Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

СМЯХ
Модератор: dantho.mihov
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: СМЯХ
Австралия. Огромно поле с канабис. Един наркоман се промъква, започва бързо да бере и си мисли: “Ще задигна една торба и съм уреден за цяла година”. Изведнъж обаче забелязва в далечината патрулка. Гледа наблизо – стадо кенгура. Съблякъл се, смесил се с кенгурата и започнал да подскача заедно с тях. По едно време съседн...ото кенгуру го бутнало с лакът и му прошепнало: - Свали си чорапите бе, ще издадеш цялото стадо!
- Сине, ела да пием по една ракия .
- Ама, тате!
- Аз как ти помагах за уроците!
- Тате,тате аз защо съм първи клас,а съучениците ми са вече трети?!?
-Гошко какво ме занимаваш с глупости,сядай да си допием ракията!
На дежурното гише на денонощната аптека се показва мъж:
- Госпожице, имате ли презервативи XXXXL?
- Ама, господине, защо стоите навън?! Влизайте!

- Ама, тате!
- Аз как ти помагах за уроците!
- Тате,тате аз защо съм първи клас,а съучениците ми са вече трети?!?
-Гошко какво ме занимаваш с глупости,сядай да си допием ракията!

- Госпожице, имате ли презервативи XXXXL?
- Ама, господине, защо стоите навън?! Влизайте!
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Тръгнал един любител на зимния риболов за риба.
Пробива си той дупка в леда, намества си столчето и изведнъж чува мъжки глас:
- Тук няма риба.
Станал човекът, дръпнал се на няколко метра встрани, пробива дупка в леда и пак се чува:
- Тук няма риба.
На третия път не издържал и попитал:
- А кой говори?
- Директорът на пързалката.
На някаква жена починал мъжа и и тя отишла в местния вестник да пусне обява. Поръчала обява като изрично поискала да се запише в нея, че мъжът и е починал от гонорея. Местният служител във вестника познавал семейството и знаел за какво става дума, затова попитал вдовицата:
- Госпожо, доколкото знам съпругът ви почина от диария, а не от гонорея. Защо искате да запиша гонорея? Вдовицата отговорила:
- Искам следващите поколения да го запомнят като голям любовник, а не като голям дришльо, какъвто си бе в действителност.
Пробива си той дупка в леда, намества си столчето и изведнъж чува мъжки глас:
- Тук няма риба.
Станал човекът, дръпнал се на няколко метра встрани, пробива дупка в леда и пак се чува:
- Тук няма риба.
На третия път не издържал и попитал:
- А кой говори?
- Директорът на пързалката.

- Госпожо, доколкото знам съпругът ви почина от диария, а не от гонорея. Защо искате да запиша гонорея? Вдовицата отговорила:
- Искам следващите поколения да го запомнят като голям любовник, а не като голям дришльо, какъвто си бе в действителност.
- Румен Александров
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Седят си двама приятели на брега на реката и ловят риба.
По едно време единият казва:
- Слушай Иване, знам че спиш с жена ми. Това не е хубаво! Другият отговаря:
- Тва пък вашто семейство, не мога да ви разбера. Жена ти вика - хубаво е, ти викаш - не е хубаво. . . на кой да вярвам?
Осемдесет и шест годишен мъж отишъл на годишен преглед. Той се похвалил на лекаря:
- Ожених се за осемнайсетгодишно момиче, което забременя от мен. Какво ще кажете, а, докторе?
Лекарят се замислил за миг и отвърнал:
- Ще ви разкажа нещо. Имам един познат, който е голям ловец, но един ден бързал и вместо пушката взел чадъра си. Случило се така, че срещнал огромна мечка. Той вдигнал чадъра, насочил го към звяра и натиснал дръжката. И познайте какво се случило. Мечката паднала мъртва.
- Невъзможно - заявил старецът. - Сигурно я е застрелял някой друг.
- Точно това искам да кажа и аз - отвърнал докторът.
По едно време единият казва:
- Слушай Иване, знам че спиш с жена ми. Това не е хубаво! Другият отговаря:
- Тва пък вашто семейство, не мога да ви разбера. Жена ти вика - хубаво е, ти викаш - не е хубаво. . . на кой да вярвам?

- Ожених се за осемнайсетгодишно момиче, което забременя от мен. Какво ще кажете, а, докторе?
Лекарят се замислил за миг и отвърнал:
- Ще ви разкажа нещо. Имам един познат, който е голям ловец, но един ден бързал и вместо пушката взел чадъра си. Случило се така, че срещнал огромна мечка. Той вдигнал чадъра, насочил го към звяра и натиснал дръжката. И познайте какво се случило. Мечката паднала мъртва.
- Невъзможно - заявил старецът. - Сигурно я е застрелял някой друг.
- Точно това искам да кажа и аз - отвърнал докторът.
- dzeviza
- ще става разбирач
Голяма компания направила много прецизен кастинг за секретарка на шефа. Избрали най-добрата. Идва първия ден тя на работа 1 час преди началото на работното време. Отваря широко прозорците, за да се проветри и да е свеж въздухът, преди да дойде шефът. Идва той и започва да крещи:
- Как може да отваряте прозорците!? Аз съм седмаче, може да настина, да ме хване някоя пневмония, да умра.
Секретарката нищо не казала. На другия ден донесла огромен букет с цветя и го поставила във вазата на бюрото на шефа. Влиза той и започва да крещи:
-Какви са тези цветя!? Аз съм седмаче и съм алергичен! От тези цветя може да умра.
На третия ден влиза шефа в кабинета си и гледа секретарката му легнала гола върху бюрото му с разтворени крака. Гледа я той втрещено и я пита какво става. Тя му посочва към краката си и казва:
- Влизай тука вътре, нещастник, да те доизнося, че ми писна от теб!
- Как може да отваряте прозорците!? Аз съм седмаче, може да настина, да ме хване някоя пневмония, да умра.
Секретарката нищо не казала. На другия ден донесла огромен букет с цветя и го поставила във вазата на бюрото на шефа. Влиза той и започва да крещи:
-Какви са тези цветя!? Аз съм седмаче и съм алергичен! От тези цветя може да умра.
На третия ден влиза шефа в кабинета си и гледа секретарката му легнала гола върху бюрото му с разтворени крака. Гледа я той втрещено и я пита какво става. Тя му посочва към краката си и казва:
- Влизай тука вътре, нещастник, да те доизнося, че ми писна от теб!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
В последните часове усилено се говори, че от Реал (Мадрид) проявяват сериозен интерес към Бойко Борисов. Симеон Дянков лично се е заел с осъществяването на трансфера. Финаносвият министър е готов да продаде министър-председателя, защото така ще може да запълни дупките в бюджeта.
MILF - Man, I love fishing !
Е пак съм аз:
Разни видове напиване:
1. Тип "Пепеляшка" - да се прибереш вкъщи само с един патък.
2. Тип "Снежанка" - да се събудиш в едно легло със седем мъже.
3. Тип "Червена шапчица" - събуждате се в кревата на баба си.
4. Тип "Спяща красавица" - сто години нищичко не помниш.
5. Тип "Русалка" - сутрин миришеш на риба.
Мъж лежи чисто гол на плажа с огромно сомбреро върху достойнството си и с табелка "За гледане - 5 лв." Минала една жена, станало й любопитно защо мъжът се прикрива с такава голяма шапка, дала 5 лева, погледнала и възкликнала:
- Ами че той е увиснал!
А мъжът отговорил:
- Е-е, госпожо, той ако можеше да работи, щеше ли да проси!
Знаете ли че ако мъжът пикае средно за 20 секунди по 5 пъти на ден и го прави в продължение на 60 години, то той ще прекара около 600 часа от живота си с х...... в ръка?
Разни видове напиване:
1. Тип "Пепеляшка" - да се прибереш вкъщи само с един патък.
2. Тип "Снежанка" - да се събудиш в едно легло със седем мъже.
3. Тип "Червена шапчица" - събуждате се в кревата на баба си.
4. Тип "Спяща красавица" - сто години нищичко не помниш.
5. Тип "Русалка" - сутрин миришеш на риба.
Мъж лежи чисто гол на плажа с огромно сомбреро върху достойнството си и с табелка "За гледане - 5 лв." Минала една жена, станало й любопитно защо мъжът се прикрива с такава голяма шапка, дала 5 лева, погледнала и възкликнала:
- Ами че той е увиснал!
А мъжът отговорил:
- Е-е, госпожо, той ако можеше да работи, щеше ли да проси!
Знаете ли че ако мъжът пикае средно за 20 секунди по 5 пъти на ден и го прави в продължение на 60 години, то той ще прекара около 600 часа от живота си с х...... в ръка?
Чукча пътува в автобус. На една от спирките се качва негър. Чукчата изненадан извиква:
- Ха, обезяна!!
Негърът възмутен реагира:
- Я не обезяна!
Чукчата още по изненадан:
- Ха, она говорит!
- Ха, обезяна!!
Негърът възмутен реагира:
- Я не обезяна!
Чукчата още по изненадан:
- Ха, она говорит!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Английски лорд се опитва да свърши мъжката си работа, но не може и вика иконома да помага.
- Джон, погледни дали съм го вкарал в миледи?
Джон поглежда и отговаря с типична английска деликатност:
- Ако Милорд има два, то единия със сигурност е вътре.
- Джон, погледни дали съм го вкарал в миледи?
Джон поглежда и отговаря с типична английска деликатност:
- Ако Милорд има два, то единия със сигурност е вътре.

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Важна новина:Националния карате-отбор на Китай с треньори Якошиба
Угазаки и брат му Курошава Угазакиса победили карате-отбора на Япония с
треньори Цун Кай Хуй и Целденебал!
Отбора на Китай е:
...
1.Гъзкатояма
2.Ямиготури
3.Якошиба Цицибара
4.Сигутура Накура
5.Нагазима Надовара
Отбора на Япония е:
1.Миусука Мадете
2.Насакото Яката
3.Лиза Мишпека
4.Тицуни Микуро
5.Тушиба Тунишиба
Угазаки и брат му Курошава Угазакиса победили карате-отбора на Япония с
треньори Цун Кай Хуй и Целденебал!
Отбора на Китай е:
...
1.Гъзкатояма
2.Ямиготури
3.Якошиба Цицибара
4.Сигутура Накура
5.Нагазима Надовара
Отбора на Япония е:
1.Миусука Мадете
2.Насакото Яката
3.Лиза Мишпека
4.Тицуни Микуро
5.Тушиба Тунишиба
Tell people there’s an invisible man in the sky who

- dzeviza
- ще става разбирач
Отива Айшето на гинеколог, влиза без да чука на врата и вика:
- Докторе, боли ма п...та, помагай.
Докторът, изненадан, й се сопва:
- Айше, не така де, при мен като влизаш, ще почукаш първо на вратата, пък ще поздравиш с добър ден, пък тогава ще кажеш: "Докторе, боли ме вулвата", по-културно така и за пред хората. А, сега излез и го направи както трябва - й казал докторът.
Айшето излязла и след кратка пауза почукала на вратата, показала си само главата и казала:
- Докторе, много са извинявам, ама как й беше на п..та фамилията, че я забравих?
- Докторе, боли ма п...та, помагай.
Докторът, изненадан, й се сопва:
- Айше, не така де, при мен като влизаш, ще почукаш първо на вратата, пък ще поздравиш с добър ден, пък тогава ще кажеш: "Докторе, боли ме вулвата", по-културно така и за пред хората. А, сега излез и го направи както трябва - й казал докторът.
Айшето излязла и след кратка пауза почукала на вратата, показала си само главата и казала:
- Докторе, много са извинявам, ама как й беше на п..та фамилията, че я забравих?