Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Моя баща ми разправяше случка,
Че за кинта повече е требвало да
Става час преди другите да отиде
На работа, преди началниците по канцелариите,
Да им запали печките да им е
Топло.
Но най се е издразнил,кога му гепили
Капачката на резервоара,на служебната
Уаз джипка,и я намерил на некъв шеф,
През прека на неговата служба,и го
Питал кво прави там,бил я написал за всеки случай,
С името си отвътре,оня почервенел от яд
И си тръгнал,на другия ден го викнали
И едва се спасил от Белене,
За какво говориме изобщо.
Че за кинта повече е требвало да
Става час преди другите да отиде
На работа, преди началниците по канцелариите,
Да им запали печките да им е
Топло.
Но най се е издразнил,кога му гепили
Капачката на резервоара,на служебната
Уаз джипка,и я намерил на некъв шеф,
През прека на неговата служба,и го
Питал кво прави там,бил я написал за всеки случай,
С името си отвътре,оня почервенел от яд
И си тръгнал,на другия ден го викнали
Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Докторе,
Видях анонс за 3-те Хикса, ама не запомних точно.
Да не е като "Игра на тронове" ?
Видях анонс за 3-те Хикса, ама не запомних точно.
Да не е като "Игра на тронове" ?
- G.Petkov

lusienn написа:Моя баща ......
Ами точно за това си говорим, бе Люси !
Ама Ачо и доктора са забравили, че е имало и Белене, и ГУАЛаг и още много ................. !
-
ТТ лови по реки
- ще става разбирач

Като няма риби,малко неделни цветенца,за разведряване на обстановката.И без това Жорката не е снимал скоро градинката . 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Само аз ли не ги виждам цветенцата ? Да не си забравил да ги снимаш ? 
Късмет.Всичко е до късмет. 
А аз пък не само на него........... От политическата хамелеонщина изпитвам отврат !!!Д-р Флекс написа: ............А Резунчика, твоя идол набързо ще оприлича на един Антон Тодоров, ..............
Направо си е"шоу" да слушаш кавгада между"сестрински", или там "братски" партии, какъвто е случая с ГЕРБ и БСП !!!!!!!
И като чуя от Боко"ужастната" вест, че Комунистите идвали на власт- "тръпки ме побиват"- УЖАСТ!!!!!!!!! А и елекоралните еденици, дет бълват огън и жупел против "комунистите", а същевременно гласуват за ГЕРБ!?!?!?
И кои комунисти!?
Това е пълно малоумие, защото 75% от ръководителите им са бивши комунисти - начело с лидера им. По-голямата част от тях винаги са били посткомунистически запъртъци, които без колебание предадоха бащите и дядовците си и се ръководят от "великата" мисъл на Карл Маркс, че :
Не съзнанието на хората определя тяхното битие, а напротив, тяхното обществено битие определя тяхното съзнание!!!

И , за да бъде"шоуто" пълно..................................

Бойко Борисов – син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов.
От 1977 е член на БКП !
Хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията.
Цветан Цветанов – Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ.Баща му е шофьор на началника на ДС Григор Шопов.
Йорданка Фандъкова – редови член на БКП, като учител.
Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
Красимир Велчев – член на БКП, като пилот в авиацията.
Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив.
Пламен Нунев – редови член на БКП.
Росен Плевнелиев – платен първи секретар на общински комитет на ДКМС и бивш член на БКП.
Баща му работи, като инструктор към ОК на БКП-Благоевград. А на по-късно етап завежда сектор „Образование”, към отдел „Наука и образование” в Окръжния комитет на БКП-Благоевград! А след това става и завеждащ сектор „Изкуство и култура” към ОК на БКП-Благоевград.
Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов- министър на външните работи , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие..
Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. В момента бащата на Серьожката Игнатов е председател на съюза на активните борци против фашизма и капитализма.
Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.
Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо й е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” и членът с най - дълъг стаж в ЦК на БКП, а Лиляна Павлов в множество интервюта заявява, че се гордее с комунистическата си фамилия и най вече с дядо си члена на ЦК на БКП !
Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП
Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова. Син на комунистка - Румяна Таулова, която е кандидат член на БКП от първи курс на университета.На 17 годишна възраст формално се отказва от биологичния си баща Денчо Дянков и припознава като такъв втория съпруг на майка си, комунист, преподавател по история на КПСС в СУ.През 1988 г. е изпратен от Фондация „Знаме на мира“ на Людмила Живкова във Виена, където следва във Виенския университет.
Свързаност с Русия- След освобождаването му от поста Министър на финансите в България, е избран за ректор на руския университет Руска икономическа школа (РИШ) .
Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп, бащата на Московски е стар член и кадър на БКП.
Румяна Бъчварова произлиза от комунистическо семейство. Баща и Генчо Бъчваров е номенклатура на ЦК на БКП. През 1949 г. той учи архитектура, но подава документи и за литература. Работи предимно във вестници и списания (в.„Средношколско знаме”, в списание „Червен кръст”, през 1952 г. в „Народна младеж”, в „Поглед”). Участва общо в издаването на 15 вестника. Той е последният и многогодишен редактор на в. „Отечествен фронт”.
Евгени Дайнов-
баща му, Александър Дайнов, е бил член на БКП и рабкор кореспондент на в. Работническо дело в Лондон.
Евгений Дайнов е бил зачислен за редовен аспирант в Института по история на Българската комунистическа партия при ЦК на БКП през 1982 година.От проведената аспирантура има докторат по съвременна история на тема История на комунистическото и работническото движение на националноосводобителните движения в Западна Европа след 1945 г.
(1985) Работил е като преподавател в Института по история на БКП. Главен редактор на списание The Insider от 1993 и директор на Центъра за социални практики в София. ...........................................
И още много знайни и незнайни "герои"...................................
Та "генералния ми извод" е , че най-тежкото време за България настъпи, когато БКП се раздели на две- БСП и СДС!!!...................................................................
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Виж това изречение ми е трудно да го осмисля, ма то сигурно от лошото дъждовно-мъгливо време, което ми действа доста потискащо , или пък от малкото книги, които съм чел!!!G.Petkov написа:........Ама Ачо и доктора са забравили, че е имало и Белене, и ГУАЛаг и още много ................. !
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov

Ачка,
Тия си ги знаем, бре !
Не се ядосвай без нужда !
Те и сами не си вярват, пък камо ли ние.
Виж Танко какви хубави цветя е снимал,
Моите доста залиняха, тук-там да има по някой цвят !
Затова и не се хваля !
Тия си ги знаем, бре !
Не се ядосвай без нужда !
Те и сами не си вярват, пък камо ли ние.
Виж Танко какви хубави цветя е снимал,
Моите доста залиняха, тук-там да има по някой цвят !
Затова и не се хваля !
- G.Petkov

Крайййййййййййййй !
Никаква политика !
Само за партията КУР/ФАР съм склонен да дискутирам !
Люси, след като нанесе тежка обида на Партията,
ще го поканим да си подаде оставката от всички предполагаеми постове, които можеше да заеме и почваме партийното строителство отначало !
Което означава, че почваме от аператив, салата, предястие, основно, бири, вина и прочие стимуланти за пъклените ни планове !
Аз например обичам узо и мешана салата от поне 5 съставки !
А вие ?
Предлагам Мартин за директор на ИАРА !
Пожизнен !
Никаква политика !
Само за партията КУР/ФАР съм склонен да дискутирам !
Люси, след като нанесе тежка обида на Партията,
Което означава, че почваме от аператив, салата, предястие, основно, бири, вина и прочие стимуланти за пъклените ни планове !
Аз например обичам узо и мешана салата от поне 5 съставки !
А вие ?
Предлагам Мартин за директор на ИАРА !
Пожизнен !
Аз мисля, Ачо, че бай Георги тук малко прекали - дали деменцията си е казала думата, дали нещо друго, не знам, и не ме бОли особено. Аз сега му слагам хикса, и повече не го отразявам, щото си е загуба на време.Ачо ♣ написа:Виж това изречение ми е трудно да го осмисля, ма то сигурно от лошото дъждовно-мъгливо време, което ми действа доста потискащо , или пък от малкото книги, които съм чел!!!G.Petkov написа:........Ама Ачо и доктора са забравили, че е имало и Белене, и ГУАЛаг и още много ................. !![]()
![]()
![]()
ПС Трите хикса също се оказаха загуба на време, дейба.
За Мартин и аз съм ЗА .Предлагайте за други постове .
Цветята се появиха-
Цветята се появиха-
Късмет.Всичко е до късмет. 
- G.Petkov

Верно, че Павел Трифонов ще излезе прав !
За пустата политика да не вземем да си изпокараме, ейййййййййййййй !
Докторът е прав !
Склерозата и деменцията много ме мъчат !
Посипвам си главата с пепел !
И партията ФАР е мираж, поне за сега.
Още не сме отпечатали партийните книжки !
Иначе, министерските постове ги раздадохме отдавна !
Лошото е, че вече част от кандидат-министрите не участват в Прехода и така губят права в бъдещото провителство на Светлината - това на ФАР!
За пустата политика да не вземем да си изпокараме, ейййййййййййййй !
Докторът е прав !
Склерозата и деменцията много ме мъчат !
Посипвам си главата с пепел !
И партията ФАР е мираж, поне за сега.
Още не сме отпечатали партийните книжки !
Иначе, министерските постове ги раздадохме отдавна !
Лошото е, че вече част от кандидат-министрите не участват в Прехода и така губят права в бъдещото провителство на Светлината - това на ФАР!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Да ва ева аз в половите атлети!
Кога успявате да си онодите женките,та чак и да мърсувате ви остава време?
Мен кат ме почне ж'ната по-някое време,и ме захвърля на софата като членска книжка чак кога Сла'и каже за мен беше чест.
Ако пък случайно се деси известно време да съм в покой,ми прави тест във ваната.
А са изплували,а ми ги е резнала.
Та тъй.
Кога успявате да си онодите женките,та чак и да мърсувате ви остава време?
Мен кат ме почне ж'ната по-някое време,и ме захвърля на софата като членска книжка чак кога Сла'и каже за мен беше чест.
Ако пък случайно се деси известно време да съм в покой,ми прави тест във ваната.
А са изплували,а ми ги е резнала.
Та тъй.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Докторе,полезно и навременно инфо,болшой спосиба.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Иначе за написаното досЯ за бумаги и политика разбрах следното:
Само един Камаз може да избие бронята на друг Камаз.
Само един Камаз може да избие бронята на друг Камаз.