Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Еми днес като бях при Сунай там имаше на касата принтирано както преди 10 лв 2 пръчки шаран до 5 кг се взема без да се плаща 06:00 отваря. Като се върна ще пиша кое как е.
-
- сериозен играч
Аз бях там късната есен, миналата година, и хванахме няколко таранки само."уж имало амур, канален сом" дрън дрън
Дано тази година да е по-добре.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Aми ако ние не си хванем риба .То арендаторите ще са на 100 %.Дано да са го зарибили печелбарите.nick71 написа:Аз бях там късната есен, миналата година, и хванахме няколко таранки само."уж имало амур, канален сом" дрън дрънДано тази година да е по-добре.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Еми 10 лв на човек до 5 кг шаран другото не се плаща кълше шаран и таранка др не видях да вадят
- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Няма ли някой мераклия утре да си начешем крастата на р.Янтра на Ценово.
а колко големи шарани кълват??? и ако някои ходи да попита за радиооправляеми лодки разрешено ли е ?????teleskopa написа:Еми 10 лв на човек до 5 кг шаран другото не се плаща кълше шаран и таранка др не видях да вадят
До 3 кг видях да са вади
-
- сериозен играч
Здравей ИКО отдавна не съм те чувал, сега се връщам от Янтра, бях между Ценово и Долна студена, само облез излиза и дербни скобарчета.iko05 написа:Няма ли някой мераклия утре да си начешем крастата на р.Янтра на Ценово.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- вече хвърля и на тежко
Някой хвана ли нещо на Басарбово похвалете се 

Аз съм с 3 шарана до обед 

така и така си бил днеска забеляза ли каде даваше повече риба в началото на гиола или по надолу ????teleskopa написа:Аз съм с 3 шарана до обед
Май навсякъде даваше долу горе еднакво
Здравейте колеги,вчера бях между 5 и 6 понтон .На качамак с пружина и 2куки отдоло само попчета .Много е силно течението там.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК и НАЗДРАВЕ........
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Aз съм с 6 + 2 късания на 0.18мм 1 откачен общо 12 кг Най големия беше около 3 кг
Но много народ си замина капотирал .Ловах с Фидер на дистанция 50 - 70 метра .

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей nick71.Не съм писал отдавна и затова не си ме засичал.Нямах просто време за риболов и затова не съм писал нищо във форума.Какво ще кажеш да направим един съвместен риболов преди Гергьов ден.Ако се сещаш за някое местенце,дето да може да се отиде.Иначе относно днешният роболов-пълно дърво.Само облес,попчета и едно морунажче.Бях на Ценово преди моста от лявата страна.Имаше и други колеги,но и при тях същата история.