам поне 2 бр.

Леле, Великден подрани 
Но поръчвам два броя като от снимката, дано не ме забравиш.

Но поръчвам два броя като от снимката, дано не ме забравиш.