Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Воблери
Поперите както казах са от бук и ползвам готови заготовки които ги продават тук в Австрия във веригите на OBI, нещо като нашето БРИКУЛАЖ. Останалите заготовки са от коркови тапи и балса. Е това са заготовките

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
barytchiata, страшни са поперите, но този спрей лак сигурно ще ти прецака труда. Преди и аз ползвах такъв, но се пукаше от сладка вода, а от морската ще е още по-зле. Сега върху него нанасям 2К лак, защото той пък моментално размазва спрейовете, ако се наложи направо върху тях.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
spoon23, обърнАл си им зеницитеее ! Сега ще виждат назад, а напред ще са кьорави.spoon23 написа:

Поздрави!
- barutchiata ©
- Администратор
f1team написа:barytchiata, страшни са поперите, но този спрей лак сигурно ще ти прецака труда. Преди и аз ползвах такъв, но се пукаше от сладка вода, а от морската ще е още по-зле. Сега върху него нанасям 2К лак, защото той пък моментално размазва спрейовете, ако се наложи направо върху тях.
Благодаря за похвалата батковци, а казано от вас ме радва още повече. Както казах намирам доста слаби места в поперите си, ама какво да се прави като сърце юнашко не трае, а и сега съм в експериментална фаза. Ако хванат риба ще пиша. Исках да споделя и това, че като купувах спрей боите без да искам купих един които се оказа безцветен. Напръскаха първия воблер и като не видях цвят понеже го поставих на бяла основа доста си попсувах и го оставих да съхне. Голямо беше учудването ми когато го погледнах на дневна светлина. Ефекта беше като на перла и си сменяше цвета. Останалите валери които са с цвят се променят цветовете им, като синьото се променя според ъгъла, от синьо през лилаво до зелено.spoon23 написа:Изглеждат изумително! Какво се хваща с тях на морето(предполагам не в България)?
- barutchiata ©
- Администратор
Здравейте батковци.
Едва вчера прочетох за лака за който писах по горе. Лака е с така нареченият Flip-Flop-Effekt. Който го интересува може да потърси в нета.
Едва вчера прочетох за лака за който писах по горе. Лака е с така нареченият Flip-Flop-Effekt. Който го интересува може да потърси в нета.
-
- фен клуб-скобар
Колеги, къде да намеря тел 0.5 мм да се обработва сравнително лесно( тия по твърдите по не ме кефят). Преди ползвах от бриколаж на една макаричка бяла малка 10 метра ама сега нямали.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Kолега, кантал 0.5мм върши ли ти работа?
Мога да ти пусна на ЛС тел за връзка, но само при твое желание...
Успех в намирането!
Мога да ти пусна на ЛС тел за връзка, но само при твое желание...
Успех в намирането!
Новите ми 4 бияча все още неоцветени 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ivalpetkov
- разбира нещата
малко обмяна на опит с нашите братя воблеростроители от чужбина....https://www.facebook.com/pages/Wobblerk ... 5583569315" onclick="window.open(this.href);return false;

Пасажче петнисти биячи
Поздрави!!

- spoon23
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Клонингите в атака
! С точиците си е голяма играчка
!

Играчка е Христо, ама ми е голям кеф да ги правя.
Поздрави!!
Поздрави!!

Ники!Супер са!Само за Тунджа!
Зависи от размера,dolf123 написа:Ники!Супер са!Само за Тунджа!

- ivalpetkov
- разбира нещата
Колеги.срешнах следния проблем....Боята от аерографа върху воблерите се разтече от двукомпонентния лак на Лакпром.Някаква идея за причини за това?.
...Боята е аерографна Гънзе.Как да направя така.че да не се получава този проблем повече?На снимката левите три са с двукомпонентен десните два са със яхтен.който мразя много по ред причини! На левите се вижда размазването.което ми развали труда
Тъкмо ги бях избарал и хоп-сефтето на двукомпонентния и посувни...
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35774" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35774" onclick="window.open(this.href);return false;