Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
АЗ БяХ НЕДЕЛя НА БЛУСКОЖО БРАТЛЕ ХЖАНАХМЕ ЕДНО ШАРАНЧЕ ОКОЛО 2кг. ДОНАС ХОРАТА ИМАХА МАЛКО ПОВЕЧЕ
Здравейте , в неделя ходихме на яз. Ралица (до Търговище) преспахме там.Условията са 3лв на пръчка ;5лв за две и 7лв за 3 пръчки.Рибата се плаща така :шаран,амур-3.50;толустолоб-2.00;таранка-1.50;сом-5.00;Лови се на стената и 2-3 места до нея основно на плувка.Хваща се масово шаранчета но по 500-600 грама и уловихме може би 5-6 по около кило.Илизат и хубави таранки имахме 3 по около 700-800 грама.Начесахме си крастата но по едро не можахме да хванеме.Язовира е арендован преди 2 години и според собственика рибите са до 2-2.5 кг .Ако искаш да се наловиш там е мястото но пък 130 км от Варна си е доста .
-
- ще става разбирач
Колеги смятам като се пооправи времето да отида на Пода за амур. Тук във форума пише че таксата е 10 лв но ми казаха че е станала 20 лв някой да знае дали наистина е 20
-
- ще става разбирач
В петък си беше 10лв. Не вярвам да са я вдигнали на 20, щото хептен никой няма да ходи 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Таксата на Пода си е още 10 лв. На 26.06. бяхме там и си беше толкова - ама да ти кажа колкото са верни слуховете за вдигнатата такса- толкова са верни и слуховете,че има там големи амури - всичко е само на приказки, това е моето мнение и може много да не са съгласни, но кажете ми как се появяват толкова мнения,че има там големи амури, а в моят риболовен излет ни една тема със снимки на тея амури не се появи.
И ходим вече доста пъти там, за да мога да кажа,че според мен тия амури са градски легенди, родени от фантазиите на зажаднелия за стойностни риби варненски рибар, или просто платена реклама.
Успех все пак с амурите.
И ходим вече доста пъти там, за да мога да кажа,че според мен тия амури са градски легенди, родени от фантазиите на зажаднелия за стойностни риби варненски рибар, или просто платена реклама.
Успех все пак с амурите.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

Здравейте колеги, прочетох доста за пода гледах и водоемите в местноста от гугъл ърт но така и не разбрах кой точно е на горското и кой на лалов. Та ако може някой колега да ме ориентира ще съм благодарен.
като тръгнеш по отбивката първият гиол в ляво е на горското(пода)iostrem написа:Здравейте колеги, прочетох доста за пода гледах и водоемите в местноста от гугъл ърт но така и не разбрах кой точно е на горското и кой на лалов. Та ако може някой колега да ме ориентира ще съм благодарен.
Мерси. Предполагам веднага след този на горскоро е Лалов?
колеги аз имам магазин за риболовни принадлежности трябжа да ви кайа че най добри са отзивите за Блъсково и Левскино наи-вече за Блъсково хората недоволстват само за таксата е има и такива дето не хваща.моля ако някой има информация за някой друг да пише!!!
Не съм голям рибар,но искам да заведа жената и децата хем на риба,хем на пикник.Ще съм благодарен ,ако ми дадете инфо за язовир с хубава природа,удобен за малки деца,и поне някое рибе да мога да хвана!
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Николаевка(10ЛВ) ,Генерал Колево(10ЛВ),Левсики(20ЛВ),бЛЪСКОВО(20ЛВ),ПОДА(10ЛВ)glm74 написа:Не съм голям рибар,но искам да заведа жената и децата хем на риба,хем на пикник.Ще съм благодарен ,ако ми дадете инфо за язовир с хубава природа,удобен за малки деца,и поне някое рибе да мога да хвана!
Посочил съм ти язовирчета на който има риба и съм написла съответно таксите
-
- ще става разбирач
Засмяно - свободен, без такса, с добра природа. Има таранки и рядко някое шаранче.glm74 написа:Не съм голям рибар,но искам да заведа жената и децата хем на риба,хем на пикник.Ще съм благодарен ,ако ми дадете инфо за язовир с хубава природа,удобен за малки деца,и поне някое рибе да мога да хвана!
Комплекс "Изворите" - http://izvoritebg.com/news.php - изумителна природа само на 15км от варна. Риболова е 10лв на въдица, риба много няма

От кога Засмяново е свободен ??? трябвати билет за там !!!!
-
- научил се да хвърля
колегА билет ти трябва навсякъдеdoom3niko написа:От кога Засмяново е свободен ??? трябвати билет за там !!!!

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
От много години, колега.doom3niko написа:От кога Засмяново е свободен ??? трябвати билет за там !!!!
Колега, свободен водоем означава,че този язовир не се стопанисва от арендатор, тоест не ти се събира такса, за да ловиш там.
Билета според закона е задължителен за всички водоеми в страната ни, дори и за арендованите/ макар,че никой не ти го казва/, защото ако доидат от ИАРА и те проверят за билет на арендован ще изгориш. И се е случвало и то миналата година на Николаевка - арендован и билет уж не трябва ама и много актове се написаха на колеги незнаещи това по- горе.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.