Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Ribko
фен клуб-скобар

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от Ribko »

qno_zloo написа:
CERRUTI написа:
qno_zloo написа:....Суходол ще ме спечели като клиента
Мариане,Суходол е може би най-добрата дестинация от софийските платени с подобни условия за улов и цена.....много заблудени ходят по малките локви мислейки си че като е по малко водата имат по голям шанс да хванат риба :)
....аз няма как да се подведа дали е малък или голям, ходиш някъде 10 пъти и разбираш тактиката, и всичко става с пари, на Богров съм ходил с по 5 различни храни и тем подобни за по 30/40лв и най-накрая уцелих рецептата.
Суходол е добър водоем, но за сега няма това което търся, а това е спортния риболов с трофейни риби, като визирам 7+ кг. на много като мен риба не им трябва а кеф. :wink:
Богров е топ водоем с голями риби, за това съм му клиент.

Пожелавам на наемателя да развие спортния риболов на Суходол.
+1 Това имах предвид и аз, плащам за да ловя риби /било то и трофейни/, Суходол просто не е зарибен както трябва.. :)
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

Утре смятам да се пробвам на Суходол и ще " докладвам " :lol: . Само дано не ме подгони каръка.
MAXAM
новобранец
новобранец

Мнение от MAXAM »

вземи повече червеи :))) :finga:
iv4o_pif4o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iv4o_pif4o »

MAXAM написа:вземи повече червеи :))) :finga:
или топчета :wink:
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

...аз да дамо моя съвет:
Понеже незнам топчетата, колегата да му даде жокер.
За Суходол ако лови колегата на фидер да ползва леко овлажнена захранка за шаран и да си купи Бондо(Ю)еле и пелети скопекс на Сенсас(пу и гадната фирма) да ползва дълбока кошница в която да прави дъно с захранката другата част да пълни с пелети и царевица и затваря пак с захранка, 70см повод 0,16, кука Анимал N10 , на куката пелетка с един бял или заревичка с част от земен.

Това поне е моята стратегия, при царевичка със земен Амура може и да не клъвне. :wink:
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

В Петък на Суходол страшен СРАМ!!! :oops: ( само за мен де ). Та направих първи стъпки с фидера , но не можах да си набавя доста неща от тези които ме посъветваха колегите. В крайна сметка измъкнах от водата една каракуда малко по - лека от хранилката :D . Но иначе хората покрай мен хващаха по някой друг шаран , даже чух , че един колега е извадил към 10 кг амур. Това от мен.
Аватар
leshoqda400
новобранец
новобранец

Мнение от leshoqda400 »

Брат,нема да се отказваш.Другия път ще си набавиш всичко и ще стане.То и аз мисля да го пробвам Суходолския гьол,но ще е през седмицата,че уиекенда е страшна навалица:(
Който пие бира,не умира
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dianstefanov89 »

Има ли нещо на плува на Суходол и каква е таксата,защото вчера на Панчака ме изненадаха с 5 кинта за въдица...
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

dianstefanov89 написа:Има ли нещо на плува на Суходол и каква е таксата,защото вчера на Панчака ме изненадаха с 5 кинта за въдица...
Колега,много ли е трудно да прехвърлиш 1 страница?Или трябва на всяка страница да има по един,двама които ги мързи да търсят а само задават въпроси и чакат отговорите на готово?
Изображение
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dianstefanov89 »

CERRUTI написа:
dianstefanov89 написа:Има ли нещо на плува на Суходол и каква е таксата,защото вчера на Панчака ме изненадаха с 5 кинта за въдица...
Колега,много ли е трудно да прехвърлиш 1 страница?Или трябва на всяка страница да има по един,двама които ги мързи да търсят а само задават въпроси и чакат отговорите на готово?
Добре, извинявай.
Аватар
Al_Bundi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Al_Bundi »

На плувка предимно уклей и костур ( поне аз това видях ). 7 лв. на пръчка и може да си вземеш 5 кг. риба без да я плащаш.
Аватар
milanov84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milanov84 »

Никога повече на Суходол...
Днеска всички бяха капо на този гьол... като си плащах сутринта, арендатора най-нагло ми заяви, че тези дни някои хващали по 20кила шаран на калпак... а вчера ги изтрепали /колега, който дойде малко по-късно каза, че вчера никой не хващал нищо/ На кой ли да вярвам... Бяхме със 6 дънарки и пробвахме всичко - нищо не трепна... /както при нас, тъка и на още 50тина човека попадащи в зрителното ми поле/...
Е може за състезанието да са пуснали две щайги риба... но този гьол си иска стабилно зарибяване, което в момента липсва...
Единственото място, което си заслужава е Богров... Всичко останало уви е пародия...
Ако не там, по-добре да хвана някоя червеноперка на Панчака, отколкото да пълня гушата на поредния тарикат на дребно...
Аватар
misho kostura 55
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от misho kostura 55 »

Суходол от краи време е обран бостан. Покрай тва състезание са пуснали 50кг. риба и много реклама. А ние веднага кълвеме, мн. ловили шарани. Да ама се ги ловат като наз рибарите ни няма. :drinkers:
Успех рибари и риболовци?!
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

Добър ден и от мен ето поредното инфо за вчера Челопечене пълна греда и към 11ч сбиране на багажа и гас на Враждебна да начешам крастата и понеже вече знам че на 777 рибата почва да се храни след 16ч метнах една дънарка и се заех с мача
След като се поогледах и видях че никои нищо нелови сложих малка кука и като се почна гол след гол костурета и каракудки http://www.album.bg/lyusien/images/27534068/ и така до 16ч когато почна съществения риболов :lol: на дънарките 3 сомета и толкова изтървани защото поводите на куките ми бяха 0.16 и гадта го прегризваше на мача 2 шаранета http://www.album.bg/lyusien/images/27534069/ а колега до мен на мача извади 4 шаранета но говорим от 16 до 18ч и краиния резил е това http://www.album.bg/lyusien/images/27534067/
стръв торен :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
AzAzEl
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AzAzEl »

milanov84 написа:Никога повече на Суходол...
Днеска всички бяха капо на този гьол... като си плащах сутринта, арендатора най-нагло ми заяви, че тези дни някои хващали по 20кила шаран на калпак... а вчера ги изтрепали /колега, който дойде малко по-късно каза, че вчера никой не хващал нищо/ На кой ли да вярвам... Бяхме със 6 дънарки и пробвахме всичко - нищо не трепна... /както при нас, тъка и на още 50тина човека попадащи в зрителното ми поле/...
Е може за състезанието да са пуснали две щайги риба... но този гьол си иска стабилно зарибяване, което в момента липсва...
Единственото място, което си заслужава е Богров... Всичко останало уви е пародия...
Ако не там, по-добре да хвана някоя червеноперка на Панчака, отколкото да пълня гушата на поредния тарикат на дребно...
Колегата е прав. Нашата група, беше до тяхната група и освен "таксата", кебапчетата и слънчевия загар, друго удоволствие там няма.
За жалост докато има "наивници" като нас ще има и "тарикати" като тези и други арендатори, които искат само да печелят, без да инвестират.
За мен дестинацията Суходол също е вече затворена откъм място за риболов.
:drinkers:
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”