Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Продължение на тестовете:
1. AWA-SHIMA ION POWER Monster Catfish Hyper Soft Dura-Core Monifilament 0,80mm 63,5kg. Реални - 31кг.
Това е основното влакно на другата въдица SERT 30-50lb. 1,65m с мултипликатор Okuma Solterra.
2. Комби-риг с AWA-SHIMA 31кг. и ForMax Cat Fighter Leader 23кг. Реални - 23кг.
1. AWA-SHIMA ION POWER Monster Catfish Hyper Soft Dura-Core Monifilament 0,80mm 63,5kg. Реални - 31кг.
Това е основното влакно на другата въдица SERT 30-50lb. 1,65m с мултипликатор Okuma Solterra.
2. Комби-риг с AWA-SHIMA 31кг. и ForMax Cat Fighter Leader 23кг. Реални - 23кг.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Щот не си концентриран в сома,а в мен!bai mile1 написа: То хубаво ма що са наемаш излишно по някой път![]()
![]()

Ам концентрирам са в теб щот ма кефиш ,за туйTroli Rapala написа:Щот не си концентриран в сома,а в мен!bai mile1 написа: То хубаво ма що са наемаш излишно по някой път![]()
![]()
Та направи сега тест на твоя 50лбр. плетеняк и да те видим дали реално си с 50лбр.?
![]()

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Димане убаво правиш тестове,но по-важно е какви изводи ще извлечеш от тях!
Ако не съвпаднат с на Троли,те чека истинска вербална буря от 5-та степен!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А бе Джендър остави ме на мира,ами Фани некой убав сом!bai mile1 написа: Ам концентрирам са в теб щот ма кефиш ,за туй![]()
![]()
![]()

Преди малко изрових ей този POWER,
купуван не помня кога и защо. Реалния му тест е 2 кг. Няма такъв боклук! Отива в коша....

Тролка ,кажи сега ,КАК да проведа теста 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Ам Тролка,то убав сом трудно са фаща,пък ти си ми по лесен та за туй туй са получаваTroli Rapala написа:А бе Джендър остави ме на мира,ами Фани некой убав сом!bai mile1 написа: Ам концентрирам са в теб щот ма кефиш ,за туй![]()
![]()
![]()
Убавия сом е кат, Убавия кекс!
![]()

Марк Твен
Марк Твен
Начи, първо, марковото си е марково. На Бъркли може да се вярва, очевидно.Troli Rapala написа:Димане убаво правиш тестове,но по-важно е какви изводи ще извлечеш от тях!Ако не съвпаднат с на Троли,те чека истинска вербална буря от 5-та степен!
![]()
Второ, аз като ви говорех преди 7 години, че AWA-SHIMA е много, ама много яко влакно, не ви будалках. Това влакно наистина е на 7 години и аз още го ползувам. Очевидно НЯКОИ монофили имат по-дълъг живот и от плетеняците. И причината е, че не се мокрят и не гният. Относно якостните качества, извода е ясен.
Винаги трябва да се тестват влакната с електронен кантар. Там е истината.
Колкото до абразивоустойчивите качества на влакната, за мен нещата са много относителни. Зависи от монофила, зависи и от плетения лидер. Зависи къде и как си ковнал сома. AWA-SHIMA ще го претриеш, ама друг път.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добре,а сега ако мислиш логично ще се запиташ от къде пазаруват професионалистите по света и кои са най-големите магазини за риболовна екипировка?Влизаш и виждаш какви линии има там и си сверяваш часовника с най-добрите.
Тези глупости за неква си Ава-шима ги пробутай на село,щот в Ню Йорк няма такива ментета на които да пише 63.5кг.,а при тестовете да ти покаже 31кг. 
Може би си объркал данните и пише 33.5,а не 63.5?

Може би си объркал данните и пише 33.5,а не 63.5?

Последно промяна от Troli Rapala на Вто Яну 09, 2018 5:58 pm, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Кога ми кажеш КАК да завъдя две любовници и кви пари ще ми струва,тогава че ти каем и аз!bai mile1 написа:Тролка ,кажи сега ,КАК да проведа теста

Начи веднага ти казвам първа стъпка,онуй оборудване от Шанз Елизе дет го предложи на Диман
другото по нататък

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Закачаш някой воблер както си го вързал на линията за празна кофа на задната тройка и почваш да тестваш през половин литър докато се скъса.Поне аз така направих през лятото набързо преди да тръгна и замених едната линия щот се късаше на 3кила и ми се видя малко!
Миле счупих си пръстчето от писане,прати литър домашна шльокавица,че Неам пари за Шанс Елизе!

Стига рива за пръстта
няма го ползваш там дет ща водя
.Шлъокавица и аз нямам ама имам човек дет ми носи
много е убава,ама човека малко ....не пий и туй ма тревожи
Инак голям художник
Стягай са пролетта иди бърже таз година

Марк Твен
Марк Твен
За три кила няма сми да са абя
пускам ги от 3ия етаж и ги навивам само с макарата
пробвал съм
Ама тройките на денсъра ша устискат ли ако им закача гирата?
Ти пробвал ли си?

Марк Твен
Марк Твен