Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Кърджалийски регион

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:http://4.bp.blogspot.com/-dMhQ82htS8Q/U ... h11-706749

Това е към Смолян.Не ми се мисли какво ще е на нулата на "Кърджали" :shock:
Тая година май на нулата няма да се ходи.Много се канехме ,но нещата намирисват на капо поне до края на юни.Язовира днес преля май над стената...видях бая бутилки плуваха в огледалото.Може и изпускателите да са пуснали де.Много вода много нещо.Ще се ходи на долния май тоя месец...отровен неотровен...поне бяла удря и таранка.
:?
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
Антон Тонев написа:http://4.bp.blogspot.com/-dMhQ82htS8Q/U ... h11-706749

Това е към Смолян.Не ми се мисли какво ще е на нулата на "Кърджали" :shock:
Тая година май на нулата няма да се ходи.Много се канехме ,но нещата намирисват на капо поне до края на юни.Язовира днес преля май над стената...видях бая бутилки плуваха в огледалото.Може и изпускателите да са пуснали де.Много вода много нещо.Ще се ходи на долния май тоя месец...отровен неотровен...поне бяла удря и таранка.
:?
То сега нивото е високо-караваните на помпата на Широко Поле сигурно са на половина във водата, та след тия дъждове, направо от жп моста ще хвърляме.
ПП Група, в събота, или неделя да направим един излет за бяла риба а?
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Амиии......и на каракудско бабушарско кълване нема се разсърдя, че нещо бая се пресуших. То я се бях стегнал още днеска да скокна до веселчанския :? , ма някакви облаци ме отказаха, да не да ме свари нещо кат вчерашното :twisted: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Никой никъде ли не е ходил баре "маскари" :? , що никой не писва нещо за гьоловете....?
Те вие к`ат не щете я да ви окна. Дека вчера се поразходих, тъй за проветряване, до ракиджийницата. Време добро к`т за разходка :) , риболов :cry: -скапан, да не река никакъв, сума народ се извървя да пита и да пробва и нищо. Моя милос се разминах сал с 1 перка /ситнеж/ :cry: . Водата цял ден в движение, още га отидох се чу пищялката, че ще пускат язовира :twisted: и те така те.
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

antivik написа:Никой никъде ли не е ходил баре "маскари" :? , що никой не писва нещо за гьоловете....?
Те вие к`ат не щете я да ви окна. Дека вчера се поразходих, тъй за проветряване, до ракиджийницата. Време добро к`т за разходка :) , риболов :cry: -скапан, да не река никакъв, сума народ се извървя да пита и да пробва и нищо. Моя милос се разминах сал с 1 перка /ситнеж/ :cry: . Водата цял ден в движение, още га отидох се чу пищялката, че ще пускат язовира :twisted: и те така те.

На долния си къртят бялата риба до към кило две, се хващат от мятане от ръка а малко по - големите вече си искат разпъване сонарче и така, отивайте хващайте стига сте се чудили. От вчера следобяд мои приятели са на язовира и до вечерта вече имаха 6 бели риби в размера кило-две.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Не става :mrgreen: , я съм пешеходец, инак ако фана трена, требе да стоя цял ден докът се върне, а ако не върви това си е инквизиция :? . А групата сигур е била ангажирана нещо.
Аватар
lif3house
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lif3house »

Групата много ангажирана нещо. Компромисен вариант е траса под моста и там има извадени бели също.
Петър Недев
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Петър Недев »

Не са кило -2 а около 800-900гр. Аз ходя всеки ден след работа от 18:00 до 21:30 и хващам по 3-4 , понякога по 1 само. Кълват и много по дребни. За десетина ходения имам само 1 над кило.
Когато няма риба.......не кълве!
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

lif3house написа: На долния си къртят бялата риба до към кило две, се хващат от мятане от ръка а малко по - големите вече си искат разпъване сонарче и така, отивайте хващайте стига сте се чудили. От вчера следобяд мои приятели са на язовира и до вечерта вече имаха 6 бели риби в размера кило-две.
Не им вярвай ...излизат риби НО...до кило.Ние за 24 часа на 2 пръчки имахме 2 бели по половинка.Писалки им викаме ние на тия риб-ки...не стават за нищо...ни за кеф да ти опъне като хората... ни за ядене.
ИзображениеИзображение
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Vesko1 написа:
lif3house написа: На долния си къртят бялата риба до към кило две, се хващат от мятане от ръка а малко по - големите вече си искат разпъване сонарче и така, отивайте хващайте стига сте се чудили. От вчера следобяд мои приятели са на язовира и до вечерта вече имаха 6 бели риби в размера кило-две.
Не им вярвай ...излизат риби НО...до кило.Ние за 24 часа на 2 пръчки имахме 2 бели по половинка.Писалки им викаме ние на тия риб-ки...не стават за нищо...ни за кеф да ти опъне като хората... ни за ядене.
Точно така е Весе.Излизали, по кило, по две, по десет бройки за 24 часа-рибарски локуми и лакъртии.Който няма сянка под ръка въобще да не тръгва. :D :D
ПП Група, ще пускам фидера за продажба.Ако някой го иска да пише едно ЛС.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
match
новобранец
новобранец

Мнение от match »

Vesko1 написа:
Еее вчера се върнаха от долния мои прители, за 24 часа общо 10 бели риби от кило до две кила, някои хващат други не толкова, нека не обобщаваме, макар че и техните са малки ;) Улучили сте кофти място и не сте ги намерили. Повтаряте другата седмица на друго място и очаквам да се похвалите с по-добри резултати ;)
Ако се провери със сонар ще излезнат и вече добри от 2-3 кг нагоре.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

match написа:
Vesko1 написа:
Еее вчера се върнаха от долния мои прители, за 24 часа общо 10 бели риби от кило до две кила, някои хващат други не толкова, нека не обобщаваме, макар че и техните са малки ;) Улучили сте кофти място и не сте ги намерили. Повтаряте другата седмица на друго място и очаквам да се похвалите с по-добри резултати ;)
Ако рискувам да ловя и през нощта, да,ще хвана и аз. :D :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:
Ако рискувам да ловя и през нощта, да,ще хвана и аз. :D :D
.....а ако пуснеш и някоя "саричка"...може и сомче да "хванеш"...лошото е че като те хванат-гориш с 1500лв и конфискация.
match написа: Еее вчера се върнаха от долния мои прители, за 24 часа общо 10 бели риби от кило до две кила, някои хващат други не толкова, нека не обобщаваме, макар че и техните са малки ;) Улучили сте кофти място и не сте ги намерили. Повтаряте другата седмица на друго място и очаквам да се похвалите с по-добри резултати ;)
Колега....аз вярвам само на снимки и кантар.Ако качиш линк с снимки на 10-те риби по кило и половина...2....мога да повярвам.Относно мястото инфото беше ,че излизали на Широко поле.Излизат-дръжки.А дали ще ги намериш...ми то язовира е 25 км...така че не знам къде и на кое място са били твоите приятели.
ИзображениеИзображение
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Vesko1 написа:

Колега....аз вярвам само на снимки и кантар.Ако качиш линк с снимки на 10-те риби по кило и половина...2....мога да повярвам.Относно мястото инфото беше ,че излизали на Широко поле.Излизат-дръжки.А дали ще ги намериш...ми то язовира е 25 км...така че не знам къде и на кое място са били твоите приятели.
А-а-а Весе, след тези валежи и това пълноводие може и 30-така да гони :? .
match
новобранец
новобранец

Мнение от match »

Ако ми обясниш какъв интерес имам да си измислям, ще се съглася със всички написани от теб неща, споделих инфо от мои приятели, момчетата нямат профили във форума аз имам профил едва от скоро, ако са трофейни рибите да ги снимат, но 1-2 кг писалки к'во да им снимаш на кой да се хвалиш :D . Това, че Вие не сте хванали не описва цялата ситуация по язовира, е не може всеки да хваща. Както казах пробвайте другата седмица пак, пуснете един сонар вижте къде са рибите и Успех !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”