Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Мислех да ходя на Щръклево, гледам дъжд заваля и утре дъжд го дават....
- iko05
- новобранец
- Обратна връзка:
Ако някои мисли а ходи днес иняма стръв а пише.На мен ми останаха от вчера 2 кутии бял и 1 пинки.Да мине покрай мен а му ги дам.
-
- научил се да хвърля
първия ден добре ,много съм доволен ако може да се каже така , но към 2 часа след обяд дойде камион и исипаха нещо ,аз лично помислих че носят още шаран, но уви оказа се толстолоп, и като спря да бута разбрах че нещо става.на втория ден нямах удар, и съм доста разочарован като цяло,сигурно няма да стъпя там повече.

И ловец съм и Рибар.
-
- вече хвърля и на тежко
На Басарбово едно голямо капо от мен 

Как така бе колега, къде беше застанал, на какво лови, хора имаше ли, вадеха ли? Събота толкоз много кълвеше за 2 дена такава промяна...mmirchev71 написа:На Басарбово едно голямо капо от мен
-
- вече хвърля и на тежко
много хора гора от пръчки до обет 4 шарана извадиха и това беше на всичко пробах имам едно късане това е
аз заради това никога не съм го харесвал него водоем но и да отида там ще е през седмицата .... те поне да пускаха и от другата страна да се лови .... 

здравеите колеги някои мойе ли да ми каже каде мога да отида да си начешя крастата,ходих на текето ама нали го забраниха вече,пак нестава да стоя,щте сам ви много благодарен
а на Юпер разрешено ли е ??? и някой знае ли дали излиза риба сега и на какво ????
-
- вече хвърля и на тежко
вчера ходиха мои колеги само таранка на червеи дребна 100 тина грамаribarq92 написа:а на Юпер разрешено ли е ??? и някой знае ли дали излиза риба сега и на какво ????
-
- новобранец
аз бях в4ера цял ден на Басарбово сутринта хванах две 6аран4ета по 2кила на плувка на жито и цял ден нямах пипване
мисля сряда пак да пробвам ама 6а сменя тактиката
мисля сряда пак да пробвам ама 6а сменя тактиката

на чифлика да знаете шарана не мирише само на тиня ами не става за ядене,току що си хапнах само таранката,защото шарана е под всякакви критерии за Вкус!!!
a kолко големи шаранчета има там ???? а и таранката на какво калве най добре ?????krassi75 написа:на чифлика да знаете шарана не мирише само на тиня ами не става за ядене,току що си хапнах само таранката,защото шарана е под всякакви критерии за Вкус!!!
-
- сериозен играч
Днеска минах покрай Чифлика, мислех да ловя, ама беше пълно с хора и не съм вадил такъмите, ама видях един колега хвана няколко шарначета по 300-400гр. и си ги прибра в живарника.ribarq92 написа:a kолко големи шаранчета има там ???? а и таранката на какво калве най добре ?????krassi75 написа:на чифлика да знаете шарана не мирише само на тиня ами не става за ядене,току що си хапнах само таранката,защото шарана е под всякакви критерии за Вкус!!!

Последно промяна от Николай-Русе на Пон Апр 20, 2009 9:45 pm, променено общо 1 път.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!