Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
преди 2-3 дни един авер ходи на левски-4 шарана наи големия 7кг на суха царевица на косъм с обилно захранване 

левски 20лв 3 прачки и хора четете по назад коментарите сичко си е написано ако си редовен и четеш коментарите ще знаеш
Въпрос за Язовир Ген.Киселово Варненско
Здравей те,може ли да ми даде някой актуална информация за язовир Ген.Киселово.Какъв калибар са основно рибетата,условия на язовира като такси и удобно ли е колата да е до нас?Благодаря предварително и наслука на всички fishman`s 

Re: Въпрос за Язовир Ген.Киселово Варненско
само таранки успех 

Извинявам се че не съм сложил темата на правилното място.Видях че има такава тема за Киселово но беше от 2007 година а за тея 3 години язовира може и да го няма затова написах нов въпрос и да е актуален.Благодаря все пак за вниманието.
Дано Вие да сте изловили таранката а за мен да останат шаранитеkalmat написа:само таранки успех

От тази година е с билет.Колата може да е до теб.На стената е забранено.Ще хванеш само дребни каракуди.Успех
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
издаите някои таини за левски ? напраих едно капо вече там, кажете стръв , места помагаити ве 

В чакането му е майката!!!
tomata82 написа:издаите някои таини за левски ? напраих едно капо вече там, кажете стръв , места помагаити ве

- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Колеги на яз.Левски колко пари колко въдици е ? И ако може да ми кажете там на спининг излиза ли нещо ?
Колега, на предната страница има ифто за Левски. Преди да питате поне прочетете няколко страници назад, че иначе се повтаря едно и също постоянно. А за спининга мисля че няма хищник там.В.Стефанов написа:Колеги на яз.Левски колко пари колко въдици е ? И ако може да ми кажете там на спининг излиза ли нещо ?
колеги неделя бях на блъсково големия имали и други които са били там
Здравейте ! Някой би ли споделил за стръв суха царевица,защото никога не съм използвал,винаги ловя на сладка и затова незнам дали се въри или се слага сурова ? Хубав ли е пътят за яз.Левски и яз.Блъсково.Може ли да се пренощува на тези 2ва язовира ! 

- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Брех за малко пак да забравя
: .Вчера бях на калиманци
.Голяма част от рибата се е навряла в плиткача и не ще да яде.От сутринта до към 3 часа резултатът беше три маломерни и едно шаранче около кило.Между другото пазача се изтърва,че пускат мрежи,язовира си е техен да правят каквото искат,мене ме изгубиха като клиент.Брестак дали го отвориха?

Има-няма на тебе какво ти пречи да дадеш инфо?zazec написа:колеги неделя бях на блъсково големия имали и други които са били там
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Ако минеш през селото бива но този който е след селото ако е валяло скоро е като сопол.KoFFeR написа:Хубав ли е пътят за яз.Левски
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума