Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Модератор: sapuna
Re: Язовир "Искър", най-големият язовир в България.
Е да знаете че тука не се оставя кола без надзор.
На тая бех свидетел,направиха протокол за щета и ги предупредихадруг път да не си оставят колата без надзор в района.
Те хората беха чужденци.

Риболовци.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Добре бе, тея протоколчици вместо да ми произвеждат никому непотребни хартийки, да вземат да свършат неква оперативна работа.
Това от вчера ли е?
Това от вчера ли е?
То си е ясно, че хората са виновни, заради тях полицаите са си нарушили рахатлъка и протоколи трябва да пишат???!lusienn написа:..направиха протокол за щета и ги предупредиха друг път да не си оставят колата без надзор в района....
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
В края на краищата има ли вариант да се отиде за риба след щьркелово гнездо,и да се остави колата на място кьдето няма да се разбие?
Никой не е казал, че разбиват всички коли, но вероятността да разбият точно твоята на което и да е място хич не е малкаPelzer написа:В края на краищата има ли вариант да се отиде за риба след щьркелово гнездо,и да се остави колата на място кьдето няма да се разбие?
Последно промяна от naskobo на Чет Мар 31, 2016 2:50 pm, променено общо 1 път.
Като гледам с какви темпове се качва нивото ... скоро ще залее пътя по който се стига до багера ... другият през горичката не знам дали е проходим.Инфо от днес ... устие багера ... много слаб риболов.Аз бях на устието и до 11:00 хванах 3 червеноперки.След това се разходих до багера ... имаше поне 20-на риболовци и при никой не е имало добър риболов.Видях хора и на киноцентъра ... а също и на Римският мост но дали са хващали нещо ... нямам представа.
Bayivan написа:Добре бе, тея протоколчици вместо да ми произвеждат никому непотребни хартийки, да вземат да свършат неква оперативна работа.
Това от вчера ли е?
Това е от миналото лято,но като се обадих на 112 ме препращаха един път да звъна в Самоков,те разправят че не било техен район,
а са по близо на 15 км,та пак звънене до София и дойдоха от София,щото им обясних че потърпевшите са чужденци и не могат да се оправят с езика.
Нямам нищо против полицията да прави хайки по тия места и по шипока,щото жалби има много вече,но дали ще се случи незнам.
На това място също имаше хванати разбойници от рибари,и си отнесоха Боя-не съм присъствал лично но ми разказаха че са били вързани за дървото и така са ги нашарили,че да не си помислят друг път да идват.
Ще видиме тая година как ще бъде.
Не всеки подава жалби,та статистиката е половинчата.
За сега се знае че и на 2те места има бити айдуци,та те така.

Риболовци.
Вчера в района на Филмовата- двайсетина бабушки. Вярно с колосални размери, но бабушки. Нито една платика. Лових на фидер- бял и торен.
На Щъркела може да се спира при пазача Илиан. На паркинга пред ресторанта - такса 2 лв. ако е заключен портала или свириш с клаксона или му се обаждаш по телефона. По късно обикновено отваря вратите но рано сутрин трябва да го събудиш. Всеки път си плащам за да нямам проблеми с колата. А гадовете дето пипат коли най-вероятно е преди забраната защото няма толкова много рибари докато е студено.
На Щъркела нещо напоследък нестава риболов както в миналите години. Тази година три пъти съм се капотирал точно там без нито едно пипане камо ли хваната риба, но единият път си струваше резултат стотина уклея с нормален размер от 15 см и нагоре.
Днес на устието ... приличен риболов следобед ... от 14:30 до към 16 часа - шест платики две каракуди и някоя червеноперка за цвят.Всичко на фидер ... каракудите и платиките на торен червеноперките на бял.Сутринта не е имало добър риболов ... така казаха колеги.
За паркинга е верно че може на щъркела,пазача е Илиян-седи обикновенно на кафето над пътя,да пие Бира или ако го черпиш ракийка нема да ти откаже.
Последно промяна от lusienn на Пет Апр 01, 2016 5:30 pm, променено общо 1 път.

Риболовци.
lusienn написа:Абе освен Наско,който показа един Шаран,май пак същите риби преобладават,без уклея,който много намаля.
Април ще е силен месец за Платиките,щото сега ще почват да се тъпчат с храна преди да хвърлят хайвера.
Според мен забраната ще е,обявът пак не навреме,без да знаят хората месец предварително-в последния момент.

Риболовци.

Е няма какво да се крие ... нека всеки си опита късмета.След вашият риболов миналата седмица местата на багера се замат още по тъно 5-6 часа ... което няма лошо де.Иначе снимки поствам повечето в Фейсбук групата на язовира.Ето от днес на устието: