Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
chokoboy
фен клуб-скобар

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от chokoboy »

DJONI RINGO написа:браво-много им помагате на тези пичове дето сега се учат-гледат си снимки и си четат кодове :D :D :D :D :D евала!инфо за река Струма-тактика,стръв,къде и как :wink: !сори ако съм написал нещо и обидя някой!аз съм лесен :wink: ама тука има момчета дето сега се учат и така като гледат и четат кодовете не им е добре сигурен съм в това!
Не си прав колега.Който следи темата знае за къде става на въпрос сниманио е доста,а и обяснено с подробности кука,стръв плувки и прочие.Най-хубавото е че доста от рибата се връща та има и за другия път.А на тоя вир и 500-700гр са мнооо редки,преобладават 150-200гр.По 50-60 риби на човек екстра за това време на годината си е супер.Наслука!
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

metoo написа:А да попитам за втори :oops: :oops: път канален сом може ли да пусне по Струма ?
Може и кво.Колко че пуснеш та да ловиш от време на време.Каналния не се размножава в БГ.Ако си мераклия пускаи европеиски та да има смисъл да се въди и да има ефект от цялата работа.Мисля преди 2 години от иара пускаха европеиски по Струма.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

chokoboy написа:
DJONI RINGO написа:браво-много им помагате на тези пичове дето сега се учат-гледат си снимки и си четат кодове :D :D :D :D :D евала!инфо за река Струма-тактика,стръв,къде и как :wink: !сори ако съм написал нещо и обидя някой!аз съм лесен :wink: ама тука има момчета дето сега се учат и така като гледат и четат кодовете не им е добре сигурен съм в това!
Не си прав колега.Който следи темата знае за къде става на въпрос сниманио е доста,а и обяснено с подробности кука,стръв плувки и прочие.Най-хубавото е че доста от рибата се връща та има и за другия път.А на тоя вир и 500-700гр са мнооо редки,преобладават 150-200гр.По 50-60 риби на човек екстра за това време на годината си е супер.Наслука!
добре де примерно някой нов влиза и вижда и му се разтреперва душичката за скобарче :D кво правиме-аз поне така ги виждам нещата и мисля ,че когато има репортаж трябва ей така с по две думи-Художника-200 метра под тунела-хляб и т.н-подчертавам не целя да обидя някой-тук пишат точно в тази тема много разбрани хора почти всички и разговорите са културни!поздрави
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Когато почнах да пиша в форума, беше много отдавна и Венци72 пусна темата, така се правеше, снимки, инфо и т.н. Но какво се случва след това. Бил съм свидетел на опустушения, а ти?
Иначе прав си. Можеше да напиша, че риболова беше в Благоевградско, на болонезе, взимаше троха и се влияеше от захранка. Линия 2гр. буре, основно 0,14, повод 0,10, кука фуна или адроида 14ка. :D
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

по принцип си много прав за опустошенията и точно поради тази причина не пишех тук и не публикувам-с Венци се познаваме градски сме и той знае как съм аз с риболова особенно речният!Евала му правя направи темата той и доста хора научи да пускат рибите и да ги ловят с хубавите си и точни репортажи.....но и той спря да пише щот наистина тука има побъркани типове-нагли и със самочувствие!Ама щом сме се решили на снимка значи сме прежалили мястото!поне аз така виждам положението!Иначе колега много е правилно това което каза-обявиш ли го настава геноцид и сбирщина на хуни :!: иначе темата я следя почти от началото,но не говоря поради причината за обявяването на място!пак подчертавам тука редовните дето си говориме и подържаме темата има доста добро и колегиално отношение което много ме радва......надявам се и аз да се включа активно в репортажите,когато стане възможно и да мога да помагам с уменията си въпреки,че сега съм далеч далеч от любимата река Струма :| :| :| поздрави на всички

Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Айде идвай си от чужбинско и ще чакаме рапорти :D И аз се познавам с Венци и с чо Коле. Гоуеми са. Евала за темата. И тука и във Фишинга е култува за Струма и наистина е радващо , че пишещите в нея обменяме инфо, кога в темата, кога на лични.
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

a чичо Коле е много мой човек великан е !има накъде да ги учи още :D :D :D в кръга на шегата!редовно ми звъни да си правиме айляк по реката като съм в Бг!

Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

Евала за успешния риболов .Но не разбирам какво имате в предвид,като не казвате какво е било състоянието на реката,място и т.н.Това ще помогне на колеги от далече,които няма да бият излишен път и средства до Реката,ако условията са неподходящи за риболов.Ако пазите подробностите и местата от бракониерите,бъдете сигурни,че ги знаят много по-д обре от вас.Още веднъж поздрави за успешният риболов и релийза и до скорошни срещи.
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

dechev написа:Ако пазите подробностите и местата от бракониерите,бъдете сигурни,че ги знаят много по-д обре от вас.
Ето това е ключа от палатката! Ама аз си крием местата от кибиците, които чекат само на готово за да отидат на местата, които аз съм си разработил и съм изхарчил десетки левове за гориво.
Аватар
dechev
новобранец
новобранец

Мнение от dechev »

Това е така.Ама не правиш сметка,че някои от "кибиците"са пенсионери и за тях не е безразлично дали ще се возят стотина км.напразно,без да изпитат удоволствието,наречено -РИБОЛОВ.Аз лично не съм крил къде,как и кога се лови риба.Успешния риболов се дължи на опита и майсторството на отделния риболовец.Наслука. :drinkers:
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Аз вече си крия местата,защото съм страдал.Та даже и за улова вече няма да казвам на минаващи случайно колеги,щот става бардак,вадят се пликове и почват,малко големо,всичко.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Местата ги крием до толко, доколкото не съобщавам точното място. Иначе района никога не съм крил. На ЛС, отговарям според мое виждане и т.н.
Иначе да мога да кажа, че водата беше вдигнала с около 20тина см. от миналия път , приятно лекинко замътена, колкото да не бистра като сълза, перфектна за риболов. Това в района след Благоевград. :D
Иначе като събирахме рибите за снимки, отстрани възгласите беха, остайте ги ние че ги себерем, не ги пускайте и.... Като колегите ги пускаха една по една околните,
ги фана секлет. Та така. :D
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

як риболов е било браво колеги разправяха че имало и едри скобари там но аз също не съм хващал там над 800 грама .... утре мисля да пробвам на бело поле ако някои има инфо за там ще съм благодарен не че очаквам да храна риба там ма тия дъждове ми дават надежда :D
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

jasonsmith написа:
dechev написа:Ако пазите подробностите и местата от бракониерите,бъдете сигурни,че ги знаят много по-д обре от вас.
Ето това е ключа от палатката! Ама аз си крием местата от кибиците, които чекат само на готово за да отидат на местата, които аз съм си разработил и съм изхарчил десетки левове за гориво.
Дали могат да хванат обаче :D

gevrek
фен клуб-скобар

Мнение от gevrek »

Аз също съм против да се казват местата. Факта че рибата е била активна в района на......... е достатъчен. Нека се споделят тактики, захранки, стръв - да, но места - не. Иначе разбрах че реката днес доста се е вдигнала.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”