Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Вчера и ние се разходихме до Факийска над Зидарово, резултата - почти капо, ако не смятаме една уклейка. Минахме след това и под моста на селото, но явно рибата беше концентрирана на определено място, което естествено беше окупирано от ранобудни колеги и местни роми. Повъртяхме се малко около параклиса, но никой наоколо не вадеше риба и забихме към Димчево. Там дребни таранки се бяха набили в тръстиката, но това не беше нашия риболов. Ситуацията в местността беше повече от трагична
. Все още пътя е наводнен, а нивите са се превърнали в рай за водоплаващите птици. Последния пристан се оказаха мостовете на Твърдица, където спасихме капото с добри брияни
.
Малко снимки от обиколката:

Малко снимки от обиколката:

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Разпитах за Цонево познати който са ходели вчера на тролинг и капо,но са имали поне удари това е добро началокаридата написа:Факийска се отчела подобаващо.Ама кога ще има тролинг на Цонево?

бахму майкатаstrijok написа:Стигнахме до Бистрец с Локала, но колеги от Ст. Загора![]()

Вчера на дупките на Раков дол с щерката гол след гол на дребна белевица и някоя и друга червеноперка. Поразходих се и по реката да намокря някой воблер и блесна , но нямах слука. Определено останах по доволен от предната събота с навалицата на Новоселци.
- MANYAKA
- кандидат преподавател
Браво момчета,голяма обиколка сте направили.Но няма как така ще е докато не се нормализират нещата по нашите водоеми.
Както казва Каридата "Ходене му е майката".

Както казва Каридата "Ходене му е майката".

- koitikaza
- научил се да хвърля
Днес на Аврамов мост 43 таранки нямаше под 400 гр.Нямам снимки за жалост
Ето и от мен в петък - река Ахелой:

Имаше и такива пич кефалчета, емблема на този район и така до края 10-12 кефалчета.
А това е от събота на Средецка - от чешмата в дясно преди Белила.

Местните Битълси, сега не става за калдърми и мрежи (голяма е още реката)и няма как, дремат и те!

Ей тъй стои на 4м дълбочина 6гр близалка!

Единственото свободно място в7,30ч, дето горе-долу става за риболов.

Това е комшията- Никито, дето пряко се занимавам с него и става все по-добър(май е време да го отбивам
). В момента нали е млад шпионин, пробва с фидера местенце дето един битълс вади риба след риба,а той на щеката по-долу отдавна е пресъхнал.

След няколко поредни такива грабвам щеката, сглобявям на 13м (до момента съм с 2 морунажа и десетина бренки единствен човек с уловена някаква риба в участъка ) меря дълбочина , подавам и ..

котьооооооо. На бегом, багажа, колата и там, Никис и той зглобява щека с бясна скорост и.... това е вече накрая щото нямяше кой да снима.

Ами това е от мен !Айде другия път повече!
Пропуснах да поздравя Ники от форума( Коломбо 79) ,с който се запознахме на реката!
Имаше и такива пич кефалчета, емблема на този район и така до края 10-12 кефалчета.
А това е от събота на Средецка - от чешмата в дясно преди Белила.
Местните Битълси, сега не става за калдърми и мрежи (голяма е още реката)и няма как, дремат и те!

Ей тъй стои на 4м дълбочина 6гр близалка!

Единственото свободно място в7,30ч, дето горе-долу става за риболов.
Това е комшията- Никито, дето пряко се занимавам с него и става все по-добър(май е време да го отбивам

След няколко поредни такива грабвам щеката, сглобявям на 13м (до момента съм с 2 морунажа и десетина бренки единствен човек с уловена някаква риба в участъка ) меря дълбочина , подавам и ..
котьооооооо. На бегом, багажа, колата и там, Никис и той зглобява щека с бясна скорост и.... това е вече накрая щото нямяше кой да снима.

Ами това е от мен !Айде другия път повече!
Пропуснах да поздравя Ники от форума( Коломбо 79) ,с който се запознахме на реката!

- каридата
- учете се от него
Браво бе Докторе,такива каракуди от мандрата не бях виждал скоро .
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

Вчера на Зидарово доволно 15 таранки, добър размерснимки в Галерията ми.
-
- научил се да хвърля
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Така акто гледам времето http://pogoda.yandex.ru/15655/ тази седмица паксме за риба 

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес на разлятото след с.Твърдица от дясната страна а не откъм резервата 42 бр.белювица между тях и някоя и друга хубава бряна но имаше един колега направо ги утрепа на рязано пилешко дропче хвана с пъти повече от останалите аз я мъчих на бял и жълъдов черъв това е от мен.Наслука колеги
А това е улова ми http://prikachi.com/images.php?files/1470675r.jpg
А това е улова ми http://prikachi.com/images.php?files/1470675r.jpg
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

темата взе да се краси със снимки,така е добре!
-
- научил се да хвърля
Мисля че бях писал че белевицата се лови в големи количества на пилешки дроб.Незнам защо но когато сложиш друга стръв все едно си си хвърлил във варница.Поне на бистрец е така
.Лошото е че се взима всичко а не само толкова колкото за мезенце 

- koitikaza
- научил се да хвърля
Колеги дайте някой адрес за шарани на платено но да не е Средецкия язовир ?