Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
Незнам дали аз нещо не правя както трябва, обаче като направя обновление и след това като пусна играта ми дава грешка.
Ако може някой да ми обясни всички стъпки на обновлението .
ще му бъда благодарен

-
- вече хвърля и на тежко
Първо сваляш и инсталираш това : http://depositfiles.com/en/files/ww0o376gm, след което сваляш и инсталираш това : http://depositfiles.com/ru/files/r58kv170a.Работи всичко.

-
- научил се да хвърля
Хора има ли "клевалка" сас сички бази...обаче на която показва на коя локация колко риба има от даден вид щото иначе ми е много кофти ...
Ако има дайте и директен линк за данлоуд .МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО 

!!!НАСЛУКА!!!
някой може ли да ми каже от каде в момента мога да си сваля българския Text файл за PP2.2
-
- вече хвърля и на тежко
Няма такъв за 2.2. Има за версия 2.0.0.54pey4o написа:някой може ли да ми каже от каде в момента мога да си сваля българския Text файл за PP2.2

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какво значи злексир?
-
- вече хвърля и на тежко
Момчета направил съм профил с ник "Ribar" 54 разряд и с мноооооого пари 10 000 000 000 руб.
Вътре има къщи на Амазонка,Амударья,Чëрное море и Таймир + автомобил
3 въдици по 1700кг.+ спининг 1750кг.Лиценз за 9999 дни,черен хайвер 9999 порции.месна консерва 9999 пор. и др.благинки
Който желае да се възползва може да го дръпне от тук
ЦЪК
Ако някой желае да го кръстя с друго име или да барна неговия профил да се обади!
Наслука!!
P.S. Профила работи с всички версии след 2.2.1.5
Вътре има къщи на Амазонка,Амударья,Чëрное море и Таймир + автомобил
3 въдици по 1700кг.+ спининг 1750кг.Лиценз за 9999 дни,черен хайвер 9999 порции.месна консерва 9999 пор. и др.благинки

Който желае да се възползва може да го дръпне от тук

Ако някой желае да го кръстя с друго име или да барна неговия профил да се обади!
Наслука!!

P.S. Профила работи с всички версии след 2.2.1.5

-
- новобранец
Спасе преди доста я играех играта и не можах да я развия до там имах профил 56 разряд къщи на амазонка , черно море , амударья , кола и 12 милиона и нито 1 въдица от 1750 кг
..... златен си 

-
- вече хвърля и на тежко
Като го качиш някъде и ми пуснеш линк и името с което искаш да го кръстя.А може да ти кача и същия с името,което ми посочиш.pey4o написа:Спасе кажи как да го прекръстя с друго име моят профил с този гдето си го пуснал
А относно програмата,да,хубавае и можеш да си я шариш рибалката както желаеш.Нали това е идеята.всеки да си я гласи по негов вкус.На мен лично ми трябва човек,който работи с фотошоп или друга програма,за да направи хубави купи за българските бази.
Наслука!!

Я кажете на Черное море някоя риба, която да дава опит , обаче да не забравите да споменете на коя локация и на какво кълве .
Благодаря предварително

кажете някой сайт , в който да кача една - две снимчици и да ги кача тука