Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- фен клуб-скобар
Re: Искър - всичко за и по реката
Казаха ми ,че на Гиген ловят каракуди на фидер и скобари на изтичане
Събота, неделя и понеделник бях на Гиген. Риба излиза всякаква морунаж, каракуда, платика, маздруга, споменавам тези които се ловят повече но не са едри.
- SBANKOV
- ще става разбирач
Някой може ли да подскаже от къде да сляза до водата на ВЕЦ Прокопаник преди Искъра да мине през ВЕЦ-а? Мястото изглежда много добро и трудно достъпно, са съжаление от горе снимки не мога да направя.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
сомчо написа:Поразгледах темите в Информация за водоемите и видях, че има доста теми пуснати за Искъра и понеже е една от най-големите български реки реших да пусна тази тема(по примера на темите за Дунав,Марица и Струма).Надявам се да ни бъде по удобно и лесно намирането на инфо.Наслука !
Здравейте колеги,
Наистина темата е чудесна, защото р.Искър винаги е била интересна и загадъчна! Интересувам се какво е положението сега и то в дефилето - Своге, Церово, Бов, Лакатник. Ще съм благодарен, ако някой има свежа информация и я сподели!!
hristovhr
- SBANKOV
- ще става разбирач
Положениеот е като солед дъжд, леко мътна и малко висока и доста мръсна, нямада качвам снимки имам рестрикции но ако няко си прати мейл мога да му ги пратя да видите една красива река какви украшения има.
На ВЕЦА на Лакатник минала седмица е изваден 6кг. Сом от децата в Своге. Под стадиона се лови постоянно мряна и кефал. От към Истра се лови каракуда.
На ВЕЦ Прокопаник имаше две лотки сутринта и ловяха риба, надявам се да споделят инфо.
На ВЕЦА на Лакатник минала седмица е изваден 6кг. Сом от децата в Своге. Под стадиона се лови постоянно мряна и кефал. От към Истра се лови каракуда.
На ВЕЦ Прокопаник имаше две лотки сутринта и ловяха риба, надявам се да споделят инфо.
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Колеги мисля утре д ходя по долното течение на Искър около Брегаре,всякъкво инфо ще ми е от полза,най-вече ме интересува нивото и става ли за риболов имайки предвид валежите през последните дни.
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- batvanko1
- ще става разбирач
Реката е много мътна и влачи, не става за нищо в момента. Инфо от вчера на Гиген и Искър.
Рибата винаги е била активна или вчера или днес, но на друго място.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Благодаря адашче,спести ми едно безмислено ходене 

Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
-
- новобранец
Днес на Гиген хубави морунажи,скобари и по някоя мренка ей така както е мътна водата.и още има риба с хайвер от морунажите говоря
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Колеги въпреки всичко отидох на реката,беше леко мътничка,но успях да хвана 10тина риби предимно скобри и една мрена около килото.Риболова беше предимно на дъно,на плувка хванах само две риби.
Аз снощи направих 3 часа рибов в района на Мездра след село Брусен. Лових с боло. Хванах две кленчета малко над педя, които са обратно във водата и много пръскач и уклей - изпържени. Реката е добра на цвят, но е доста висока и мощна.
- forever_2pac
- научил се да хвърля
Захранка за уклея ползва ли?
Ползвах захранка, защото се надявах на нещо по-така, но напрактика събрах уклея и пръскача или както там наричат всички дребни рибки "Беловарчета". За тях определено не трябва захранка. Пълно е. Е хапнаха кило Ван ден Енде и царевица Бондюел с доста бели червеи. Бях се натамънил, но .........
. Имам чувството, че в този ройон реката е доста обезрибена. Аз също не я познавам де, но от 16 ч. до тъмно не видях да шлоьпне нито една по-добра риба. Бях си забравил блесните та спининга си остана сух. Комарите са ужасно гладни.

Здравейте колеги,кво става с Карлуково миналата година беше що годе добре.Може ли малко инфо за там?Благодаря предварително.