Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Плетено влакно - Брейд
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Плетено влакно - Брейд
Благодаря ... точно това мислех че значи но не бях сигурен и за това питах.Ама аз едва ли ще вадя трофейни размери ... така че ще взема 0.8 или 1.0.
п.п Павел Иванов можеше и без граматични забележки едва ли някой ще забележи пък е не е толкова важно ... Все пак ти благодаря че отделяш от времето си за да отговарящ на въпросите ми!
п.п Павел Иванов можеше и без граматични забележки едва ли някой ще забележи пък е не е толкова важно ... Все пак ти благодаря че отделяш от времето си за да отговарящ на въпросите ми!

- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Кое не е важно? Човек да пише грамотно на родния си език ли? Според мен е доста по-важно от избора на плетено влакно. Дано не съм единствен...ivanst написа:п.п Павел Иванов можеше и без граматични забележки едва ли някой ще забележи пък е не е толкова важно ...
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Колега пиши по темата ... само излишен спам ... направил съм една граматическа грешка и толкоз.Айде остани си със здраве!
Да, много по важно е човек да знае в думата ДЖАПАНКА колко гласни и съгласни звука и букви има. А на колко отговаряло 0.6 по японската номерация - да му мислят японците, след като си научат азбуката естествено.empar написа:Кое не е важно? Човек да пише грамотно на родния си език ли? Според мен е доста по-важно от избора на плетено влакно. Дано не съм единствен...ivanst написа:п.п Павел Иванов можеше и без граматични забележки едва ли някой ще забележи пък е не е толкова важно ...
Що бе...?
Едва ли е толкова важно дали ще напишеш ДЖАПАНКА или ДЖАПЪНКА !?! Ко ши муй.
Японците си имат азбука и хич не им дреме дали ти си знаеш твоята или не.Проблема си е само твой ако искаш да си седиш ПОЛУГРАМОТЕН. Ама недей да обясняваш как НЕ Е важно дали се пише правилно или не.Няма по-важно нещо от това да можеш да пишеш ГРАМОТНО...да не говорим,че това и на детето си трябва да го кажеш.Иначе какво ще научи от теб? Чак не схващам как може за един българин да е по-важна номерацията на тъпите влакна в сравнение с грамотността.И да не е само българин...Няма значение народността!
Поздрави !
Едва ли е толкова важно дали ще напишеш ДЖАПАНКА или ДЖАПЪНКА !?! Ко ши муй.
Японците си имат азбука и хич не им дреме дали ти си знаеш твоята или не.Проблема си е само твой ако искаш да си седиш ПОЛУГРАМОТЕН. Ама недей да обясняваш как НЕ Е важно дали се пише правилно или не.Няма по-важно нещо от това да можеш да пишеш ГРАМОТНО...да не говорим,че това и на детето си трябва да го кажеш.Иначе какво ще научи от теб? Чак не схващам как може за един българин да е по-важна номерацията на тъпите влакна в сравнение с грамотността.И да не е само българин...Няма значение народността!
Поздрави !
Колеги пишете по темата ... стига вече какво грамотност ... за една граматична грешка изписахте всичко друго , но не и по самата тема.А можеше някой да погледне зададеният от мен въпрос и да сподели ... макар че вече получих отговор.Та това е ... от тук нататък аз пиша само за плетените влакна.
- Vid
- кандидат преподавател
Бах мааму, сега прочетох та тема де е спряла на 2-ри февруари поради многото грешки....
Знам какво значи- пунктуационна , фразеологична , правоговорна, синтактична, морфологична, правописна грешка....
Ама не знам какво значи граматична грешка? Някой може ли да ми отговори? И, сорри за спама в темата, ама е важно всеки българин да знае що е това граматична грешка....??
Знам какво значи- пунктуационна , фразеологична , правоговорна, синтактична, морфологична, правописна грешка....
Ама не знам какво значи граматична грешка? Някой може ли да ми отговори? И, сорри за спама в темата, ама е важно всеки българин да знае що е това граматична грешка....??
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Да , като цяло не е лошо да се знае от всеки българин , колкото и ирония да влагаш в случаятГраматическа грешка – Грешка, допусната поради нарушаване на някое граматическо правило (членуване, съгласуване и др.).

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Vid
- кандидат преподавател
Това са дребни неща... А Павка, кое е верно- граматична как го пиша Я, или граматическа грешка? Просто ми е любопитно?
Извинявам се за спама- може да триеш, ама ми сподели мнение поне на "ЛС"...
Извинявам се за спама- може да триеш, ама ми сподели мнение поне на "ЛС"...
Сенека
Сенека
-
- ще става разбирач
Граматична грешка е общо определение на грешките които си изредил. Граматиката е наука и тя включва много неща.
Има разлика между граматична и граматическа - това е лингвистика и не съм много сигурен. Но мисля , че граматическа е по широко понятие.
Защото имаме математично изчисляване и математическа гимназия.
Има разлика между граматична и граматическа - това е лингвистика и не съм много сигурен. Но мисля , че граматическа е по широко понятие.
Защото имаме математично изчисляване и математическа гимназия.
- Vid
- кандидат преподавател
В голяма грешка си, лингвистиката е наука за езиците, а граматиката е под-част от нея изучаваща словореда и правописа....AlbinoTrout написа:Граматична грешка е общо определение на грешките които си изредил. Граматиката е наука и тя включва много неща.
Има разлика между граматична и граматическа - това е лингвистика...
Ама, стига вече, че това не е форум по правопис, а риболовен такъв....
Търся си приличен като качество и цена осемжилен брейд за джиг. Някой има ли предложение? Заглеждам се в този http://www.filstar.com/bg/%D0%92%D0%BB% ... 150m/6461/ ???
Сенека
Сенека
Погледни и това - за мен си е много прилично влакноVid написа: Търся си приличен като качество и цена осемжилен брейд за джиг. Някой има ли предложение? Заглеждам се в този http://www.filstar.com/bg/%D0%92%D0%BB% ... 150m/6461/ ???
http://spinningfish.bg/catalogue/produc ... x-8pe-150m
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- Vid
- кандидат преподавател
Колега, никога не съм го пробвал, ама вече много хора ми го препоръчват....pampasa написа:Погледни и това - за мен си е много прилично влакно
http://spinningfish.bg/catalogue/produc ... x-8pe-150m
Притеснява ме само това, че е 150 м. и га почна да къЦам, ще останат малце метри.... То и в тоя де се заглеждам, и той е толкоз...
п.п. Свикнах да си купувам 200 м. ролки и с къЦането за година да стигнат до даже под 100 м.... Това за риболов на джиг де.... Ама, мисля ще вляза в схемата...

Сенека
Сенека
Остави само стъпки
- dancho.danev
- научил се да хвърля
Ако ти е толкова голям мерака да ползваш това влакно то по-добре за по малко пари:
http://fishingzone.bg/product/589/ygk-p ... 200-m.html
Но все ми се струва, че е по-добре да ползваш специализирано такова:
http://fishingzone.bg/product/566/ygk-p ... an-x8.html
Не че съм ползвал някое от двете, но при 8 нишковите разликата между кастинговото и джиговото е огромна.
http://fishingzone.bg/product/589/ygk-p ... 200-m.html
Но все ми се струва, че е по-добре да ползваш специализирано такова:
http://fishingzone.bg/product/566/ygk-p ... an-x8.html
Не че съм ползвал някое от двете, но при 8 нишковите разликата между кастинговото и джиговото е огромна.