Разкази за сома от Камилската долина

Модератор: bobopeli

Заключено
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Re: Разкази за сома от Камилската долина

Мнение от yco »

Като четох "Пловдивски хроники", през 1905 г. общината закупува два автомобила и тъй като няма шофьори за тях. канят един пловдивчанин чак от Америка да кара единият срещу заплата от 150 златни български лева, ...и един австриец за 100, щото е гастарбайтер... :lol:
Трябва да го намеря...
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Приключвам със следните факти:Кунчев и Ботйов немат кости и гроб на който да се прекланяме!Всичко е покрито и затрито с цел да няма паметник и съответно преклонение=нарочно е направено от КОЙ? :wink: Никола Обретенов,който е пряк свидетел на смъртта на Ботю казва на смъртния си одър,че няма да каже истината за да не окепази "легендата" за смъртта му и я отнася в гроба,което автоматично води до импровизации и фантазии=тъпо поведение пред прага на смъртта,защото от истината по-велико няма и ако има нещо скрито,то влиея на Величието на слученото и всеки може да си измисли всякаква хипотеза и теория!Та Никола Обетенов за мен е един СТРАХЛИВЕЦ и е объркал всичко,което е важно за нас след 128години! :cry: Има разлика дали е убит в челото с един "заблуден" турски куршум или е убит с два куршума в тялото и главата от някой от близкото му обкръжение,нали?Защото в първия случай е Герой за Свобода,а във втория е Балък или Предаден от свой,па друг е въпроса дали е за пари или оцеляване за негова сметка? :rolleyes: Та за това ни трябва ИСТИНАТА,за да не сме заблудени и ние през стотиците и хиляди години,защото изводите ни правят мъдри,а не лъжите! :idea: :drinkers: Та точно заради лицемерието и лъжите в момента си имаме Султан от Боянските ливади и все още не сме Свободни в техния смисъл-Възрожденския,който е чист и свят! :idea: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

........по това време в хотел Метропол (най-класния) - менюто е:
рагу от раци по полски 60 ст.
телешко печено 70 ст.
аспержи с масло 80 ст.
за редовни клиенти 20% отстъпка... :lol:

билет до САЩ 184 лв с храната...
при зор тука ша е срещата. :evil: :lol: ..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Славее
новобранец
новобранец

Мнение от Славее »

Ицко,слагай една плувка и нема да сбъркаш,само засичането е по особенно,не засичаш веднага
като потопи плувката а изчакваш,дърпа един два метра,спира и като тръгне пак режеш.
Аз я пускам поне на 5 метра от лодката и с по малка стръв и по малки куки.Линията ми е плетено 0.70
до оловото и надолу повод от 1мм монофил,летния период слагам 70грама олово,дълбочина и пускам от 2.50 до 4.50
много добре работи по жегите когато водата направи кислороден клин на около 6 тия метър,на Ивайлов град
редко го прави тоя клин но го прави.
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:Приключвам със следните факти:Кунчев и Ботйов немат кости и гроб на който да се прекланяме!Всичко е покрито и затрито с цел да няма паметник и съответно преклонение=нарочно е направено от КОЙ? :wink: Никола Обретенов,който е пряк свидетел на смъртта на Ботю казва на смъртния си одър,че няма да каже истината за да не окепази "легендата" за смъртта му и я отнася в гроба,което автоматично води до импровизации и фантазии=тъпо поведение пред прага на смъртта,защото от истината по-велико няма и ако има нещо скрито,то влиея на Величието на слученото и всеки може да си измисли всякаква хипотеза и теория!Та Никола Обетенов за мен е един СТРАХЛИВЕЦ и е объркал всичко,което е важно за нас след 128години! :cry: Има разлика дали е убит в челото с един "заблуден" турски куршум или е убит с два куршума в тялото и главата от някой от близкото му обкръжение,нали?Защото в първия случай е Герой за Свобода,а във втория е Балък или Предаден от свой,па друг е въпроса дали е за пари или оцеляване за негова сметка? :rolleyes: Та за това ни трябва ИСТИНАТА,за да не сме заблудени и ние през стотиците и хиляди години,защото изводите ни правят мъдри,а не лъжите! :idea: :drinkers: Та точно заради лицемерието и лъжите в момента си имаме Султан от Боянските ливади и все още не сме Свободни в техния смисъл-Възрожденския,който е чист и свят! :idea: :drinkers:
Напълно съм съгласен, ...аз пиша по моето а ти по твоето..
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Човек като почне да го е яд за нещо, значи завижда или много го е яд, че не е като тоя на който му завижда.....но живота и света ни е такъв,даже не знам има ли човек на земята който да не завижда за нещо.....поне малко може би но има :wink: ,вродено ни е,тъй че хубаво е човек да се абстрахира от всичко,но тогава пък става егойст :roll:
ебахти и дъждовното време,накара ни да го ударим на размисли и страсти :D :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Славее написа:Ицко,слагай една плувка и нема да сбъркаш,само засичането е по особенно,не засичаш веднага
като потопи плувката а изчакваш,дърпа един два метра,спира и като тръгне пак режеш.
Аз я пускам поне на 5 метра от лодката и с по малка стръв и по малки куки.Линията ми е плетено 0.70
до оловото и надолу повод от 1мм монофил,летния период слагам 70грама олово,дълбочина и пускам от 2.50 до 4.50
много добре работи по жегите когато водата направи кислороден клин на около 6 тия метър,на Ивайлов град
редко го прави тоя клин но го прави.
Славе, нямам място бе човек..раменете ми излизат извън балоните на лодката... :lol:
за две въдици и не мога да помисля за сега, ако взема по-голяма тогава ще я мислим с 2-е.. :wink: -.... Да имаме замах..и ряз... :lol: ...и валати...бол :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Ице ето ги резултатите от последните 5минути в наша полза и за това ги яде отвътре,че са два-пъти по-малко потребителите от тук и са аут от играта! :wink:

Ему:Общо на линия са 102 потребители :: 56 регистрирани6 скрити и 40 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Пон Фев 06, 2012 10:05 е имало общо 276 посетители наведнъж.

На риба:Общо на линия са 186 потребители :: 98 регистрирани3 скрити и 85 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Нед Фев 22, 2009 8:48 pm е имало общо 625 посетители наведнъж.

Изтрепа ги с тая тема и аз съм до теб докрай! :wink: :drinkers: Живите кльонкаджии са тук,а там са умрелите от яд! :wink: :drinkers:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Троли, вземи си едно Wi-Fi до 15 км за 100 лв..и ще ме споменаваш ....ама с добро... :lol: и то за баш...сом... :lol: ...
Толкова струваше преди 4-5 г.. сега е по-евтино... и ще си решиш проба с нета.
Тогава сложих едно на село и от 30 км го гепя.. :lol: ., за по-близко ..о-хоо..4-5 "абоната" имам само.. :lol: ..а при тебе трябва да има поне 20 скоростни и 10 сюр..скоростни... :lol: :lol:
Поне модовете са ме виждали, как събота и неделя сменям по 5-6 IP-та ...в секунда...от зор... :lol: :lol:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Troli Rapala написа:Ице ето ги резултатите от последните 5минути в наша полза и за това ги яде отвътре,че са два-пъти по-малко потребителите от тук и са аут от играта! :wink:

Ему:Общо на линия са 102 потребители :: 56 регистрирани6 скрити и 40 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Пон Фев 06, 2012 10:05 е имало общо 276 посетители наведнъж.

На риба:Общо на линия са 186 потребители :: 98 регистрирани3 скрити и 85 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)
На Нед Фев 22, 2009 8:48 pm е имало общо 625 посетители наведнъж.

Изтрепа ги с тая тема и аз съм до теб докрай! :wink: :drinkers: Живите кльонкаджии са тук,а там са умрелите от яд! :wink: :drinkers:
Троли, не ме яд на никой и не се заяждам без повод, но мразя да ме лъжат в очите и не само за мен... :wink:
А аз помня яката.... :wink:
Нека си въртят търговията стига да са регистрирани, като търговци и да си плащат данъците за всяка продажба.....Щом аз го правя, що и те да не го правят..брей, те да не са по-богопомазани от мен.... :lol:
...е..... и да си плащат за реклама тука на собственика на сайта, ...щом са търговци.... :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Аз па мисля да го продам накрая туй пиле в робство,та да види коричката дали става за ядене и колко струва реално! :mrgreen: :drinkers: Лъжата е като Бумеранг и като го изшиба накрая,най-боли! :idea: Като знам колко Бумеранги са се запътили натам,леле-мале? :cry: :rolleyes:
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

yco написа:Ooo, Брандо, къде се изгуби... :D

таман завърших днес новата реколта с пета 55 мм :mrgreen:

Изображение

Изображение
Ти да не четеш мисли... :lol:
Туй то е бумеранг.... :lol:

Изображение
Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

:wink:

Аватар
yco
учете се от него
учете се от него

Мнение от yco »

Я ми намерете такъв модел, като моя... :lol: , кой го е измислил сега, айде да не ви показвам новата пета, че пак сте я измислили преди мен.. :lol: ..я е покажете де.... :lol: :lol: :lol:
Имам и с изместване на цетъра на тежеста-New... :lol: - я го покажете де... :lol:
Като им кажеш айдея. :lol: ..и ти викат - това е измислено вече... :mrgreen: :lol: :lol:
Аватар
yankosan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от yankosan »

Някоя добра дума за Козела,няма ли да има...
Заключено

Обратно към “Риболов на кльонк”