Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Ясно на Соходол е греда,както и предполагах-доста ми е близо иначе,даже ако се нарамя ще стигна пеша за 30 минути.
Интересно ми е на Богров не се ли вадят вече риби на щека?До сега не съм видял някой да се похвали с риба на късо,би трябвало да се ловят вече.Някой пробвал ли е?

Интересно ми е на Богров не се ли вадят вече риби на щека?До сега не съм видял някой да се похвали с риба на късо,би трябвало да се ловят вече.Някой пробвал ли е?
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- TRAP
- ще става разбирач
И на мен Суходол ми е на 5мин.с колата но не ходя на риболов там колкото пъти съм ходил на разузнаване никога нещо не ловят освен дребосъците като пръстче и тук там някоя каракуда.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Здравейте коплеги. Някой има ли по-прясно инфо за Ярджиловци (стария) или за Негован и Чепинци - баластриерите? Благодаря предварително.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Да знаете с какво може да се стигне до 777 от орлов мост и каде трябва да се слезе? 

Няма ли някаква прясна информация?jagger1 написа:Здравейте коплеги. Някой има ли по-прясно инфо за Ярджиловци (стария) или за Негован и Чепинци - баластриерите? Благодаря предварително.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...колега, още по зимно време се вадеха от Титаника и Машината, а днес шараните не ги броих на щеките , но амурите са 6бр.Paublo_Eskobar написа:Ясно на Соходол е греда,както и предполагах-доста ми е близо иначе,даже ако се нарамя ще стигна пеша за 30 минути.![]()
Иначе знаеш , аз съм по фидера, но неме питай колко хванах.
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
в сьбота(06.05) ходих на патичарника (световрачане). до 13.00 бях хванал 3 каракудки и се отказах. на врьщане минах през негован (малкия гьол),беше пьлно с хора,просто нямаше кьде да застанеш. разходих се половин час и през това време не видях някой нещо да вади.jagger1 написа:Няма ли някаква прясна информация?jagger1 написа:Здравейте коплеги. Някой има ли по-прясно инфо за Ярджиловци (стария) или за Негован и Чепинци - баластриерите? Благодаря предварително.
пускайте ги,за да хващате
Колеги,на Богров има ли значение мястото,на което си застанал-от къде е най-добре?Говоря за риболов на фидер.
Малкият платен ли е? Имам предвид този от ляво на пътя преди Негован. Каква е таксата?il4o6o написа:в сьбота(06.05) ходих на патичарника (световрачане). до 13.00 бях хванал 3 каракудки и се отказах. на врьщане минах през негован (малкия гьол),беше пьлно с хора,просто нямаше кьде да застанеш. разходих се половин час и през това време не видях някой нещо да вади.jagger1 написа:Няма ли някаква прясна информация?jagger1 написа:Здравейте коплеги. Някой има ли по-прясно инфо за Ярджиловци (стария) или за Негован и Чепинци - баластриерите? Благодаря предварително.
-
- новобранец
Малко инфо и аз ще дам за Суходол в петък бях там имаше страшно мн хора аз броих някаде до 50 от 9 до 16 часа един шаран около 1,500 и един нереализиран удар говорих с колеги и казаха че пуснали там за състезанието няква риба която вече я няма.... За мен суходол вече е затворена дестинация..... може да препорачате някои водоем мисля утре да направа един излет???
- CERRUTI
- сериозен играч
Аз пък вчера от Суходол съм доволен-3 шаранета около кило,каракудки и 2 едри червеноперки.....
Доволен съм че рибата си кълвеше доволно.....кофтито че шаранетата са малки и не доставят кой знае какъв кеф.....а и времето беше лошо!
Който иска да не ходи на Суходол,тъкмо по малко кибици на гйола,и повече пространство....
Доволен съм че рибата си кълвеше доволно.....кофтито че шаранетата са малки и не доставят кой знае какъв кеф.....а и времето беше лошо!
Който иска да не ходи на Суходол,тъкмо по малко кибици на гйола,и повече пространство....

CERRUTI написа:Аз пък вчера от Суходол съм доволен-3 шаранета около кило,каракудки и 2 едри червеноперки.....

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В събота размазах шараните на Безден.
Рибите са в шавара който е в началото на риболовната зона. Големи са между кило и три. Борбени са както винаги. Риболова започва към 9,30 и продължава през целия ден, без обедна почивка. На място продават от гранулите с които хранят рибата, на 3 лева килото. Монтажа е пружина с накиснати гранули и кука минимум номер 4 или 2 (шестиците ги изправят) и къс повод от здраво плетено влакно. Стръвта няма значение, в случая е важна захранката. Шараните взимаха еднакво бързо на: сладка царевица, земен червей, твърда царевица - натурална, царевица с миризма на хирономус, халибут пелети, 16 мм топчета скопекс и унгарска пуканка - натурална. Нямах кълване единствено като минах на голи олова, без захранка. Има ли захранка на пружината, рибите взимаха топчета на косъм "на пропадане".
Голяма касапница, до 20-30 секунди след хвърлянето следваше удар, а понякога буквално с падането на пружината във водата.
Бях патил за две пръчки, но с две се оказа невъзможно и едната я сгънах. До мен имаше още трима колеги, които пълнеха щайги и ги изсипваха в клетката на собственика, до момента в който той каза че не му трябват повече и почнахме да ги пускаме във водата. Моите ги броих до 10-15 бройки, после спрях, но със сигурност имам над 20 риби, със средно тегло два килограма.

Рибите са в шавара който е в началото на риболовната зона. Големи са между кило и три. Борбени са както винаги. Риболова започва към 9,30 и продължава през целия ден, без обедна почивка. На място продават от гранулите с които хранят рибата, на 3 лева килото. Монтажа е пружина с накиснати гранули и кука минимум номер 4 или 2 (шестиците ги изправят) и къс повод от здраво плетено влакно. Стръвта няма значение, в случая е важна захранката. Шараните взимаха еднакво бързо на: сладка царевица, земен червей, твърда царевица - натурална, царевица с миризма на хирономус, халибут пелети, 16 мм топчета скопекс и унгарска пуканка - натурална. Нямах кълване единствено като минах на голи олова, без захранка. Има ли захранка на пружината, рибите взимаха топчета на косъм "на пропадане".

Голяма касапница, до 20-30 секунди след хвърлянето следваше удар, а понякога буквално с падането на пружината във водата.

Бях патил за две пръчки, но с две се оказа невъзможно и едната я сгънах. До мен имаше още трима колеги, които пълнеха щайги и ги изсипваха в клетката на собственика, до момента в който той каза че не му трябват повече и почнахме да ги пускаме във водата. Моите ги броих до 10-15 бройки, после спрях, но със сигурност имам над 20 риби, със средно тегло два килограма.
нямам живарник
не се плаща на малкия в негован,но днес за 4 4аса немах пипане
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Някой може ли да ми сподели от къде мога да хвана автобус номер 777 в близост до квартал Изток или Дианабад 

Викат ми Николаев