Воблери

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Воблери

Мнение от muerter »

Не сьм голям разбирач ,но според мен по големият ти проблем е материальт за лопатките.
Не ми се струва надежден!!
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Никакъв проблем нямам с материала за лопатките въпреки.че изглежда тънък.Предпочитам го вместо дебелите и свръх дебели и груби такива.Достатъчно е жилав и не се чупи въобще лесно.Виждам.че явно няма някой който да каже-лакирай първо върху акрилната боя с водноразтворим лак и после с двукомпонентен....ама карай.....сам питам и сам си отговарям.Благодаря все пак!
Аватар
ynovi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ynovi »

Много хубава тема. :D
Зарибих се. По-точно завоблерих се да си понаправя сам някое воблерче, за мен си, когато имам време човъркна по някое. Мисля, че най-якото нещо е да хванеш риби на воблер който сам си си направил. Та купих си балса и разни други материали които се сетих дока четя и вече направих един и втори е на път. Като стане и вторият и ги изпробвам ще кача снимка. Първият го направих по-лек отколто исках и трябва, и може би ще го поправям, но първо тестовете да вида какво ще покажат.
Поздрави!
:D
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Добре дошъл в отбора :)
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
ToxicWater
новобранец
новобранец

Мнение от ToxicWater »

Реколта 2013г. :D

4гр. 5 см. балса
Изображение

3 гр. 4.5 см балса
Изображение

12 гр. 8 см. балса
Изображение

10 гр. 8 см. балса
Изображение

10 гр. 8 см. балса
Изображение

10 гр. 7 см. балса
Изображение

14 гр. 9 см. балса
Изображение

14 гр. 9 см. балса
http://media.snimka.bg/s1/2544/031332759.jpg?r=0" onclick="window.open(this.href);return false;

14гр. 7 см. балса
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

ivalpetkov написа:Колеги.срешнах следния проблем....Боята от аерографа върху воблерите се разтече от двукомпонентния лак на Лакпром.Някаква идея за причини за това?. :roll: ...Боята е аерографна Гънзе.Как да направя така.че да не се получава този проблем повече?На снимката левите три са с двукомпонентен десните два са със яхтен.който мразя много по ред причини! На левите се вижда размазването.което ми развали труда :( Тъкмо ги бях избарал и хоп-сефтето на двукомпонентния и посувни... :evil:
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35774" onclick="window.open(this.href);return false;

На каква основа ти е боята?
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Акрилна боя....за аерограф...Не е от нея проблема!..Открих го-първа грешка-не ползвайте за основа блажна боя ако ще пръскате отгоре акрил....водноразтворим..втора грешка...не слагайте веднага върху акрилната боя двукомпонентен лак-боята става на юфка!...първо е по добре да ударите лак на водна основа..когато изсъхне хубаво чак тогава двукомпонентен.И трето...за основа слагайте бяла автомобилна основа 4 в 1-акрилна!...това е ... :)
А сега ето от днеска следобед...Червеноперка 1 брой...скоро ги почвам серийно...Предстои и костур и пъстърва-едно към едно със живата рибка...хихихи :lol: Воблера премина тестовете -чудесна игра и никакви корекции.Този е 7 сантиметра без лопатката-гази според скоростта на проводката като тръгва от повърхността на долу.

http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=36001" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=36000" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35999" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=35998" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Някакви фото технологии си вкарал май. :D Като жива.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

3D технология....стремежът е максимално да прилича на итинска рибка.... :D
Аватар
ynovi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ynovi »

Ето ги първите две грозилчета които си направих. Са, те са си грозни, ама и телефона не прави добри снимки та хептен ужасно изглеждат. :lol: И да кажа: Можех да използвам още някой материали, като разни боички, лак двукомпонентен полиоретанов и други такива полезни неща, но се сдобих с тях едва след като ги направих. :lol:
И кьорав ще забележи, че боядисването и оцветяването не ми е силната страна, но колкото-толкова, рибите надали разбират толкова от изкуство. :lol: И освен това, надявам се воблерчетата да се дондуркат добре, та рибите да не немат време да ги заглеждат много. :lol:
За сметка на това обаче, в лакирането съм № 1 : - Разреждам малко лака, потапям воблера и спокойно си чакам да се отцеди ... :lol: - Тука грешки не допускам щото просто нема къде :lol: :D Е, на единия воблер си оставих пръстов отпечатък лекинко, ама това не е голям дерт. Не препоръчвам де се преви, въпреки, че си е доста новаторско ноу-хау това така да се каже. Така няма нужда воблера да се подписва - при наличието на биометрични данни и освен това винаги може да се направи сверка и в полицията да издирят майстора. :lol:

Изображение
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Днешната реколта 3D-серийно производство....http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=36032" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=36032" onclick="window.open(this.href);return false;

Материал липа-първо качество....тел-неръждавейка-първо качество....лак двукомпонентен-първо качество....дебелина на лопатката 1.5 мм. :D
Големина на воблерите 7 сантиметра без лопатката. Потапящи според скорост на проводката.Спреш ли и те изплуват много бавно.Високочестотна дразнеща игра.Правя си ги според моята пръчка.кастинг.условия и предпочитания....хихихи
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Преди малко седнах да подялкам...и взеха да се оформят три воблера на DUEL...те ги тука.Материал липа.Има още доста работа по тях но се надявам да заприличат на нещо...
http://www.nariba.com/forum/gallery/ima ... e_id=36103" onclick="window.open(this.href);return false;
anton_BG
новобранец
новобранец

Мнение от anton_BG »

Здрасти колега ivalpetkov, какво да кажа за воблерите ти??? Толкова изглеждат, като реални, че на 2 ракии ги мятам в тигана да ги пържа :lol: Браво само така. А сега да премина към въпроса си, интересува ме от къде се сдобиваш с материала за лопатките, защото аз използвам една дебела пластмаса, която първо я режа с ножовка и после си играя с шкурката. Благодаря предварително.
Plat1ka
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Plat1ka »

Ето малко и от мен .

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Всичките са балсови.
Наслука на всички колеги ! Със здраве !
Аватар
pampasa
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pampasa »

Браво Пепи , как мога да се сдобия с един брой от тези с Пъстървовата окраска :oops: (все немога да я докарам на мойте творения)
Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”