Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Къца- кълве воблери BG

Здраво. Пак е неделя, времето е мрачно и ветровито, а мен не ме свърта в къщи. Набързо съчиних за пред себе си, няколко неоспорими причини да отложа два ангажимента и ето вече със спокойна съвест, набързо и без много усилия навих Ицето, да направим един тигел по реката. Бързи приготовления, пътуване и вече сме на желаното място. Нивото е добро и цвета идеален, леко ,,чъкърлив,, , само да не духаше, но както всички знаем пълно щастие няма. Когато рибоулавяме с Ицо се стараем да не си пречим, всеки облавя любимите, си места, като се стремим доколкото е възможно да се движим в ,,пакет,,. Той е голям фен на японските воблери и лови изключително само с такива, а аз пък не крия съм привърженик на една родна марка произвеждана в един град край Дунава ( интересно коя? ...ха-ха ). След около 5 часа риболов равносметката беше, колкото и да е нескромно: 7 : 2 рипки в моя полза, като всичките бяха около 700-800 грама.
Изпитаните, стари бойци пак се доказаха! Когато си тръгвахме, леко бъзикам Ицето, като го питам дали е чувл лафа: ,,че по песак се не бега,, , а той се ожесточено се оправдава с времето, ( в интерес на истината той и друг път е губил състезанието ). След малко леко назидателно му казвам: ,,Не разбра ли, че докато не се оборудваш с правилните воблери, ще си винаги ,,вечния втори,,. Но ти не се притеснявай няма да си нито първия, нито последния дето ще почне да лови само с тях.,, Другия път ще му дам да ги пробва и съм сигурен, че ще се запали, е ми с две думи това е. Хайде живи и здрави.Re: Къца- кълве воблери BG
Ето и снимките, че нещо не се получи от първия път.
- къца - кълве
- сериозен играч
Pol Geti, имаш една торба воблери, смени тоя цвят, mrehka до вчера вземаше само сини, а сега ще мине на жълти. 

Ловят и на р.Камчия . Днес отразиха 4 броя между 300 и 400 гр.
Благодаря Майсторе
Благодаря Майсторе

- къца - кълве
- сериозен играч
Приятелю ! Какво е това ? Консултирах се с професионален риболовец от Бургас. Не е морски кефал, но не е и речен. Благодарностите са от мен. Явно има нов вид в колекцията на "къца-кълве". Четирите броя показват, че не е случайно попадение.emilradev написа:Ловят и на р.Камчия . Днес отразиха 4 броя между 300 и 400 гр.
Благодаря Майсторе
-
- научил се да хвърля
скобар....
- къца - кълве
- сериозен играч

Да ми запазиш двете най - тежки от жълтите четворки, Коледа идва все пак.
Ясно е, че клена не издържа, особено пък като види жабата. Но онзи ден разбрах,че и пъстървата налита на същото,макар и точковано.
Въпроса ми е има ли надежда да видим някой воблер с пъстървова окраска? Американка, балканка... Ако не, да поръчвам 4-5 бели, да вземам четката и боите и да ги почвам 

Хигиената е мерило за културата на човека!
"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

- къца - кълве
- сериозен играч
Благотворителна Акция №11 - 17.12.2016 - Дом за сираци в "Нови хан"
Имам едно предложение към всички вас. Може ли някой от вас да се наеме да продаде сто воблера с благотворителна цел. Аз ще му изпратя воблерите и ще призова останалите да ги изкупят от него, а той ще предаде парите в "Нови хан".
Имам едно предложение към всички вас. Може ли някой от вас да се наеме да продаде сто воблера с благотворителна цел. Аз ще му изпратя воблерите и ще призова останалите да ги изкупят от него, а той ще предаде парите в "Нови хан".
Къца,голям си,брат !!! Шапка ти свалям !
Аз лично нямам тази възможност,но ако можех...на драго сърце щях да я свърша тази работа.
Поздрави !
Аз лично нямам тази възможност,но ако можех...на драго сърце щях да я свърша тази работа.
Поздрави !
- pop_stavri_
- научил се да хвърля
РЕСПЕКТ, Къца!къца - кълве написа:Благотворителна Акция №11 - 17.12.2016 - Дом за сираци в "Нови хан"
- къца - кълве
- сериозен играч
Организаторите на акцията ми се обадиха и ще свършим работа.
- къца - кълве
- сериозен играч
С подобни лакове правя пъстърви. Виждаме, че те ядат жаби и другите ''къца-кълве,,, защо да ги правим канибали.gorgazm написа:Ясно е, че клена не издържа, особено пък като види жабата. Но онзи ден разбрах,че и пъстървата налита на същото,макар и точковано.Въпроса ми е има ли надежда да видим някой воблер с пъстървова окраска? Американка, балканка... Ако не, да поръчвам 4-5 бели, да вземам четката и боите и да ги почвам