Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
Днес говорих с един колега от Крушовене и ми каза,че в неделя е хванал една около 1.5кг.lordhunter написа:Здравейте, колеги! Как е положението от Брегаре - Крушовене. Излиза ли бяла мрена?
Ако ходиш си вземи нещо за комари.
- MIR4EV
- ще става разбирач
в събота ми се очертава тридневен излет на реката по долното течение някой нещо да подскаже? 

Здравейте колеги, мисля, ако тази седмица е хубаво времето да се вдигна по реката. Имате ли информация как е нивото и дали рибата се е активизирала около Роман и нагоре?
Около с.Гиген (от моста надолу) излиза морунаж 15-20см.MIR4EV написа:в събота ми се очертава тридневен излет на реката по долното течение някой нещо да подскаже?
- MIR4EV
- ще става разбирач
Благодаря колега а на цвят как е че мисла да опъвам дунавските олова!?SIRO написа:Около с.Гиген (от моста надолу) излиза морунаж 15-20см.MIR4EV написа:в събота ми се очертава тридневен излет на реката по долното течение някой нещо да подскаже?
-
- новобранец
Колеги на Ореховица ловят ли се още дунавски морунажи ? Мисля Неделята да отскоча. А комарите още ли са много?
MIR4EV написа:Благодаря колега а на цвят как е че мисла да опъвам дунавските олова!?SIRO написа:Около с.Гиген (от моста надолу) излиза морунаж 15-20см.MIR4EV написа:в събота ми се очертава тридневен излет на реката по долното течение някой нещо да подскаже?
Все още е мътна реката. Нивото много спада ,а комарите са милиарди.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
Колега martineti от кога ти е информацията за спадането на нивото и за реката въобще, защото по данни на НИМХ тези дни има застой (поне за района на Ореховица и надолу по течението), и понеже не им вярвам много на разните институти искам да науча инфо за реката от човек "първа ръка " така да се каже. Може и на лични. Благодаря предварително
Снощи бях там. Точно под гигенския мост.cecoangelov написа:Колега martineti от кога ти е информацията за спадането на нивото и за реката въобще, защото по данни на НИМХ тези дни има застой (поне за района на Ореховица и надолу по течението), и понеже не им вярвам много на разните институти искам да науча инфо за реката от човек "първа ръка " така да се каже. Може и на лични. Благодаря предварително
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
Благодаря за информацията и наслука.
-
- научил се да хвърля
В Неделя мисля да ходя някъде около Мездра. Някои с някакво инф. ?
-
- новобранец
Морунажите си седят по старите места
:)и тази седмица

Под гигенския мост на качамак и торен излиза и каракуда вече и по-рядко платика
Там на торен и попчета не искаха да кълват на торен.Рибеца написа:Под гигенския мост на качамак и торен излиза и каракуда вече и по-рядко платика
-
- новобранец
ха ха хаmartineti написа:Там на торен и попчета не искаха да кълват на торен.Рибеца написа:Под гигенския мост на качамак и торен излиза и каракуда вече и по-рядко платика